Stl_marma Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Εχω αγορασει προσφατα το LG G3 και ξαγνικα χανει το σημα,λογικο εν μερει αλλα οταν το γυρναω σε απλη επιλογη GSM παλι δεν εχει καθολου...δικτυο μη διαθεσιμο!Εχει προβλημα η συσκευη?
GianniSM Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Εχω αγορασει προσφατα το LG G3 και ξαγνικα χανει το σημα,λογικο εν μερει αλλα οταν το γυρναω σε απλη επιλογη GSM παλι δεν εχει καθολου...δικτυο μη διαθεσιμο!Εχει προβλημα η συσκευη? Μου το έκανε και μένα αυτό όταν άλλαζε από 4G σε 2G. Λύθηκε με νέα sim.
Stl_marma Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) και εγω αλλαξα sim αλλα μου το εκανε κ τωρα το πρωι....υπαρχει περιπτωση να ειναι παλι sim?να μην ειναι καινουρια παρτιδα ξερω εγω....???? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2015 από Stl_marma
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ε γενικά δεν έχουν και το καλύτερο σήμα τα LG.
Stl_marma Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ε γενικά δεν έχουν και το καλύτερο σήμα τα LG. Ποτε δν ειχα θεμα με το σημα τα τελευταια 4 χρονια που με κερδισε η LG!Δεν ειναι θεμα οτι δν εχω πολυ σημα το χανει εντελως και η λογικη λεει οτι μπορει να μην ποιανω 3g η 4g εδω που ειμαι αλλα οταν το γυρναω σε 2g κανει αναζητηση κ τιποτα....μετα απο κλεισιμο κ ανοιγμα ολα καλα... :S :S :S
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κάνε μια αναβάθμιση λογισμικού ή επαναφορά εργοστασιακών. Αν συνεχίσει να το κάνει, απευθύνσου στην προκορντια, θα επιληφθούν αυτοί.
Stl_marma Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κάνε μια αναβάθμιση λογισμικού ή επαναφορά εργοστασιακών. Αν συνεχίσει να το κάνει, απευθύνσου στην προκορντια, θα επιληφθούν αυτοί. Τι ειναι προκορντια?Αναβαθμιση λογισμικου εχω την τελευταια εκδοση...η επαναφορα τι θα αλλαξει το κινητο ειναι μιας βδοαμαδας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα