jackess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 καλησπέρα θα τα πω γρήγορα να μην σας κουρασω εχω ενα μηχανιμα με τα εξης : c2d e8400 @3.6 2gb ddr2 800mhz hd 5870 1gb gigabyte g31m s2l 1x160gb 7200 (OS) 1x1tb 7200 (data) 1x320gb 5200 (games) το πρόβλημα ειναι πως ενω οι εφαρμογές τρέχουν κανονικά (chrome, παιχνιδια κλπ) η περιήγηση αργεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, δηλαδή για να ανοιξει ενας φακελος κανει 30 δευτερα να εμφανιστει, μεχρι και το ανοιγμα του content menu με δεξι κλικ κανει 5-6 δευτερα να εμφανιστει! κατα την εγκατασταση προγραμματος/παιχνιδιου το pc οχι απλα σερνεται, οτιδηποτε αλλο προσπαθω να χρησημοποιησω απλα freezαρει! η cpu δουλευει ολη την ωρα χαμηλα <50%, τα κολληματα τα κανει ακομα και οταν η ram ειναι στο <50-70% στην αρχη σκεφτηκα τον σκληρο οτι ειναι στα τελευταια του αλλα ακομα και μετα απο αλλαγη σκληρου για το OS και fresh install των windows 7 κάνει τα ιδια, ενω στα παιχνιδια πχ δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με τα loading times! δοκίμασα fresh install, αλλαξα τις ram (2x1gb), γυρισα την cpu στα default μπας και ηταν unstable (αλλα δεν ηταν μιας και πουθενα αλλου δεν εχω προβλημα), αλλαξα σκληρο, εχω γυρισει ολα τα settings των windows στο performance, classic skin-ολα turnoff κλπ, εχω απενεργοποιησει services που δεν χρησημοποιω κλπ αλλα τιποτα! δεν μπορω να καταλαβω γιατι! μηπως φταιει που πιο πριν χρησημοποιουσα ssd σε αλλο συστημα και εχω ξεσυνηθισει τις ταχυτητες του hdd? αλλα μου φαινεται υπερβολικο! ευχαριστω εκ των προτερων 1
Kris_Lyn Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 30 δεύτερα για να ανοίξει ένας φάκελος είναι πάρα πολλά. Θα μπορούσε να φταίει το οτιδήποτε είναι η αλήθεια. Σε safe mode έχεις το ίδιο πρόβλημα;
olimpiakos 7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Φιλε jackess βαλε το hd sentinel free και δες την υγεια του δισκου(ασχετως αν αλλαξες δισκο!) και αν εχεις να αλλαξεις την καλωδιοταινια του σκληρου για να δεις αν θα διορθωθει! και φυσικα να μπεις σε safe mode!
jackess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Ναι στο safe mode έχω το ίδιο πρόβλημα. Sata καλώδιο άλλαξα. 3 φορές. Όπως και δοκίμασα σε όλες τις θύρες τις μητρικής. Το τροφοδοτικό είναι ένα corsair vs 450 οποτε δεν νομίζω να πέρνει λίγο ρεύμα ή να δουλευει στα ορια. Οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές και δεν υπαρχει throttling. Απο κάτω ορίστε το hd sentinel (το 3% του data hdd 99.999% ειναι λαθος μιας και μεχρι χθες ηταν 100% health) 1
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 λάθος δεν είναι,αυτά καταγράφονται στο SMART του δίσκου και απο εκεί διαβάζει το sentinel. Πάτα στον δίσκο με το 3% να δούμε τι γράφει.
jackess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ορίστε. Περίεργο γιατι μέχρι χθες ηταν 100% και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα...να τον βγαλω και να τον ξαναβαλω οταν βρω δίσκο για backup μαλλον... (Το πρόβλημα υπήρχε και πριν κοτσάρω τον 1ΤΒ πάνω)
Kris_Lyn Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Για να καταλάβω, σε ποιον απ' τους 3 σκληρούς είχες το λειτουργικό και μετά σε ποιον το έβαλες;
jackess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το λειτουργικό υπήρχε σε έναν άλλο σκληρό ο οποίος βγήκε απο το σύστημα και την θέση του πήρε o /Disk0 F:/ ο οποίος είναι 100% health & performance και το crystal disk που έβαλα πιο πάνω μου δίνει 70mb seq r/w οπότε δεν πιστεύω πια να είναι ο σκληρός.
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το λειτουργικό υπήρχε σε έναν άλλο σκληρό ο οποίος βγήκε απο το σύστημα και την θέση του πήρε o /Disk0 F:/ ο οποίος είναι 100% health & performance και το crystal disk που έβαλα πιο πάνω μου δίνει 70mb seq r/w οπότε δεν πιστεύω πια να είναι ο σκληρός.Εάν βγάλεις και τους 2 σκληρούς και μείνεις μονο με αυτόν που έχεις τα windows?εε τον σκληρο του 1 terra εαν εχεις αρχεια κανε καπου backup γιατι ενδεχεται να τα χασεις!!
jackess Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εάν βγάλεις και τους 2 σκληρούς και μείνεις μονο με αυτόν που έχεις τα windows?εε τον σκληρο του 1 terra εαν εχεις αρχεια κανε καπου backup γιατι ενδεχεται να τα χασεις!! Το δοκίμασα και αυτό....αυτή την στιγμή τον 1TB τον έχω βγάλει για λόγους ασφαλίας και θα περιμένω να βρω εναν ακομα 1ΤΒ ή 2ΤΒ για backup Και μόνο με τον 160GB κολλάει. Καιρό είχα να συναντήσω τόσο παράξενο πρόβλημα σε PC.
voldemort Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ανοιξε τον task manager και πες μου στην διεργασια (Διακοπες συστηματος) τι χρηση cpu και μνημης εχεις;(γενικα αν μπορεις να κανεις ποστ τις διεργασιες θα ηταν καλα). Σκαναρισμα για Ιους κλπ εκανες;
poihths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 o πεθαμένος δίσκος φταίει... μην τον ξαναβάλεις πάνω εκτός αν θες μόνο να αντιγράψεις τα δεδομένα του 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Φίλε poihths ακόμα και με τον δίσκο των Windows λέει πως ακόμα του κολλάει! Το αναφέρει λιιγο πιο πάνω τι έχει κάνει! 1
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε να κάνεις μια εξέταση δίσκων. Υπάρχει πιθανότητα να έχει σφάλματα και bad sectors σε σημεία που είναι σημαντικά για τα windows. Τσέκαρε και τις δυο επιλογές που θα σου βγάλει. Δες εδώ https://support.microsoft.com/en-us/kb/2641432/el-gr
headbanger Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 βγάλε τον 160γβ από πάνω και δοκίμασε ξανά. ο 160αρης @7200 είναι προιόν 10ετίας.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα