Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση.

Εχω Οτε adsl kai Εδω και παμπολλα χρονια ειχα ενα ρουτερ του οτε (ενα thomson).

Επειδη ειχα ενα θεμα με τη συνδεση μου και υστερα απο παροτρυνση του τεχνικου, πηρα απο τον οτε ενα νεο ρουτερ της ΖΤΕ.

Στο σπιτι εχω δικτυο με καποιες στατικες ιρ(ασ πουμε απο το 192.145.2.1 εως και 10.

Απο εκει και περα θελω να δινει δυναμικες.

Οταν το σεταρε ο πρωτος τεχνικος, καταρχας μου ειπε να αλλαξω τις dns.Επειτα μου ειπε να του βαλω ρυθμιση να δινει δυναμικες απο το 15 και εξης(και οι προηγουμενες στατικες).

Παρουσιαστηκε ομως ενα θεμα.Υστερα απο καμια δυο μερες που το λειτουργουσα "μπουκωνε" και μου ανοιγε λιγες σελιδες(δεν ανοιγε yahoo,hotmail κτλ).

Μολις επανεκκινουσα το ρουτερ διορθωνονταν η κατασταση ,μετα απο κανα δυο μερες τα ιδια κτλ.

Στη συνεχεια ξαανπηρα στην τεχνικη υποστηριξη και αλλος τεχνικος μου ειπε οι στατικες ΙΡ να ειναι μεσα στο ευρος που δινω για δυναμικες (δηλαδη μεταξυ του 15 και του 240 λχ).

Ετσι αλλαξα τους αριθμους των στατικων ιρ.

Βελτιωθηκε η κατασταση αλλα οχι πολυ.

Ενδεικτικα εχει παψει να συγχρονιζει το onedrive και στους δυο υπολογιστες (δειχνει σαν να κανει συνεχεις επανεκκινησεις).

Θεωρω ειναι θεμα ρουτερ.

ΚΑμια ιδεα?Τι τελικα ισχυει με τις στατικες ΙΡ?να τις βαζω εντος ή εκτος του ευρους των δυναμικων>?

Τι ν α κανω για να λυθει το προβλημα?

Δημοσ.

Τι ν α κανω για να λυθει το προβλημα?

Σου απαντάω μόνο σε αυτό. Απλά πέταξε αυτήν την @@ το ΖΤΕ και πάρε ένα ανθρωπινό router.

• Like 1
Δημοσ.

Σου απαντάω μόνο σε αυτό. Απλά πέταξε αυτήν την @@ το ΖΤΕ και πάρε ένα ανθρωπινό router.

Για την ακριβεια ας αγορασει ενα καλο ζευγαρι ποδοσφαιρικα παπουτσια για να δωσει  δεξι σκαφτο σουτ στο πανηλιθιο zte ....

Δημοσ.

Ρε παιδια τοσο χαλια ειναι?Με το thomson υποτιθεται οτι ημουν μια χαρα και το πηρα για καλυτερα.

Αν ειναι να "επενδυσω" σε ενα καλο ρουτερ θα δω αξιοσημειωτη διαφορα η λεπτομερειες?

btw του εκανα reset και εβαλα ολες δυναμικες και εστρωσε (καπως).....

Δημοσ.

Ρε παιδια τοσο χαλια ειναι?Με το thomson υποτιθεται οτι ημουν μια χαρα και το πηρα για καλυτερα.

Αν ειναι να "επενδυσω" σε ενα καλο ρουτερ θα δω αξιοσημειωτη διαφορα η λεπτομερειες?

Αυτό το μοντέλο έχω κι εγώ. Η σειρά είναι προβληματική και μπορείς να ζητήσεις δωρεάν αντικατάσταση από τον OTE (τουλάχιστον έτσι θα έκανα κι εγώ, απλά βαριέμαι την διαδικασία του σεταρίσματος :-))

Δημοσ.

εννοεις με το ιδιο μοντελο?Γιατι μου ειπαν οτι μονο αυτο δινουν,

Oh.... Αν είναι να κάνεις αντικατάσταση με το ίδιο μοντέλο τότε καλύτερα να μην κάνεις τίποτα. Αλλιώς αν είναι να διαθέσεις λίγα χρήματα πάρε το vdsl με δωρεάν αντικατάσταση ρούτερ (τουλάχιστον αυτό είναι το λογικό).

Δημοσ.

Oh.... Αν είναι να κάνεις αντικατάσταση με το ίδιο μοντέλο τότε καλύτερα να μην κάνεις τίποτα. Αλλιώς αν είναι να διαθέσεις λίγα χρήματα πάρε το vdsl με δωρεάν αντικατάσταση ρούτερ (τουλάχιστον αυτό είναι το λογικό).

Πως γίνεται αυτό; έχω και εγώ ένα ζτε Και θέλω να τ αλλάξω . Δίνουν το vdsl σε adsl γραμμή? Πάντως δοκίμασα το ρούτερ που δίνει ο οτε Για vdsl σε adsl και έπαιζε πολύ καλύτερα απ'το ζτε.

Δημοσ.

Τα ρούτερ που δίνει ο ΟΤΕ για αντικατάσταση δεν είναι καινούρια, είναι ανακατασκευασμένα μηχανάκια πελατών που στο παρελθόν αντιμετώπισαν και αυτά κάποιο πρόβλημα και αντικαταστάθηκαν/επιστράφηκαν. Έτσι παραμένουν επιρρεπή σε προβλήματα..

Δημοσ.

Πως γίνεται αυτό; έχω και εγώ ένα ζτε Και θέλω να τ αλλάξω . Δίνουν το vdsl σε adsl γραμμή? Πάντως δοκίμασα το ρούτερ που δίνει ο οτε Για vdsl σε adsl και έπαιζε πολύ καλύτερα απ'το ζτε.

Εννοώ να αλλάξει την γραμμή και να την κάνει vdsl με δωρεάν το ρούτερ

Δημοσ.

Αν βάλεις Voip ναι
Δημοσ.

ρε παιδια η γραμμη μου ετσι και αλλιως εχει θεμα (κλειδωνω στα 12).Αν ειναι να βαλω vdsl ή voip  με αυξηση του κοστους για να παρω αλλο ρουτερ ,προτιμω ν α αγορασω ενα .Απλα οπως προερωτησα θα δω σημαντικες διαφορες στην αποδοση/σταθεροτητα ή οχι?

Δημοσ.

Στην σταθερότητα θα δεις, όπως επίσης το ρουτερ θα έχει διάφορα χαρακτηριστικά που δεν τα έχουν αυτά που δίνουν οι πάροχοι. Στην απόδοση δεν θα δεις όμως διαφορά. Κατά την άποψη μου κάνε αντικατάσταση με ρουτερ του οτε και αν έχεις προβλήματα τότε ξανασκέψου την αγορά καινούριου.

Δημοσ.

to thomson ειναι 100 φορες καλυτερο απο το zte οποτε το πας σε zte για καλυτερα δεν ισχυει.ναι καλο ειναι να παρεις ενα καλο ρουτερ και καλο θα ειναι να ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.αναλογα τα λεφτα που θες να δωσεις.

πχ draytek 2760n ή tp link 9980.η κανα μεταχειρισμενο technicolor 788vn v2 αν και αυτα εχουν Custom firmware αλλα ξεκλειδωνει.

τωρα αν πας σε vdsl στον παροχο που εισαι μπορει να παρεις αλλο zte μπορει να παρεις αλλο ρουτερ πχ comtrend ή speedport..ναι ειναι καλυτερα απο το zte αλλα οχι καλυτερα απο του εμποριου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...