panos- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Γεια σε όλους Θέλω να αγοράσω το Office 365 για 5 pc (όλη την οικογενεια) αλλά έχω μερικές απορίες. 1.Τώρα αν την αγοράσω που υπάρχει το Office 2013, όταν βγει επίσημα το 2016 θα μπορώ να αφήσω το 13 και να αναβαθμισω ή όχι? 2.Αν το αγοράσω από κατάστημα θα είναι για ένα χρόνο? Και 3. Μπορώ στις 5 συσκευές να χρησιμοποιω και 32 και 64bit ? Αυτά νομίζω..
ptridimas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 1. Λογικά θα γίνει αυτόματα η αναβάθμιση εφόσον είσαι συνεπείς στις συνδρομές σου 2. Τα καταστήματα από όσο ξέρω πουλάνε ετήσια πακέτα. Θα μπορούσες κατευθείαν από τη Microsoft να το αγοράσεις αλλά ελέω capital controls τώρα αυτό δε γίνεται. Αν το αγόραζες μέσω Microsoft θα μπορούσες να πληρώνεις ανά μήνα και όχι όλα μαζί για όλο το χρόνο. Πχ θα μπορείς αν θελήσεις να φύγεις στη μέση του χρόνου 3. Δε το ξέρω αυτό αλλά υπάρχουν πολύ συνδυασμοί που μπορείς αν κάνεις σχετικά με τα πλάνα που προσφέρονται. Πιθανόν να γίνεται
melodystyle2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αγορά προγραμμάτων H/Y επιτρέπεται, οπότε μπορείς να προχωρήσεις στην απόκτησή του από τη microsoft.
sndev Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 αγορασε το απο δω http://www.kotsovolos.gr/site/computing/software/home-office-software/115948-microsoft-ms-office-365-home-premium-1-year-gr βγαινει 20 % πιο κατω και απο online αγορά απο την ms γράψου τωρα στην ms βαλε τη καρτα σου να πληρωθεί απο εκει, θα σου δώσει το 1 μηνα free μετά οταν λήγει βαλε το πακετο απο τον κοτσο και βγαλε τα στοιχεια της καρτα σου και ετσι θα επωφεληθείς και το πρωτο μηνα δωρεάν.
ptridimas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αγορά προγραμμάτων H/Y επιτρέπεται, οπότε μπορείς να προχωρήσεις στην απόκτησή του από τη microsoft. Δεν ισχύει τίποτα. Και εμείς έχουμε άδειες και δε μπορούμε να τις πληρώσουμε. Η κάθε τράπεζα έχει περιθώριο 300 χιλιάρικα την ημέρα για όλους τους πελάτες της. 12 και πέντε τα μεσάνυχτα έχει εξαντληθεί το όριο. Η MS κάνει χρέωση (τουλάχιστον σε εμάς) μια συγκεκριμένη μέρα του μήνα το μεσημέρι. Αν δεν αρθούν οι περιορισμοί δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθούν οι κάρτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα