Προς το περιεχόμενο

Αγορά action κάμερας (για χώρους με χαμηλό φωτισμό)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, θέλω να αγοράσω κάποια action camera. Με ενδιαφέρει κυρίως η fish eye οπτική τους. Δεν θα ήθελα να δωσω πολλά λεφτά (μεταχειρισμένη 100-200 ας πουμε) γιατί τη θέλω για να τραβάω καμία συναυλία μας κλπ.

 

Τώρα το θέμα μου ειναι οτι επειδή οι περισσότερες συναυλίες γίνονται σε σκοτεινά μέρη ποια πιστευετε πως θα ηταν η καλύτερη επιλογή για εμένα? Ποια έχει την καλύτερη εικόνα σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό?

 

(Κάποια "picture styles" που κατεβάζεις από το internet για τις DSLR υποστηρίζονται από αυτές τις action cameras? Στο μυαλό μου έχω τις εταιρίες Drift, GoPro, Contour κλπ)

Επεξ/σία από Babav
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένας φίλος μας έχει γράψει σκοτεινά με DSLR και μου άρεσε το αποτέλεσμα, δεν είχε χιονάκια και δεν ήταν και πολύ ακριβή. Παράλληλα είχαμε και μια DRIFT (δεν ειμαι σιγουρος για το μοντέλο έχει περίπου 3 χρόνια) η οποία ήταν ικανοποιητική αλλα φυσικά δεν έφτανε την DLSR. Το θέμα τώρα είναι ποια θα είναι η καλύτερη από αυτές που κυκλοφορούν, το ξέρω οτι γενικά δε θα κάνει τρομερή δουλειά αλλά σίγουρα κάποια τα καταφέρνει καλύτερα από τις άλλες...

 

Παραδειγμα εδω φαινεται η διαφορα σε GoPro με Sony HDR AS100

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...