Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αγορασει προσφατα το LG G3 και ξαγνικα χανει το σημα,λογικο εν μερει αλλα οταν το γυρναω σε απλη επιλογη GSM παλι δεν εχει καθολου...δικτυο μη διαθεσιμο!Εχει προβλημα η συσκευη?

Δημοσ.

Εχω αγορασει προσφατα το LG G3 και ξαγνικα χανει το σημα,λογικο εν μερει αλλα οταν το γυρναω σε απλη επιλογη GSM παλι δεν εχει καθολου...δικτυο μη διαθεσιμο!Εχει προβλημα η συσκευη?

Μου το έκανε και μένα αυτό όταν άλλαζε από 4G σε 2G. Λύθηκε με νέα sim.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω αλλαξα sim αλλα μου το εκανε κ τωρα το πρωι....υπαρχει περιπτωση να ειναι παλι sim?να μην ειναι καινουρια παρτιδα ξερω εγω....????

Επεξ/σία από Stl_marma
Δημοσ.

Ε γενικά δεν έχουν και το καλύτερο σήμα τα LG.

Ποτε δν ειχα θεμα με το σημα τα τελευταια 4 χρονια που με κερδισε η LG!Δεν ειναι θεμα οτι δν εχω πολυ σημα το χανει εντελως και η λογικη λεει οτι μπορει να μην ποιανω 3g η 4g εδω που ειμαι αλλα οταν το γυρναω σε 2g κανει αναζητηση κ τιποτα....μετα απο κλεισιμο κ ανοιγμα ολα καλα... :S :S :S

Δημοσ.

Κάνε μια αναβάθμιση λογισμικού ή επαναφορά εργοστασιακών. Αν συνεχίσει να το κάνει, απευθύνσου στην προκορντια, θα επιληφθούν αυτοί.

Δημοσ.

Κάνε μια αναβάθμιση λογισμικού ή επαναφορά εργοστασιακών. Αν συνεχίσει να το κάνει, απευθύνσου στην προκορντια, θα επιληφθούν αυτοί.

Τι ειναι προκορντια?Αναβαθμιση λογισμικου εχω την τελευταια εκδοση...η επαναφορα τι θα αλλαξει το κινητο ειναι μιας βδοαμαδας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...