SOADNICK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, γινεται με καποιο τροπο να ρυθμισω την διαρκεια που χτυπαει το κινητο? Googlαροντας βρισκω μονο πως να αλλαξω την διαρκεια πριν η κληση παει στον τηλεφωνητη. Εγω ομως δεν εχω τηλεφωνοτη με αποτελεσμα το τηλεφωνο να χτυπαει ~50''. Γινεται να το αλλαξω καπως? Android 5.1 (Cyanogen 12.1) 1
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ringtone maker.... Παιρνεις ενα τραγουδι,ηχο και το "πετσοκοβεις" οσο και οπου θες εσυ... Ουπςςςς...τωρα καταλαβα τι ακριβως θες....σορρυ 1
SOADNICK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Αυτο το κανω και με το audacity, δεν ειναι εκει το θεμα. Το θεμα ειναι να χτυπαει για οσο χρονο θελω, δεν ειναι μονο ο ηχος κλησης, υπαρχει πχ και η δονηση.
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καταλαβα τι θες.....ψαχνω... Μαλλον με τον παροχο σου θα το λυσεις αυτο... Καλεσε τους...
dali13gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω πως υπάρχει τρόπος να μειώσεις τον χρόνο. Μόνο αν ενεργοποιήσεις τον τηλεφωνητή για να στέλνει εκεί την κλήση μετά από 20" αν θυμάμαι καλά.
tornado Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειπα να μην ανοιξω θεμα, γιατι εχω παρομοιο προβλημα. Εχω android 4.4. και το τηλεφωνο κτυπαει 5 φορες (μπορει και 4 η και 6 καπου εκει τελως παντων) Τελως παντων, μεχρι να το βρω χωμενο σε κανα μπουφαν, να ανοιξω καπακι κλπ κλπ χανω σχεδον ολες τις κλησεις με συνεπεια, τις μισες φορες που με παιρνουν, αναγκαζομαι να τους παιρνω εγω πισω.... Μπορω να αυξησω τα κουδουνισματα, να τα κανω δεκα πχ? edit: ακυρο το βρηκα, πατας ##002# Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από tornado
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα