Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Συμμετέχω σε ένα θερινό προγραμμα του ΟΠΑ για μαθητές λυκείου, που αφορά τις Νέες επιχειρήσεις και έχουν αναθέσει σε κάθε ένα από τα 17 teams, που μας έχουν χωρίσει, να σκεφτούμε και να ψάξουμε κάποια ιδέα με την οποία θα καταφέρουμε να αναπτύξουμε μία εφαρμογή μέχρι το στάδιο "mock-up design". Όμως, με την ομάδα μου δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι και η διορία για την παρουσίαση των ιδεών πλησιάζει! Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τους "καταναλωτές" για το τι αυτοί θα ήθελαν από μία εφαρμογή. Έτσι, σας ρωτάμε: Αν υπήρχε μια εφαρμογή που θα μπορούσε να κάνει κάτι για εσάς, τι θα ήταν αυτό;

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και περιμένουμε λογικές απαντήσεις που θα μας βοηθήσουν!

(Ναι, έχουμε ακούσει ιδέα για μια εφαρμογή που θα σε τηλεμεταφέρει!)

Συγνώμη, αν το θέμα δεν ανοίκει σε αυτήν την κατηγορία. Ήταν ότι πιο κοντινό μπορούσα να βρώ εδω μέσα. :) :P

Δημοσ.

δε ξέρω αν υπάρχει αλλά εμένα πχ θα μου άρεσε ένα app με όλα τα δρομολόγια του κάθε κτελ + τηλέφωνα από το κάθε κτελ.

edit μόλις βρήκα ότι υπάρχει.

Δημοσ.

δε ξέρω αν υπάρχει αλλά εμένα πχ θα μου άρεσε ένα app με όλα τα δρομολόγια του κάθε κτελ + τηλέφωνα από το κάθε κτελ.

Αρκετά καλή ιδέα!

Να σημειώσω πως δεν είναι απαραίτητο (για το πρόγραμμά μας) αυτή η ιδέα να είναι εντελώς πρωτότυπη ή καινοτόμα, δηλαδή να μην υπάρχει ήδη.

Δημοσ.

Mockάρετε μια εφαρμογή μέσα από την οποία θα μπορούν οι χρήστες να προτείνουν ιδέες για σχεδιασμό εφαρμογών!

APPCEPTION!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μια εφαρμογή "Πάω εκεί που πας" που οι χρήστες θα γράφουν τις διαδρομές που πάνε , κενές θέσεις . Έτσι όποιος πάει στην ίδια διαδρομή να εξυπηρετείται. 

Όταν πάει στη δουλειά, διακοπές ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...