Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι σε ορισμένες κατηγορίες και ειδικά στις κατηγορίες των κινητών το Best price έχει ορισμένα κινητα 10-20 ευρώ φθηνότερο

Απλά ανοιξα το θέμα για να μάθει ο κόσμος και το Best price... Εντάξει δεν είναι τρελη διαφορά αλλά αν κάνεις την σύγκριση Skroutz - best price πολλες φορές βγαίνεις κερδισμένος απο Best price

• Like 1
Δημοσ.

και πολλές φορές βγαίνεις κερδισμένος απο το skroutz και πολλές φορές βρίσκεις τις ίδιες τιμές.

Δε βλέπω νόημα στο συγκεκριμένο θέμα πέρα από το να προωθήσει το bestprice.

Δημοσ.

Κι εγώ σε κάποια πράγματα έχω δει καλύτερες τιμές στο bestprice. Πλέον τα τσεκάρω και τα δύο όταν ψάχνω κάτι

Δημοσ.

Σωστή η παρατήρηση.

Συμπληρώνοντας να πώ οτι αν δεν κάνω λάθος αυτό συμβαίνει γιατί είναι κάποια μαγαζιά που έχουν φύγει απο το σκρούτζ(λόγω χρεώσεων) και τα βρίσκεις μόνο στο bestprice.

Επίσης υπάρχουν και άλλα που δεν είναι σε κανένα (π.χ. πλαίσιο).

Το νόημα είναι οτι αυτά τα site είναι καλά εργαλεία εννοείται αλλα όποιος θέλει να κάνει σοβαρή έρευνα αγοράς προφανώς και πρέπει να κοιτάει και αλλού.

• Like 1
Δημοσ.

lg g4 465,71 Skroutz - 452 best price

Note 4 c 514,15 Skroutz - 505 best price

Huawei ascend mate 7 345- best price 335

Δεν προκειται για προώθηση , καθώς και γω από Skroutz ψωνίζω , καθώς πολλές φορές στο Best price άλλο δείχνει και άλλο βλέπεις οταν μπαίνεις στο site του μαγαζιου ...

Απλά να ξέρεις ο κόσμος αν πάρει κάποια πράγματα απο το Best price (έχει <δώρο > μεταφορικά δηλαδι την διαφορά των 10 ευρω)

Δημοσ.

lg g4 465,71 Skroutz - 452 best price

Note 4 c 514,15 Skroutz - 505 best price

Huawei ascend mate 7 345- best price 335

Δεν προκειται για προώθηση , καθώς και γω από Skroutz ψωνίζω , καθώς πολλές φορές στο Best price άλλο δείχνει και άλλο βλέπεις οταν μπαίνεις στο site του μαγαζιου ...

Απλά να ξέρεις ο κόσμος αν πάρει κάποια πράγματα απο το Best price (έχει <δώρο > μεταφορικά δηλαδι την διαφορά των 10 ευρω)

Μπορεις να εξηγησεις το τελευταιο;

• Like 1
Δημοσ.

τα φθηνότερα μαγαζιά δυστυχως ομως ειναι αμφιβόλου ποιοτητας... (π.χ. Iphone 6, τα 2-3 πρώτα τα φοβασαι, το ενα δεν εχει καν αντικαταβολη για πανω απο 100€ αγορές)

• Like 1
Δημοσ.

ωραίο κινητό :P

και υπάρχουν και άλλα εκτός των 2

Για πείτε και καμιά άλλη παρόμοια μηχανή, εγώ μόνο αυτές τις δύο ξέρω...:)

Δημοσ.

Πράγματι και εγώ έχω παρατηρήσει ότι το best-price, πάρα πολλές φορές είναι φτηνότερο από το skroutz.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να τα κοιτάζει κανείς και τα 2. Εγ΄ωτο note 4 c που πήρα, από το Βest price το πήρα.

Δημοσ.

Μπορεις να εξηγησεις το τελευταιο;

Συγγνώμη γιατί δεν το διατυπωσα σωστά... εννοώ ότι αν κερδίσεις τα δέκα ευρώ , μπορείς να μην ξοδευτεις για τα μεταφορικά.... δηλαδή ενα πράγματα που κάνει 500+7(μεταφ+αντικαταβολη) Skroutz 490+(μεταφ +αντικ) best price... δηλαδή κάτι από Best price + τα μεταφορικα μπορεί να βγει όσο σκετη η τιμη απο Skroutz

• Like 1
Δημοσ.

ΙΔΕΑ, να φιαχτει μια μηχανή αναζήτησης που να κάνει αναζήτηση στις μηχανες αναζητησης και να βγάζει τη καλύτερη τιμή

Θέλω ποσοστό 20% απο όποιον την οικειοποιηθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Πράγματι και εγώ έχω παρατηρήσει ότι το best-price, πάρα πολλές φορές είναι φτηνότερο από το skroutz.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να τα κοιτάζει κανείς και τα 2. Εγ΄ωτο note 4 c που πήρα, από το Βest price το πήρα.

Το skroutz και το bestprice είναι μηχανές αναζήτησης, όχι μαγαζιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...