Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

2 φορές το χρόνο έρχονται εδώ στο χωριο για αιμοδοσια. Από τα 3500 άτομα ζήτημα να φτάσουμε 130-150 φιάλες. Δίνω από τα 18 και μόνο καλό κάνει και σε άλλους και σε μένα που ανανεώνεται το αιμα. Άλλος λέει φοβάτε τις βελόνες άλλος ζαλιζετε άλλος βαριετε. Σε άλλα μέρη ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα.

παντου τα ιδια χαλια.το εχω δει και σε εταιρειες.να δουλευουν πχ 300 ατομα και να δινουν 10 και στο τελος το ΙΚΑ σου λεει δεν ερχομαι διοτι ειναι πολυ λιγα ατομα και δεν βγαινουν καν τα εξοδα.Και αυτος απο το ΙΚΑ μου ειπε και το παρακατω.

Οι αντρες ενω στους 10 πχ οι 9 μπορουν να δωσουν στο τελος δινουν οι 2 γιατι οι αλλοι δεν θελουν.Στις γυναικες θελουν οι 9 αλλα οι μισες δεν μπορουν για αλλους λογους(αδιαθεσια κτλ).

Οι γιατροί του είπαν ότι είναι από αυτό γιατί άλλες αιτίες δεν υπάρχουν. Δόξα τω θεώ είναι υγιέστατος.

απλα το ρωταω γιατι παλια εδινα περιπου 2 φορες το χρονο.now συνηθως ειμαι στις 4 το χρονο.

• Like 1
Δημοσ.

παντου τα ιδια χαλια.το εχω δει και σε εταιρειες.να δουλευουν πχ 300 ατομα και να δινουν 10 και στο τελος το ΙΚΑ σου λεει δεν ερχομαι διοτι ειναι πολυ λιγα ατομα και δεν βγαινουν καν τα εξοδα.Και αυτος απο το ΙΚΑ μου ειπε και το παρακατω.

Οι αντρες ενω στους 10 πχ οι 9 μπορουν να δωσουν στο τελος δινουν οι 2 γιατι οι αλλοι δεν θελουν.Στις γυναικες θελουν οι 9 αλλα οι μισες δεν μπορουν για αλλους λογους(αδιαθεσια κτλ).

απλα το ρωταω γιατι παλια εδινα περιπου 2 φορες το χρονο.now συνηθως ειμαι στις 4 το χρονο.

Το θέμα ειναι τι γίνετε για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία του Έλληνα για να δώσει αίμα. 5 λεπτά υπόθεση είναι και όμως ούτε οι 2 στους 10 δεν πάνε όπως έγραψες.

Δημοσ.

Το θέμα ειναι τι γίνετε για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία του Έλληνα για να δώσει αίμα. 5 λεπτά υπόθεση είναι και όμως ούτε οι 2 στους 10 δεν πάνε όπως έγραψες.

υπαρχουν διαφοροι τροποι χωρις να σημαινει οτι ολοι ειναι το καλυτερο αλλα ναι ειναι ενας εμμεσος τροπος

α.να καταλαβει ο κοσμος οτι δεν δινει μονο για καποιον αλλον αλλα οτι καθε φιαλη που δινει την εχει για το μελλον.ο κοσμος δεν το εχει καταλαβει αυτο.

β.στο εξωτερικο οταν δινεις αιμασου δινουν ενα μικρο ποσο οσο μικρο μπορεις να πεις το 40-60 ευρω.απλα δεν το κανουν καθε φορα που δινεις αλλα πχ γινεται μονο μια η δυο φορες το χρονο ασχετα αν δωσεις τεσσερις.

γ.σε μια εταιρεια δεν θελω να πω που πως τι που το συνεργειο που πηγαινε να παρει αιμα ειχε μια καλη ιδεα.οτι επειδη δεν εδιναν πολλα ατομα ηθελαν να μιλησουν με το hr ωστε να γινει κατα καποιο τροπο οπως στο στρατο.οποιος δινει αιμα να παιρνει τιμητικα μια δυο μερες αδεια.

δ.να αποκτησουμε συνειδηση.δυσκολο για την ελλαδα και ας λεμε οτι θεωρητικα ναι ο ενας νοιαζεται τον αλλον και δεν ειμαστε σαν τους ξενους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...