Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα... 

Κάτοχος της 42LG5300 μου χάλασε πρόσφατα μετα απο 4 χρόνια χρήσης και την έστειλα για επισκευή και μου ζήτησαν αλλαγή panel κόστος 380 ευρω.

Είδα χτες έβαλε προσφορά το e-shop την TV PANASONIC TX-48AS640E. Πιστεύετε ότι αξίζει;

Σε ένα site διάβασα ότι οι υπότιτλοι στην αναπαραγωγή ταινιών δεν αλλάζουν. Την έχει κανένας να ανεβάσει καμία φωτογραφία να δω το μέγεθός τους;

Δεν είχα ποτέ Panasonic και δεν ξέρω τι να περιμένω. 
Ήμουν πάντα φανατικός της LG μου άρεσαν απίστευτα τα χρώματα τους. 

Έχετε εσείς να μου προτείνετε κάτι ανάλογο μέχρι 550ευρώ. Με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα εικόνας και ο media player της να είναι πολύ καλός!

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Δεν έχω φωτογραφία διαθέσιμη αλλά μπορώ να σου πω ότι το μέγεθος των γραμμάτων του μίντια πλέιερ είναι περίπου 50-60% των υποτίτλων των καναλιών. Διαβάζονται στα 2,5 μέτρα, από κει και μακρύτερα ίσως να έχεις θέμα. Πέρα από αυτό είναι μια πολύ καλή τηλεόραση για τα λεφτά της. Μπορείς να γράψεις μια ταινία/σειρά σε στικάκι και να πας να τη δεις απο κοντά και να τη δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Γενικα με αυτα που περιγραφεις καλυτερη επιλογη μοιαζει η Samsung UE48H6200 η οποια ειναι στα 550 σε αρκετα επωνυμα καταστηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...