Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέραα!

Ψάχνω για ένα τηλέφωνο που (λόγω δουλειάς) θα χρησιμοποιεί πολύ συχνά Λειτουργία Δεδομένων και HotSpot σε περίπου 50 άτομα. Αυτο θα γίνεται 3 με 4 φορές την εβδομάδα κάθε φορά 5 με 6 ώρες συνεχόμενα... 

Το προηγούμενο turboX κινητό μου (ΔΕΝ διάλεξα εγώ την εταιρία...-.-) φυσικά δεν άργησε να κλατάρει από τις απαιτήσεις της δουλειάς μου και τώρα κατέληξα να ψάχνω για κάτι πιο αξιόπιστο.

Δυστυχώς το badget μου είναι από 100 και πολύ δύσκολα κανένα 30άρι επιπλέον.. :-)  :D

Τι συστήνουν οι γνώστες του forum?? Και σε ποιο χαρακτηριστικό του κινητού πρέπει να επενδύσω περισσότερο? 

Δημοσ.

Καλησπέραα!

Ψάχνω για ένα τηλέφωνο που (λόγω δουλειάς) θα χρησιμοποιεί πολύ συχνά Λειτουργία Δεδομένων και HotSpot σε περίπου 50 άτομα. Αυτο θα γίνεται 3 με 4 φορές την εβδομάδα κάθε φορά 5 με 6 ώρες συνεχόμενα... 

Το προηγούμενο turboX κινητό μου (ΔΕΝ διάλεξα εγώ την εταιρία...-.-) φυσικά δεν άργησε να κλατάρει από τις απαιτήσεις της δουλειάς μου και τώρα κατέληξα να ψάχνω για κάτι πιο αξιόπιστο.

Δυστυχώς το badget μου είναι από 100 και πολύ δύσκολα κανένα 30άρι επιπλέον.. :-)  :D

Τι συστήνουν οι γνώστες του forum?? Και σε ποιο χαρακτηριστικό του κινητού πρέπει να επενδύσω περισσότερο? 

περιμένεις απο κινητό να σηκώσει 50 άτομα?

Δημοσ.

Αδερφέ αν ο σκοπός σου είναι να έχεις hotspot το κινητό είναι πολύ λάθος επιλογή. Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις έναν 3G router που να μπαίνει 3g modem πάνω, και μετά από κει να κάνεις share την σύνδεση. Και πάλι όμως τα 50 άτομα είναι υπερβολικά πολλά.

Για τηλ δεν συζητάμε, είναι αστείο καν να το αναφέρεις.

Δημοσ.

GianniSM  το πιο λογικό φυσικά και θα ήταν ένα ρούτερ...τι γίνεται όμως οταν αυτό πρέπει να γίνεται εν κινήσει σε ένα πούλμαν με 50 άτομα(συνήθως το ίντερνετ το παίρνουν καμιά δεκαριά 15αρια..αλλά μου έχει τύχει και όλο το πούλμαν να θέλει ιντερνετ) .

Άρα το μόνο που χρειαζεται το κινητό περισσότερο έιναι η μπαταρία? Δε νομίζω να είναι μόνο αυτό το πρόβλημα..εννοείται πως είχα μεγάλο θεμα με το προηγούμενο κινητό αλλά με έσωσαν τα powerbanks . Από κινητά στην Ελλάδα?! Κάτι που μπορώ να αγοράσω σχετικά άμεσα κ ν έχει κ κάποια εγγύηση? 

Δημοσ.

Χτυπας ενα τετοιο: https://www.skroutz.gr/s/408540/TP-LINK-TL-MR3020.html και το βαζεις σε ενα powerbank! Εγω το εχω εδω και δυο χρονια και το δουλευα πολυ συχνα με φορτιστή αυτοκινητου

AAαα πολύ καλή ιδεα! Θα το προτείνω στο αφεντικό μου γιατί το κινητό ήταν έτσι κ αλλιώς μια προσωρινή λύση.

Βεβαια ακόμα χρειάζομαι κινητό :)

Με budget 100-120 ευρώ τι συμφέρει περισσότερο? (αποφεύγω αγορά απο εξωτερικό και ψάχνω κάτι με εγγύηση..) Παιδιά ευχαριστώ πολύ είχα προβληματιστεί πάρα πολύ με το κινητό και το HotSpot!

https://www.skroutz.gr/s/5339226/Lenovo-A328.html ?

Δημοσ.

Αδερφέ μπορεί να πάρει τροφοδοσία ο ρούτερ από το λεωφορείο μέσω του αναπτήρα. Μόνιμη λύση, που χρησιμοποιούν και οι ταξιτζήδες εδώ στην Κύπρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...