Ouknos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας,χθες έκανα αλλαγή επεξεργαστή από g3258 πήγα σε i5 4690k και αντιμετωπίζω τα εξής θέματα σε όσα παιχνίδια δοκίμασα αργεί πολύ να τα φορτώσει ενδεικτικά να αναφέρω με το που ξεκινάω το battlefield 4 εκεί που φορτώνει για το μενού κάνει κάνα λεπτό όταν με τον προηγούμενο επεξεργαστή έκανα το πολύ 5 δευτερόλεπτα επίσης όταν μπαίνω από τα bios δεν μου αναγνωρίζει το προφίλ του για να του κάνω ενδεχόμενες αλλαγές πχ oc αλλά κρατάει το προφίλ του παλιού επεξεργαστή ξέρει κανείς τι παίζει?
Ouknos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ποια μητρική έχεις;Μητρική Gigabyte g1.sniper z97update sto bios!!!μέσα από το μενού των bios γίνεται αυτό?Γτ μου είπαν να κάνω φορματ για να έρθει στα ίσια του και μετά ξανά πέρασμα τα bios
Kris_Lyn Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Διάβασε στο manual της μητρικής σου τι διαθέσιμους τρόπους έχει για bios update. Λογικά δε θα χρειαστείς φορμάτ. 1
Ouknos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Διάβασε στο manual της μητρικής σου τι διαθέσιμους τρόπους έχει για bios update. Λογικά δε θα χρειαστείς φορμάτ.Νομίζω ότι έχει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις τα bios πάντως θα το κοιτάξω το manual καλού κακού και ίδωμεν,ελπίζω να φτιαχτεί γτ έχω απελπιστεί πραγματικά...επεξεργαστής 2 ημερών και να κάνει τέτοια κόλπα συν του ότι μου έφυγε όλο το μηνιάτικο σχεδόν είναι να κλαις μετά...
Kris_Lyn Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Πότε περίπου αγόρασες τη μητρική; Μην απελπίζεσαι πάντως, λογικά θα στρώσει με το update. Και αν στη χειρότερη - που δεν το νομίζω - έτυχες σε προβληματικό επεξεργαστή, τον πας πίσω και παίρνεις καινούργιο.
AETOLOFITIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κάνε ένα reset σε default bios options. +1 και εγω αυτο πιστευω θα σου λυσει το προβλημα.
papageorge007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κάνε reset το bios. Αν δεν πιάσει μπες στο site της μητρικής σου, κατέβασε το τελευταίο bios και εγκατέστησε το. Δες στο manual πως να κάνεις reset και πως να εγκαταστήσεις το νέο bios.
Kris_Lyn Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Πάντως στο cpu support list της μητρικής σου γράφει ότι χρειάζεσαι BIOS version F6 για τον 4690K. http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=4952
NT1G Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το ίδιο F6 χρειάζεται και για τον Pentium G3258, μάλλον το έχει.
Ouknos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το ίδιο F6 χρειάζεται και για τον Pentium G3258, μάλλον το έχει. Στο site δείχνει 2 διαφορετικές εκδόσεις για bios ξεχωριστή έκδοση για τον g3258 και διαφορετική για Πέμπτης γενιάς που σημαίνει μάλλον ότι πρέπει να περάσω την δεύτερη έκδοση αν μπεις στα download θα το δεις και μόνος σου. Πότε περίπου αγόρασες τη μητρική; Μην απελπίζεσαι πάντως, λογικά θα στρώσει με το update. Και αν στη χειρότερη - που δεν το νομίζω - έτυχες σε προβληματικό επεξεργαστή, τον πας πίσω και παίρνεις καινούργιο. 13-3-15 είναι αγορασμένη η μητρική από e-Shop
NT1G Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 5ης γενιάς ( F7 bios) είναι οι broadwell. (i5 5675, i7 5775). Κάνε ένα reset του bios για αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα