Masma Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ΙΔΕΑ, να φιαχτει μια μηχανή αναζήτησης που να κάνει αναζήτηση στις μηχανες αναζητησης και να βγάζει τη καλύτερη τιμή Θέλω ποσοστό 20% απο όποιον την οικειοποιηθεί. Υπαρχει αυτο . Τουλαχιστον σε amazon - ebay οπου μπορεις να βρεις η καλυτερη τιμη απο τα 2.
Eddy_Gordo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 και γιατι καποιος δεν βαζει το προιον που θελει και την λεξη αγορα στο google να του το βγαλει; π.χ. Εγω ηθελα ενα ανταπτορακι και το σκρουτζ μου ζητουσε πανω απο δεκαρικο και σε μαγαζι με ηλεκτρονικα το βρηκα 3Ε 1
Kostas93 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Υπαρχει αυτο . Τουλαχιστον σε amazon - ebay οπου μπορεις να βρεις η καλυτερη τιμη απο τα 2. ναι αλλα στην ελλαδα δεν υπαρχει. ξεκινατε ρε παιδια να το φτιαξετε, θελω το ποσοστο μου.
9-11 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Bump. Έκανα εγγραφή στην εν λόγω μηχανή αναζήτησης προϊόντων / παρατηρητήριο τιμών νωρίτερα το πρωί χρησιμοποιώντας μια gmail διεύθυνση. Όπως συνήθως συμβαίνει, μου ζητήθηκε επιβεβαίωση προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία κ.λπ. Περιμένω και περιμένω, τίποτα. Μπαίνω στον φάκελο με τα SPAM μπας και κατέληξε εκεί, άδειος. Ας πατήσω επανάληψη αποστολής mail επιβεβαίωσης, σκέφτομαι. Μηδέν εις το πηλίκον. Έχει περάσει αρκετή ώρα και ο λογαριασμός παραμένει unconfirmed. Τι Διάολο πρέπει να κάνω για να στείλουν επιτέλους την *τιμημένο* την επιβεβαίωση, θυσία στον Εωσφόρο; 😠 Μπας και τους έχει μπλοκάρει η Google για τον α′ ή β′ λόγο όπως είχε συμβεί κατά το παρελθόν με mail servers ελληνικών παρόχων; (ΟΤΕ αν δεν απατώμαι) Να δοκιμάσω fake registration δηλώνοντας disposable e-mail address; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από 9-11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα