Inler Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλησπερα..Εστησα χθες ενα μηχανημα με τα παραπανω parts....Αρχικα να πω οτι η μητρικη ειχε θεμα με ενα σπασμενο pin που το γνωριζα(οπως εχω αναφερει και σε ενα topic εδω) αλλα ρισκαρα και την πηρα λογω καλης τιμης..... Στο cpu τοποθετηθηκε μεσα παστα Arctic Silver 5 και στην ψυχτρα την Xigmatek Aegir που εχω η ιδια παστα.. Το μηχανημα ανοιξε κανονικα και δουλευει εδω και 2 μερες μια χαρα εκτος απο τις θερμοκρασιες.....Στα πρωτα test με το Intelburntest στα 3.5 ο cpu εφτανε στο test 75 βαθμους...Δοκιμασα στα 4.5 με ταση 1.25 και βαρεσε 100αρα....Με λυσιμο δεσιμο ξανα της ψυχτρας επειδη ειναι λιγο μυστηρια στο σφηξιμο επεσαν λιγο οι θερμοκρασιες αλλα πιστευω οτι ειναι παλι υψηλες.... Εχω καταληξει σε ενα profile στα 4.2 με ταση 1.032 που θεωρω οτι ειναι πολυ χαμηλη αλλα περναει το τεστ ανετα χωρις προβλημα με θερμοκρασιες οπως βλεπετε εδω.....Τσεκαρετε και τις αλλες ενδειξεις γιατι βλεπω και κατι αρνητικους αριθμους και μπορει τελικα να παιζει θεμα με τη μητρικη...Σε 5λεπτο The Witcher 3 ο cpu εφτασε μεχρι 47-48..... Απο Δευτερα θα δοκιμασω με αυτην που θα εχω http://www.e-shop.gr/coollaboratory-liquid-pro-liquid-metal-thermal-paste-p-PER.814420 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 υπαρχει η θεωρια οτι επεξεργατες σειρας 4 δεν τους τεσταρεις με intelburntest και γενικα με προγραμματα με τελευταιο AVX σετ εντολων γιατι ανεβαζουν την ταση και την καταναλωση στον θεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ασε τα intelburntest, και παιξε μόνο με το βασικο τεστ του Aida64. Αν και σημασία εχει ποσους φτανει σε games, θα βόλευε αν ειχες και κανα Bf4,GtaV να έβλεπες και εκεί ποσους βαθμούς φτάνεις. Με 1V λογικό να εχεις τις θερμοκρασίες στο Witcher, οποτε σίγουρα ανεβα κιαλλο μεχρι να φτάνεις κανα 55-60C στο witcher πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Κανονικα στα 4.2 ποση ταση πρεπει να δεχεται(χωρις delid) 1.17; Σε Assassins Rogue Trine 3 παιζει απο 39-47.....Η liquid μπορει να κανει διαφορα; Τις τασεις που ειναι αρνητικες τις ειδατε; Ποιο Aida βαζω το extreme; Λοιπον το ετρεξα 15 λεπτα(δεν ξερω αν σταματαει αυτο) και εχω αυτα Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2015 από Inler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 4200 μπορει κανονικα με 1.088 οσο ειναι το μαμα στο δικο μου. Προσωπικα μεχρι εκει ειμαι 100% σταθερος χωρις εξτρα ρευμα. Τωρα για delid κτλπ δεν νομιζω να εχει σημασια στα V αλλα μονο στην θερμοκρασια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κατσε ρε συ αφου εμενα η ταση ειναι 1.032 αρα καλα δεν ειμαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 κανονικα εκει στο +12v επρεπε να παιζει εκει κοντα. το 8 δεν μου αρεσει καθολου. τι τροφοδοτικο εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτο το παλιο να το αλλαξω; http://www.pcper.com/reviews/Cases-and-Cooling/SilverStone-Olympia-750W-Power-Supply-Review Στο The Witcher 3 παντως μετα απο 1 ωρα εφτασε ο cpu μεχρι 55 βαθμους Ενα καλο cpu προγραμματακι να τεσταρω; 3DMark; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2015 από Inler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Για εμενα εισαι μια χαρα απο θερμοκρασιες. Στην μια ωρα το 50 δν ειναι τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Το τροφοδοτικο ειναι οκ δηλαδη; Βλεπω κατι 50αρια cpu στο The Witcher 3 και η καρτα 970 G1 χτυπαει μεχρι 74 με το fan στο 70%..Εσυ στα ποσα εισαι με 4790Κ; 55 ειναι λογικο πιστευω με τοση λιγη ταση....Αν ειχε 1.2 θα βαραγε 65αρια ανετα Ενα 6πινο ρευματος που εχει η μητρικη OC PEG να το συνδεσω ή ειναι για extreme πραγματα οπως διαβαζω; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2015 από Inler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Συμπέρασμα από ότι διάβασα και είδα. Έχεις μέτριο κομμάτι CPU από πλευράς ρεύματος με άθλιες θερμοκρασίες αν και delid, τζάμπα το delid δηλαδή εκτός και αν το πήρες έτσι φτηνότερα λόγο μη εγγύησης. Από εκεί και πέρα πόσο έχει ο καθένας θερμοκρασία δεν έχει και μεγάλη σημασία από την στιγμή που δεν ξέρεις και την εξωτερική του καθενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ποια ειναι μια νορμαλ θερμοκρασια σε αυτη τη συχνοτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 εγω στα 4.2 με 1.1v σε 3 ωρες battlefield 4 εχω μαξ 55 με αεροψυχτρα. με την υδροψυξη πολυ κατω. καλα εισαι απο θερμοκρασιες παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Να ρωτησω τις 3 επιλογες(C1E και αλλες δυο) απο το bios να ριχνεται η ταση και η καταναλωση σε κατασταση idle τις αφηνω auto-disable-enable; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Όπως ειπε κ κάποιος απο πάνω σίγουρα εχεις πεσει σε κακο τσιπάκι.Δεύτερον ποιο κουτι έχεις τις ανεμηστηρες χρησιμοποιεις κ πόσους έχεις μέσα στο κουτι.Αν μπορεις να στείλεις κ μια φωτο με το κουτι ΥΓ:Θα σας έλεγα κ εγω θερμοκρασίες από CPU στα 4.5 αλλά είτε θα κλαίγατε είτε θα μ κανατε ληστεια...πέρα απο την πλακαΕγω στα 4.5 με 4690K με 1.2 ρεύμα είμαι στους 19 idle και 32 στα 100% αλλά εγω εχω CUstom Υδροψυξη με 2 τρίπλα ψυγεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα