jackess Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ανοιξε τον task manager και πες μου στην διεργασια (Διακοπες συστηματος) τι χρηση cpu και μνημης εχεις;(γενικα αν μπορεις να κανεις ποστ τις διεργασιες θα ηταν καλα). Σκαναρισμα για Ιους κλπ εκανες; Παραθέτω εικόνα απο κάτω. η χρήση της RAM δεν δικαιολογειται αλλα σε καποια φαση πεταγεται ενα svchost.exe (που παραθετει σε services οπως το windows update, παραξενο γιατι εχω διακοψει το service απο services.msc) και χρησημοποιει 1gb περιπου ram. μολις το κλεισω η ram επανερχεται σε 25-30% και το pc πηγαινει πολυ καλυτερα, αλλα παλι με κολληματα. σκαναρισματα εχω κανει απο safe mode και δεν βρεθηκε τιποτα. Δοκίμασε να κάνεις μια εξέταση δίσκων. Υπάρχει πιθανότητα να έχει σφάλματα και bad sectors σε σημεία που είναι σημαντικά για τα windows. Τσέκαρε και τις δυο επιλογές που θα σου βγάλει. Δες εδώ https://support.microsoft.com/en-us/kb/2641432/el-gr chkdsk έκανε μονο του πριν 2 μερες και δεν βρηκε τιποτα αποτι θυμαμαι, θα ξανακανω για σιγουρια. βγάλε τον 160γβ από πάνω και δοκίμασε ξανά. ο 160αρης @7200 είναι προιόν 10ετίας.... ο 160ρης εχει το λειτουργικο. μου τα εκανε και με αλλο δισκο τα προβληματα ομως. επειδη και εγω ομως ακομα τον δισκο υποπτευομαι με την πρωτη ευκερια θα τα σκασω για ssd. 1
voldemort Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Προσπαθησε να ξεφορτωθεις λιγο εκεινο το RamRush(optimize). Γιατι βαζεται τετοιες εφαρμογες στο pc; 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Παραθέτω εικόνα απο κάτω. η χρήση της RAM δεν δικαιολογειται αλλα σε καποια φαση πεταγεται ενα svchost.exe (που παραθετει σε services οπως το windows update, παραξενο γιατι εχω διακοψει το service απο services.msc) και χρησημοποιει 1gb περιπου ram. μολις το κλεισω η ram επανερχεται σε 25-30% και το pc πηγαινει πολυ καλυτερα, αλλα παλι με κολληματα. σκαναρισματα εχω κανει απο safe mode και δεν βρεθηκε τιποτα. chkdsk έκανε μονο του πριν 2 μερες και δεν βρηκε τιποτα αποτι θυμαμαι, θα ξανακανω για σιγουρια. ο 160ρης εχει το λειτουργικο. μου τα εκανε και με αλλο δισκο τα προβληματα ομως. επειδη και εγω ομως ακομα τον δισκο υποπτευομαι με την πρωτη ευκερια θα τα σκασω για ssd. Ξηλωσε Ramrush και Advanced System Care και βάλε Ccleaner και auslogics disk defrag...Τώρα από service κλείσε το windows update και το windows defender...και ενημέρωσε μας....Υποψιάζομαι μια και βλέπω μνήμη 75% γεμάτη μη τυχόν και κάνει page file απτό σκληρό δηλαδή παίρνει ένα 'μερος' ώστε να συμπληρώσει 'μνημη!' Αφαίρεσε και το page file να δεις..
jackess Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 To pagefile ολο ελεγα να το κλεισω και για καποιο λογο το αφηνα. Το ramrush το εχω για εποπτεια πιο πολυ μιας και κραταει λιγο history και το ASC ειναι ενα πιο εξελειγμενο CCleaner. Έχω ομως και το CCleaner και το Auslogics disk defrag και οι δισκοι ειναι κομπλε. Ριχνω τα ρεστα μου στο κλεισιμο του pagefile αν δουλεψει...
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Για του λογου του αληθες εισαι καλυμενος και με τα 2 που προανεφερα cleaner και defrag!οπως και να χει παρακολουθα το!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα