doutsos13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα guys. θα ήθελα να μάθω πως μπορώ όταν συνδέω το hdmi αντί να έχει προεπιλεγμένα τα ενσωματωμένα γραφικά να βάλω την διακριτή κάρτα της nvidia που έχω γιατί τώρα όλα είναι άθλια χρώματα κλπ.Έχει μια επιλογή στο πανελ της nvidia αλλά μου δείχνει οτι σαν προεπιλογή έχει μπει η οθόνη στην ενσωματωμένη αλλά δεν βρίσκω από που αλλάζειΕυχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Κοίτα στο bios αν έχει επιλογή switchable graphics και επέλεξε fixed mode. Αν δεν έχει, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
doutsos13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 laptop συγγνώμη το ξέχασα εκ παραδρομής http://i.imgur.com/ToOxL54.pngγια να καταλάβετε τι εννοώ
discoboyminimal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 τα χρωματα δεν εχουν να κανουν με την καρτα γραφικων! ολες οι συγχρωνες καρτες , εχουν ψηφιακο σημα.δεν θα εχει καμια απολυτως διαφορα μονη περιπτωση να εχεις πτωση χρωματος ειναι με dsub (vga) αναλογικο σημα. που δεν ισχυει στην περιπτωση σου.. ψαξε αλλου το προβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε και αυτό: Use the following steps to adjust graphics processor preferences. Right click on the desktop and select NVIDIA control panel. Select Manage 3D settings. Click Global Settings.Note: To change settings for an individual program, select Program Settings instead of Global Settings. Select your preferred graphics processor: Auto-Select – Provides a balance between performance and power savings. High-performance NVIDIA processor – Provides optimal performance. Integrated graphics – Provides optimal power savings. Under Settings, you can adjust the settings for each feature to meet your needs. Click Apply to save your changes.
doutsos13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ναι το γνωρίζω αυτό δυστυχώς η διακριτή κάρτα από ότι είδα δεν πρέπει να υποστηρίζει hdmi 2.0 το οποίο μου δημιουργεί περιέργεια μεν, νευρα δε καθώς η ενσωματωμένη γονατίζει στα 1920χ1080 που θέλω να βγάλω εικόνα
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Η ανάλυση αλλάζει ανάλογα την οθόνη που συνδέεις. Η οθόνη του λαπτοπ είναι 1366χ768, αν το συνδέσω με την τηλεόραση η ανάλυση ανεβαίνει κι άλλο.
doutsos13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ναι αλλα το προβλημα μου ειναι οτι το εχω συνδεσει σε 24αρα, του βαζω αναλυση 1920χ1080 και δείχνει χαλια. κοιταω στις ρυθμισεις και ειναι ενεργη η ενσωματωμενη καρτα οχι η 840m μου και ουτε μπορω να την αλλαξω
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ναι αλλα το προβλημα μου ειναι οτι το εχω συνδεσει σε 24αρα, του βαζω αναλυση 1920χ1080 και δείχνει χαλια. κοιταω στις ρυθμισεις και ειναι ενεργη η ενσωματωμενη καρτα οχι η 840m μου και ουτε μπορω να την αλλαξω η κύρια κάρτα γραφικών είναι η ιντελ που έχει το σύστημα κει εφόσον δεν έχεις επιλογή στο bios για να θέσεις την nvidia ως master δεν αλλάζει. Απο κει και πέρα,αν δείχνει χάλια είναι θέμα του πίνακα ελέγχου της ιντελ κάρτας,ρύθμισε τι σε ενοχλεί απο αυτόν. Η nvidia παίρνει "γκάζι" όταν κάποια εφαρμογή χρειαστεί την ισχύ της αλλα ΔΕΝ γίνεται κύρια κάρτα ούτε τότε,απλά επεξεργάζεται τα δεδομένα.
discoboyminimal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 τι δειχνει χαλια?? τι δεν σου αρεσει? γιατι δεν μπορω να καταλαβω.. δεν εχει διαφορα η μια απο την αλλη καρτα παρα μονο στο 3d acceleration. δηλαδη στα παιχνιδια
doutsos13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 σε 1920χ1080 στην οθονη ειναι σαν πιξελιαζει. αν δειτε το physX το εχω βαλει να τραβαει απο την 840m αλλά η οθόνη έχει μπει πανω στην ενσωματωμενη θεωρώ οτι 840 θα έβγαζε μια πιο ποιοτική εικόνα.. νομίζω οτι τωρα τραβαει αποκλειστικα απο την ενσωματωμενη του επεξεργαστη και για αυτο δείχνει χαλια γενικά..στο BIOS δεν εχω κοιταξει να δω αν εχει επιλογη παω να και κοιταξω και ποσταρω---σε print screen δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα δλδ πιξελιασμα-θαμπαδες σαν να μην αντεχει να βγαλει σε τοση αναλυση π.χ
discoboyminimal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 δοκιμασε αλλη οθονη. παραξενα πραγματα μας λες.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μόλις σύνδεσα το λαπτοπ με intel hd 3000 σε samsung tv 32'.Μια χαρά δείνει σε ανάλυση 1366x768, σε 1920χ1080 κόβει την έναρξη και τα χρώματα όπως λες τα δείχνει κάπως.Οπότε η tv δεν υποστηρίζει σωστά την ανάλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα