KERMENI Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 χαίρετε. πως μπορουμε να έχουμε έναν φάκελο του υπολογιστή μας και στο onedrive και να συγχρονίζεται το περιεχόμενό τους αυτόματα; όταν ειχα 7 τα πράγματα ηταν πιο απλά. τώρα δεν μπορω να πετύχω τον συγχρονισμό.
jim_p Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Αν βαλεις την εφαρμογη του onedrive, σου κανει ενα φακελο onedrive και οτι πετας μεσα εκει ανεβαινει και στο cloud. https://onedrive.live.com/about/en-gb/download/ 2
KERMENI Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Τα 8.1 που εχω δεν χρειαζεται να κατεβασης εφαρμογη. Αν κανω φορματ , ο φακελος που εβαλα στο onedrive θα ειναι μεσα στον υπολογιστη ή μονο μονοστο συννεφο?
jim_p Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Αυτα που εχεις στο φακελο ειναι στο onedrive, στο "συννεφο" που λες και εσυ. Οταν κανιες φορματ, και εφοσον δωσεις τον ιδιο λογαριασμο στην νεα εγκατασταση, πχ mitsos(παπακι)hotmail.gr, θα συγχρονισει και τα περιεχομενα του onedrive με τον τοπικο φακελο.
KERMENI Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εαν μου κλεψουν τους κωδικους χοτμειλ, χανω και τα αρχεια μου?
jim_p Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Οχι, απλα εχουν προσβαση και σε αυτα, οποτε μπορεις να τα χασεις αν σου τα σβησουν ή αν αλλαξουν τον κωδικο. Btw, χτες δοκιμασα αυτο που λεω παραπανω σε φρεσκια εγκατασταση windows 8.1 και δουλεψε κανονικοτατα.
KERMENI Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Οχι, απλα εχουν προσβαση και σε αυτα, οποτε μπορεις να τα χασεις αν σου τα σβησουν ή αν αλλαξουν τον κωδικο. Btw, χτες δοκιμασα αυτο που λεω παραπανω σε φρεσκια εγκατασταση windows 8.1 και δουλεψε κανονικοτατα. ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: πως μπορουμε να έχουμε έναν φάκελο του υπολογιστή μας και στο onedrive και να συγχρονίζεται το περιεχόμενό τους αυτόματα;
vitalogy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Eχει δοκιμασει κανεις να ανεβασει raw αρχειο στο onedrive; Το ανεβαζει κανονικα (μιας και υποτιθεται πως υποστηριζει ολα τα φορμα αρχειων ) αλλα αν θελησεις να πας να το κατεβασεις στο κατεβαζει σε πολυ χαμηλη αναλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα