WalkerSW Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Όπως ειπε κ κάποιος απο πάνω σίγουρα εχεις πεσει σε κακο τσιπάκι.Δεύτερον ποιο κουτι έχεις τις ανεμηστηρες χρησιμοποιεις κ πόσους έχεις μέσα στο κουτι.Αν μπορεις να στείλεις κ μια φωτο με το κουτι ΥΓ:Θα σας έλεγα κ εγω θερμοκρασίες από CPU στα 4.5 αλλά είτε θα κλαίγατε είτε θα μ κανατε ληστεια...πέρα απο την πλακαΕγω στα 4.5 με 4690K με 1.2 ρεύμα είμαι στους 19 idle και 32 στα 100% αλλά εγω εχω CUstom Υδροψυξη με 2 τρίπλα ψυγεια. Θερμοκρασια δωματιου? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Εγω ειμαι 28.....Πειτε μου ενα καλο bench cpu test να τρεξω Το τσιπακι πρεπει να ειναι καλο παντως ειναι του Ntelix post 11559 http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-771 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Όπως ειπε κ κάποιος απο πάνω σίγουρα εχεις πεσει σε κακο τσιπάκι.Δεύτερον ποιο κουτι έχεις τις ανεμηστηρες χρησιμοποιεις κ πόσους έχεις μέσα στο κουτι.Αν μπορεις να στείλεις κ μια φωτο με το κουτι ΥΓ:Θα σας έλεγα κ εγω θερμοκρασίες από CPU στα 4.5 αλλά είτε θα κλαίγατε είτε θα μ κανατε ληστεια...πέρα απο την πλακαΕγω στα 4.5 με 4690K με 1.2 ρεύμα είμαι στους 19 idle και 32 στα 100% αλλά εγω εχω CUstom Υδροψυξη με 2 τρίπλα ψυγεια. Κωστα κοψε κατι θα σκοτωσω ολα τα παιδακια Εγω ειμαι 28.....Πειτε μου ενα καλο bench cpu test να τρεξω Το τσιπακι πρεπει να ειναι καλο παντως ειναι του Ntelix post 11559 http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-771 Αυτο ηταν καλο τσιπ απο οσο ειχα δει, ή για να το πω καλυτερα above average. Βεβαια με το ρευμα που λες εσυ τωρα ειχε τα 5GHz. Anyway για 24/7 οχι πανω απο 1.35, δεν υπαρχει προβλημα και για παραπανω αλλα καλυτερα μεχρι εκει ειδικα τωρα το καλοκαιρι. Instadeath ειναι το 1.5V αλλα και αυτο δεν ειναι απολυτο, βεβαια μονο καλο δεν κανει στο τσιπ και σε καμια περιπτωση δεν μπορει να παιζει εκει 24/7. Δοκιμασε για 4700-4800 ποσο κατω μπορεις να πας σε ρευμα και αστο εκει. Μια συμβουλη οπου νομιζεις οτι εισαι σταθερος το αφηνεις και παιζεις τα παιχνιδακια σου κανεις την δουλεια σου για καμια βδομαδα ΕΑΝ δεις οτι εισαι σταθερος πας προς τα κατω και επαναλαμβανεις εαν οχι πας επανω και τα ιδια. Μου εχει τυχει απειρες φορες να λεω ειμαι σταθερος και εκει που παιζω να τρωω μια BSOD ολη δικια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Κατσε ρε συ εγω ειμαι σταθερος στα 4.2 με 1,032 ταση οχι με 1,32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ιδια ρολογια και τασεις μετα απο liquid metal pro....Ειμαι καλα τωρα ή μπορει και αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ενω χθες ολα ηταν καλα ξαφνικα σημερα ανοιγω και βλεπω idle 60 βαθμους και το powers απο το cpuid monitor φτανει μεχρι 180...Τι διαολο συμβαινει ρε παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Η ψυχτρα πατα καλά;;...τι πάστα χρησιμοποιεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ναι ρε συ δεν το πειραξα απο χθες βραδυ...Μεσα στο cpu και στην ψυχτρα εβαλα liquid pro....Σε καποιο σημειο αφου εχω κλεισει το τροφοδοτικο και το ανοιγω πισω απο το κουμπι πεφτει το ρευμα και μολις το ανοιγω και μπαινω bios χτυπησε σε idle 90 ο cpu....Λετε να τα εφτυσε και να καηκε ή δεν θα μπουταρε καθολου; Εντωμεταξυ υποψιαζομαι τη mobo λογω του κομμενου pin που εχει αλλα μεσα απο το speecy η ρουφιανα εχει μονιμα 28-30 βαθμους Το power/package απο το Cpuid monitor εδειξε μεχρι και 200W σε καποια στιγμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Διαρροή? Μπας και τα παιξε η μητρική και δίνει τρομερή τάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Αν αναφερεσαι στο power/package δεν γνωριζω αλλα η ταση ειναι σταθερη 1.032 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του http://www.insomnia.gr/topic/575113-%CE%BA%CE%B1%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-delid-4690%CE%BA-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Όταν έβαλες liquid pro μέσα στην cpu κάλυψες με τίποτα τις αντιστάσεις/πυκνωτές/οτι είναι τέλος πάντων που έχει τριγύρω από το die ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ναι και ειχε εφαρμοστει αψογα δεν επεσε τιποτα τριγυρω για να βραχυκυκλωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Όταν πρόκειται να βάλεις μια τέτοια πάστα πάνω στο die η οποία είναι ηλεκτρικά αγώγιμη, πρέπει όπως και δήποτε να καλύψεις τα τρανζίστορ γύρω από το die του haswell, διαφορετικά θα έχει θέμα ο cpu. Αν δεν φρόντισες να μονώσεις τα τρανζίστορ γύρω από το die, τότε δικαιολογημένα τα κλάτταρε ο cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μα τα μονωσαμε οπως δειχνει και σε βιντεο στο youtube...Με καποιο τροπο μπορει να επιδιορθωθει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα