bana1991 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα εχω λαπτοπ και windows 7αρια δεν βρισκω πουθενα to stereo mix και αλλα εικονιδια δηλαδη που θα επρεπε να εχει εκει στο παραθυρακι μαζι με τα ηχεια γιατι ?πως μπορω να το λυσω που θελω να βρω το stereo mix?
infin1tyGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το Stereo Mix νομίζω είναι στις συσκευές εγγραφής όχι αναπαραγωγής. Αν δεν το δείχνει δοκίμασε δεξί κλικ > Προβολή απενεργοποιημένων συσκευών.
infin1tyGR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Έχεις εγκαταστήσεις τους drivers για την κάρτα ήχου;
bana1991 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Έχεις εγκαταστήσεις τους drivers για την κάρτα ήχου; υποτιθετε πως ναι κανονικοτατα απο το site της lenovo για τα 7aria
infin1tyGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε και τους drivers από το site της Realtek (υποθέτω πως έχει Realtek κάρτα ήχου). Ίσως βέβαια και να μην υποστηρίζεται αυτή η δυνατότητα. Το χρησιμοποιούσες παλιά και πλέον δεν το εμφανίζει;
bana1991 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 βασικα οχι το χρησιμοποιουσα στον σταθερο μ που και εκει εχω 7αρια ...μολις τους δοκιμασα τους εγκατεστησε κανονικα υπαρχουν μεσα αλλα τιποτα
bana1991 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Άρα μάλλον η κάρτα ήχου δεν το υποστηρίζει. υπαρχει τετοια πιθανατοτητα?και πως μπορω να ειμαι σιγουρη?
infin1tyGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω κάτι άλλο. Ψάξε στο Google για το πρόβλημα και δοκίμασε αν προτείνουν κάποια διαφορετική λύση. Δεν γνωρίζω αν μπορείς να βρεις κάπου αναλυτικά στοιχεία για την κάρτα ήχου και αν περιλαμβάνουν και αυτή την πληροφορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα