Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταια απο κει που κατεβαζα με 10 και 15mbps εχει πεσει στα 8mbps..Τι προβλημα μπορει να παιζει?

Μοντε εχω το κλασικο ΖΤΕ του Οτε.

SNR Margin
:
15.1 dB 10.3 dB      
Line Attenuation
:
13.9 dB 9.2 dB      
Data Rate
:
8191 kbps 1013 kbps

Δημοσ.

ειχα αρκετες.Ξεκινησα οταν αναβαθμισα τν 2αρα σε 24αρα.Προχτες διαπιστωσα οτι κατεβαζα με 3Mbps.Εκανα restart το μοντεμ, εβγαλα φιλτρα και σπλιτερακια και διαπιστωσα υστερα οτι ανεβηκε στα 8Mbps.Αλλα μεχρι κει απο τοτε

Δημοσ.

αν πηρες τηλεφωνο οτι εχεις αποσυνδεσεις τοτε σου εβαλαν το Profile Οπως βλεπω στα 15 db margin στο downstream οποτε λογικο να πεσει η ταχυτητα.και πετα το zte.εναλλακτικα μπορει να σε εβαλαν σε g.dmt για αυτο να παιζεις ακριβως στα 8 Mbit.Παρε το zte πεταξε το παρε ενα ρουτερ εμποριου και ζητα το default margin που ειναι το 9 για να παρεις το Max της γραμμης.προσεχε με φιλτρα/σπλιτερ να ειναι ολα σωστα.επισης στο συναγερμο θελει φιλτρο αμα εχεις συναγερμο.

Μπορει να φταιει κανα φιλτρο ή καπου να μην εχεις φιλτρο για αυτο και  να ειχες αποσυνδεσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πηρα τηλ γι αυτο μου εκανε εντυπωση η πτωση.Παιζει να φταιει που η πριζα που εχω τραβηξει το καλωδιο εχει διαφορα ενα οροφο και δεν ειναι τοσο κοντα?

Δημοσ.

a.εχεις βαλει μεγαλο τηλεφωνικο?

β.δοκιμασε το router απευθειας στην γραμμη.

γ.παρε τον οτε και πες οτι εχεις 24 αρα και να σου κατεβασουν το Margin διοτι βλεπω σαν να εχεις 8 αρα γραμμη και για αυτο το Margin ειναι στο 15.

ξεκινα με το α και το β για αρχη.και τσεκαρε γενικα τι γινεται με την καλωδιωση σου με φιλτρα σπλιττερ συναγερμους και ολα αυτα διοτι αν εχεις αποσυνδεσεις τωρα που εισαι με 15 margin αν σε βαλουν 9 θα σε ταραξει στην αποσυνδεση.εκτος αν ειδαν πολλες αποσυνδεσεις απο τον οτε και σε βαλαν σε 15margin ή 8 Mbit.

Δημοσ.

Αν πρόκειται για Huawei DSLAM τότε πιθανόν λόγω αστάθειας να άρχισε αυτόματα optimisation και να άλλαξε το profile.

Δημοσ.

α.Αν εννοεις την αποσταση που εχει, ειναι ενας οροφος

β.μονο το ρουτερ?Μαζι με το πισι?

γ.αυτο σκεφοτμουν και γω να κανω

Δεν εχω συναγερμους απλα  φιλτρακια και  σπλιτερακια.Παντως πριν κανα μηνα και βαλε ειχα περισσοτερες αποσυνδεσεις αλλα ταχυτητα μια χαρα

Δημοσ.

Αν πρόκειται για Huawei DSLAM τότε πιθανόν λόγω αστάθειας να άρχισε αυτόματα optimisation και να άλλαξε το profile.

αυτο θα φανει απο το margin.

α.Αν εννοεις την αποσταση που εχει, ειναι ενας οροφος

β.μονο το ρουτερ?Μαζι με το πισι?

γ.αυτο σκεφοτμουν και γω να κανω

Δεν εχω συναγερμους απλα  φιλτρακια και  σπλιτερακια.Παντως πριν κανα μηνα και βαλε ειχα περισσοτερες αποσυνδεσεις αλλα ταχυτητα μια χαρα

ισως να ειναι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω.

β.ναι Pc και ρουτερ μονο.

γ.ναι παρε τον οτε για αρχη.

α.ελπιζω να μην ειναι τηλεφωνικο το καλωδιο μεχρι πανω γιατι ειναι χαλια ποιοτικα.δοκιμασε να το αποσυνδεσεις και σαν τηλεφωνο αλλα και σαν καλωδιο.

αν πιανουν τα χερια σου για δοκιμες στον κατανεμητη/χωνευτη για να δεις εκει ποσο συγχρονιζεις ναι ειναι ενα καλο τεστ.αλλα πρωτα ζητα 9 profile ή το πιο χαμηλο που μπορει να σου δωσουν.ο οτε δινει 9 το πιο χαμηλο συνηθως.και καποια στιγμη πετα το zte και παρε κανα αλλο ρουτερ γιατι το zte ειναι για πεταμα και μπορει οι αποσυνδεσεις να ειναι λογω zte ε και μετα απλα να αλλαξε το Profile απο το dslam για σταθεροτητα.

Δημοσ.

Δοκίμασε να βγάλεις όλες τις τηλεφωνικές συσκευές και τα φίλτρα, και βάλε το router να συγχρονίσει να δεις τι τιμές θα πιάσει

Δημοσ.

Δοκίμασε να βγάλεις όλες τις τηλεφωνικές συσκευές και τα φίλτρα, και βάλε το router να συγχρονίσει να δεις τι τιμές θα πιάσει

απλα αν εχει προβλημα η καλωδιωση του και δεν βγαλει απο πανω τα καλωδια που πανε στα αλλα πριζακια τοτε το προβλημα θα συνεχιζει να υφιστατε ακομα και αν κανει δοκιμη στο κεντρικο πριζακι.απλα θα βελτιωσει καπως το προβλημα αλλα δεν θα το εξαλειψει.μετα θελει δοκιμη ειτε κατανεμητη./χωνευτη ή εστω στο κεντρικο πριζακι αλλα αποσυνδεοντας ολα τα αλλα πριζακια και κρατώντας μονο αυτο που ερχεται απο τον κατανεμητη/χωνευτη

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω λίγο το θέμα γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου με τον οτε . Όταν έκανα την σύνδεση έπιανα 16000kbps με 17000kbps μετά από μερικούς μήνες έπεσε στα 15000kbps δεν το πολύ έψαξα μιας και ήμουν μια χαρά άλλα την τελευταία εβδομάδα για κάποιον λόγο εχω πέσει κάτω απο 10000kbps και αρκετές φορές πέφτει και στα 5600kbps τα χαρακτηριστικά της γραμμής είναι τα παρακάτω ,εχω δοκιμάσει αλλα δυο router τα ιδια και εκει .Τι μπορώ να κανω ;, στον οτε δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

post-124828-0-85436800-1440534089_thumb.png

Δημοσ.

Επαναφέρω λίγο το θέμα γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου με τον οτε . Όταν έκανα την σύνδεση έπιανα 16000kbps με 17000kbps μετά από μερικούς μήνες έπεσε στα 15000kbps δεν το πολύ έψαξα μιας και ήμουν μια χαρά άλλα την τελευταία εβδομάδα για κάποιον λόγο εχω πέσει κάτω απο 10000kbps και αρκετές φορές πέφτει και στα 5600kbps τα χαρακτηριστικά της γραμμής είναι τα παρακάτω ,εχω δοκιμάσει αλλα δυο router τα ιδια και εκει .Τι μπορώ να κανω ;, στον οτε δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

αν πιανουν τα χερια σου να δοκιμασεις κατανεμητη/χωνευτη το κανεις και βλεπεις εκει ποσο συγχρονιζεις μηπως ειναι θεμα καλωδιωσης.μετα λες και στον οτε οτι και κατω συγχρονιζεις το ιδιο οποτε ισως το δουν πιο σοβαρα.

αλλιως αν δεν μπορεις πρεπει να δωθει βλαβη και να το δει ο οτε.δεν εγγυωμαι οτι θα σου αλλαξουν ζευγαρι ή οτι θα κανουν κατι αφου μπορουν να σου πουν οτι οι μετρησεις βγαινουν ενταξει (ασχετα που συγχρονιζες  πολυ περισσοτερο πριν).θεμα ρουτερ δεν ειναι οποτε κατι ειτε στην καλωδιωση σου ειτε στο καλωδιο του οτε.ναι ειναι ενα θεματακι παντως να τους πεισεις να ερθουν να το δουν.γιατι ο οτε και τα 10mbit τα θεωρει μια χαρα σε ταχυτητα.

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω να δούμε τι θα μας βγάλει και απο εκεί . Θύμισε μου λίγο παω στον κατανεμητή βγάζω δυο καλώδια από την ρεγκλέτα και μετά πως το συνδέω με το rj11; ,θελει πρεσα ;

Δημοσ.

αναλογως την ρεγκλετα.αν ειναι krone θελει καρφωτικο αν και με ενα κοπιδι με το πισω μερος ή κανα κατσαβιδακι λεπτο κανεις δουλεια.

αλλιως θελει διαχωριστικο για ρεγκλετες κρονε που απομονωνει την μια πλευρα απο την αλλη χωρις να βγαλεις καλωδια.αν ειναι ενωτικο πρεπει να βγαλεις τα καλωδια που πανε στο σπιτι.κλεφτη το ονομαζουν μερικοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...