Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλό μεσημερι. Θέλω να πάρω ένα κινητό απο τα πλαίσιο και είμαι ανάμεσα σε 4. Εσάς ποιο σας φαίνεται καλύτερο; Είχατε ποτέ ή έχετε κάποιο απο αυτά; Ευχαριστώ

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=43&Category=3000001992&Products=2282402,2347490,2283840,2226367

Δημοσ.

Από αυτά το καλύτερο είναι το A3.Έχει καλύτερο επεξεργαστή,περισσότερη Ram 1,5 Gb,ωραίο design,οθόνη amoled(λίγο χαμηλής ανάλυσης όμως) και περισσοτερο αποθηκευτικό χώρο.

Το S3 Neo έχει και αυτό 1,5Gb Ram και 16 Gb χώρο αποθήκευσης αλλά δεν νομίζω να αναβαθμιστει στην έκδοση L.Επίσης ίσως να κολλάει γιατί έχει βαρύ γραφικι περιβάλλον(Το παλιό touchwiz),ενώ το Α3 πιο βελτιωμένο και ελαφρύ.

Όμως καλύτερα να το πάρεις πιό φθηνά από κατάστημα του Σκρούτζ στα 205€ και όχι στα 250€.Με τα υπόλοιπα χρήματα παίρνεις καρτα μνημης,θήκη και screen protector η tempered glass.

• Like 1
Δημοσ.

κανένα απο αυτά,το g2 σε αυτά τα χρήματα δεν έχει αντίπαλο

Αξίζει τα χρήματα του αλλά δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία και δεν παίρνει κάρτα μνήμης.Ομως είναι πολύ πιο δυνατό και έχει πολύ καλή οθόνη υψηλής ανάλυσης.Το 16 Gb κοστίζει 240€ και το 32 Gb στα 270€.Εκτός και αν άλλαξαν οι τιμές,πάντα τόσο ήταν.

Οπότε αν ο TS δεν έχει πρόβλημα με αυτά τα 2 μειονέκτηματα το LG G2 είναι πολυ καλή επιλογή.Αν όχι η καλύτερη,τοτε σίγουρα από τις καλύτερες σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

φίλε από Skroutz 250 lg g2 και 280 lg g3 δεν νομίζω να αξίζει πλέον αγορά κινητού από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ...Εντάξει σπάνια μπορεί να αξίζει (πχ πήρα NOTE 4 550 απο πλαίσιο , ενώ είχε 540 στο Skroutz) αν βρεις κινητό που η τιμη του είναι κοντά στη τιμή του Skroutz - best price παρ'το

Δημοσ.

Από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων αξίζει η αγορά μόνο όταν η διαφορά τιμής από τα καταστήματα του Σκρούτζ είναι μικρή.Η όταν πρόκειται για προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...