Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sony δεν θα επαιρνα με την καμια...

Το lenovo το καλοβλεπω αλλα.εχω ακουσει οτι πρεπει να το πειραξεις για να το φερεις στα μετρα σου.

voldemort και γω αυτο κανω αλλα οι επιλογες μου εδω που βρισκομαι ειναι ελαχιστε σε δοκιμη

Δημοσ.

Δεν θελω να χω τα προβληματα των κινεζικων τηλεφωνων..

Εχω δοκιμασει, η καμερα μονο 8megapixel δεν ειναι, το φλας μονο για φακος κανει, ο αισθητηρας που κλεινει η οθονη οταν σε καλουν ποτε δεν δουλεψε σωστα και τελος χωρις root,rom δεν θα το εφερνα στα ισια του

Δημοσ.

Σκεφτομαι να διαθεσω απο 200/240 € για αγορα νεου κινητου.

Ειμαι αναμεσα στο huawei p8 lite ds και huawei honor 4x ds

Το δευτερο εχει kitkat και δεν γνωριζω αν εχει παρει την 5.0.

με ενδιαφερει να χει 2 giga ram και να βγαζει καλες φωτο ειδικα το βραδυ.

Αν εχετε καμια αλλη προταση δεκτη

Όντως είναι μια καλή πρόταση μόνο που έχει 1 γιγα ραμ και ο φίλος μας εδώ θέλει 2 γίγα. 

Δημοσ.

Καλο κινητο το  g2 αλλο πιστευω πως ειναι λιγο ξεπερασμενο να αγορασεις κινητο του 2013...

Ασε που εχει ανεβει η τιμη του στα 270 ευρω...

Αντιθετα για το p8 lite εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για καμερα και ταχυτητα συν το οτι ειναι καινουριο κινητο του 2015.

Δημοσ.

Καλο κινητο το  g2 αλλο πιστευω πως ειναι λιγο ξεπερασμενο να αγορασεις κινητο του 2013...

Ασε που εχει ανεβει η τιμη του στα 270 ευρω...

Αντιθετα για το p8 lite εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για καμερα και ταχυτητα συν το οτι ειναι καινουριο κινητο του 2015.

To Μοτο Ε είναι του 15, σημαίνει πως είναι καλύτερο; από μόνο του αυτό που λες δεν στέκει σαν επιχείρημα. Το ερώτημα είναι αν κάνει αυτά που ζητά ο υποψήφιος αγοραστής.

Δεν είχα προσέξει την άνοδο της τιμής του.

Δημοσ.

To Μοτο Ε είναι του 15, σημαίνει πως είναι καλύτερο; από μόνο του αυτό που λες δεν στέκει σαν επιχείρημα. Το ερώτημα είναι αν κάνει αυτά που ζητά ο υποψήφιος αγοραστής.

Δεν είχα προσέξει την άνοδο της τιμής του.

Δεν λεω αυτο οτι ειναι κακο κινητο προς θεου!!!   απλα πολλα ατομα 'σνομπαρουν' στο να το αγορασουν διοτι το θεωρουν παλιο κινητο...

Εαν ψηνεται ο αγοραστης για το g2 το οποιο κανει αυτα που ζηταει ο αγοραστης να περιμενει λιγο καιρο να κατεβει  τιμη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...