Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό site σε .gr domain.

Μπαίνουν 150 νέοι χρήστες από USA , RUSSIA και China την ημέρα.

Τι είναι όλη αυτή η κίνηση DOSS attack ?

Το site είναι στα Ελληνικά και δεν καταλαβαίνω.

Έχετε κάποια τέτοια εμπειρία ;

Δημοσ.

Λογικά κάποιος σε έχει βάλει σε κάνα traffic-exhange (Hitleap πχ).

Απλά βάλε φίλτρο στα Analytics να μην το διαβάζει και όλα οκ.

Δημοσ.

Μπαίνουν 150 νέοι χρήστες από USA , RUSSIA και China την ημέρα.

Τι είναι όλη αυτή η κίνηση DOSS attack ?

/facepalm

DDOS θα ήταν αν έμπαιναν 150 νέοι χρήστες το millisecond.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι πραγματικοί επισκέπτες και θα σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στο SEO του site. Διάβασε για Block Semalt.

Εκεί θα βρεις όπως σου είπαν ποιο πάνω τον τρόπο να προσθέσεις φίλτρα για να μην εμφανίζεται κίνηση από αυτούς τους επισκέπτες.

Αν έχεις Wordpress καλό θα είναι να βάλεις κάποιο Firwall όπως το Wordfence ώστε να μπλοκάρει αυτήν την κίνηση και κάποιες άλλες κακόβουλες ενέργειες.

Δημοσ.

Τελικά είναι επειδή κάποιος με πρόσθεσε σε μερικά traffic-exhange.

Ήταν πάνω από 10 διαφορετικά web site (πηγές) όπως και άλλες τόσες direct προσβάσεις. Έτσι αναγκάστηκα να βάλω φίλτρο σε χώρες εκτός Ελλάδος.

Και σε άλλο web site μου συμβαίνει το ίδιο. Αυτά τα ζαβά που κάνουν τόσο κακό πρέπει να τα βρω και να τα σκοτώσω :)

Δημοσ.

Τελικά είναι επειδή κάποιος με πρόσθεσε σε μερικά traffic-exhange.

Ήταν πάνω από 10 διαφορετικά web site (πηγές) όπως και άλλες τόσες direct προσβάσεις. Έτσι αναγκάστηκα να βάλω φίλτρο σε χώρες εκτός Ελλάδος.

Και σε άλλο web site μου συμβαίνει το ίδιο. Αυτά τα ζαβά που κάνουν τόσο κακό πρέπει να τα βρω και να τα σκοτώσω :)

LOL! φίλτρο για ότι είναι εκτός Ελλάδος; ορέα λογική! πονάει πόδι, κόψει πόδι!

Θα σε συμβούλευα να βάλεις Analytics και να βάλεις φίλτρα για όρους και όχι IPs.

Μπορείς να βάλεις λέξεις όπως hitleap, easyhits4u, traffic κλπ.

ΥΓ: με τον όρο traffic πιάνεις πάρα πολλά Sites. είτε λέγεται traffic-exchange.com είτε freetraffic.com θα το αγνοήσει.

ΥΓ: Αυτά θα τα κάνεις αν σε ενδιαφέρει η Google, αν σε ενδιαφέρει να μην φας κάνα ban στα αποτελέσματα ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ αν έχεις Adsense, όπου εκεί είναι αυστηρά τα πράγματα! 

Αν φας μπαν στο Adsense δεν θα μπορέσεις με καμία δύναμη να ανοίξεις νέο λογαριασμό με τα στοιχεία σου, καθώς θα σου κάνει ban τον ΑΤ (Αριθμό Ταυτότητας).

Δημοσ.

LOL! φίλτρο για ότι είναι εκτός Ελλάδος; ορέα λογική! πονάει πόδι, κόψει πόδι!

Χαχα καλό.

Στο analytics έβαλα το φίλτρο αυτό. Η μισή κίνηση είναι direct οπότε πάει το πόδι :)

Δημοσ.

Χαχα καλό.

Στο analytics έβαλα το φίλτρο αυτό. Η μισή κίνηση είναι direct οπότε πάει το πόδι :)

Συνήθως τα traffic-exchanges, είναι από Αμερική. Εγώ που έβαλα Hitleap στο site μου, το 70% της κίνησης είναι από Αμερική. Οπότε μπλόκαρε Αμερική και τελείωσες.

Δες τι θέση είμαι στο Alexa  :devil:  :devil:  :devil:

screenshot_98.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...