roupas87 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια στο Underworld,μια τετοια επιχειρηση δεν ειχαν οι vampires? 2
badweed Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια στο Underworld,μια τετοια επιχειρηση δεν ειχαν οι vampires? μηπως ηταν και στο blade ; 2
Uncle_Bens Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 μηπως ηταν και στο blade ; Όχι νομίζω ήταν μια εντελώ άλλη ταινία όπου όλοι στον κόσμο ήταν βαμπίρ (οι περισσότεροι) και πηγαίνανε κανονικά στις δουλειές τους κτλ και πίνανε τεχνιτό αίμα άλλά κάτι έπεξε και δεν έκανε πια την δουλειά του.. ή ακρίβηνε κάτι τέτοιο και τρόγώντουσαν μεταξύ τους 1
pournaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Αναρωτιεμαι τι γευση θα εχει Γιατι, το κανονικο το εχεις προσθεσει στο διαιτολογιο σου και φοβασαι μην αλλαξει; 1
21century Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Νομίζω οτι αν ανοίξει νέα εποχή στην ιατρική τότε θα δούμε μεγάλη πρόοδο...
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 επειδη εχω βαρεθει σε καθε θεμα αιμοδοσιας να βλεπω το ιδιο και το ιδιο καθε φορα.να βγαινει ενας και να λεει ποιος ο λογος να δωσω αιμα.ας το γραψω με κεφαλαια μπας και το δει κανεις ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΑΙΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ ΟΚ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.απλα οταν χρειαστεις θα τρεχεις να παρακαλας κοσμο να παει να δωσει.οποτε οπως λενε τον φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν.και βεβαια ακουω 2000 δικαιολογιες.ποναει η βελονα.φοβαμε.θα πεθανω,θα κολλησω κατι κτλ.Δεν πειραζει μεχρι να τυχει κατι και μετα να τρεχεις να ψαχνεις για αιμα.Καποιος νορμαλ μπορει να δωσει μεχρι 4 φορες το χρονο δηλαδη να δικαιουται 4 φιαλες.Για μια απλη εγχειρηση ειδικα σε ατομα μεγαλης ηλικιας οι 2 φιαλες ειναι το defacto που θα ζητησει ο γιατρος.Δυστυχως πολυ αγνοια σε αυτο το κομματι και οπως παντα ο καθενας κοιταει την παρτη του για αυτο και οι εθελοντες μειωνονται. 10
A.Andrew Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αν όντως πάει καλά θα βοηθήσει πολύ κόσμο! Όσο για το θέμα της αιμοδοσίας θεωρώ πως όλοι μας θα έπρεπε να δίνουμε αίμα, χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα, κάτι που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν συμβαίνει (χωρίς να κατηγορώ κανέναν γι αυτό προφανώς). Νομίζω πως είναι κομμάτι της νοοτροπίας του κάθε λαού.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 επισης ειναι καλο για τους αντρες να δινουν αιμα για να ριχνουν τον αιματοκριτη τους και να ενεργοποιεις τον μυελο τον οστων να παραγει παλι αιμα κατι τετοιο.
Mpiftekis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εγώ είμαι εθελοντής αιμοδότης και το κάνω για το λόγο που λέει ο poulinos "για να ριχνουν τον αιματοκριτη τους και να ενεργοποιεις τον μυελο τον οστων να παραγει παλι αιμα". Καλό θα ήταν βέβαια να δίνουμε το πολύ 2 φορές το χρόνο γιατί ο πατέρας μου την πάτησε έτσι. Έδινε 3 ή 4 φορές το χρόνο και απ'τα 55 του και μετά έχει χαμηλά αιμοπετάλια ή κάτι τέτοιο λόγω της αιμοδοσίας. Οπότε μέτρο και στην αιμοδοσία.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μηπως ειναι απο κατι αλλο?παραξενο να ειναι απο αυτο. Εγώ είμαι εθελοντής αιμοδότης και το κάνω για το λόγο που λέει ο poulinos "για να ριχνουν τον αιματοκριτη τους και να ενεργοποιεις τον μυελο τον οστων να παραγει παλι αιμα". Καλό θα ήταν βέβαια να δίνουμε το πολύ 2 φορές το χρόνο γιατί ο πατέρας μου την πάτησε έτσι. Έδινε 3 ή 4 φορές το χρόνο και απ'τα 55 του και μετά έχει χαμηλά αιμοπετάλια ή κάτι τέτοιο λόγω της αιμοδοσίας. Οπότε μέτρο και στην αιμοδοσία.
Mpiftekis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μηπως ειναι απο κατι αλλο?παραξενο να ειναι απο αυτο. Οι γιατροί του είπαν ότι είναι από αυτό γιατί άλλες αιτίες δεν υπάρχουν. Δόξα τω θεώ είναι υγιέστατος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 το πιο πιθανό...
king2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 2 φορές το χρόνο έρχονται εδώ στο χωριο για αιμοδοσια. Από τα 3500 άτομα ζήτημα να φτάσουμε 130-150 φιάλες. Δίνω από τα 18 και μόνο καλό κάνει και σε άλλους και σε μένα που ανανεώνεται το αιμα. Άλλος λέει φοβάτε τις βελόνες άλλος ζαλιζετε άλλος βαριετε. Σε άλλα μέρη ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα