Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>για να ειμαι ειλικρινής,κανεις δεν ενδιαφέρεται τι θα μπορούσατε να αγοράσετε με το 25/35/45€ της διαφοράς της τιμής της των Windows 10 σε USB.</p>

:-D

Δημοσ.

και γιατί να μην τα κατεβάσεις και να κάνεις μόνος σου το bootable usb?

Φιλε μου 9/10 ατομα που γνωριζω δεν ξερουν πως θα κατεβασουν και θα εγκαταστησουν drivers για την καρτα γραφικων τους! Οποτε το να κατεβασουν το σωστο iso και να το κανουν bootable ειναι επιστημονικη φαντασια για αυτους. Μην κρινετε που εδω μεσα οι περισσοτεροι το κατεχετε το αθλημα.

Δημοσ.

σοβαρα τωρα, υπαρουν ακομα συσκευες cd-dvd? :P

για λιγο ακομα μεχρι να κανεις setup το crysis απο 128gb ssd flash drive ..:P:P:P

Δημοσ.

Ευτυχως που μας τα παρεχει το πολυτεχνειο δωρεαν! Μια χαρα παντως η κινηση της ΜΣ για τα στικακια περα απο τα CDs.

"Ευτυχως που ο έλληνας φορολογούμενος σας τα παρέχει δωρεάν".  Και για να σας προλάβω καλά κάνει και τα παρέχει για την παιδεία, συμφωνώ απολύτως.  Με αυτο που δεν συμφωνώ ειναι τα εκκατομυρια που θα γλυτώναμε αν χρησιμοποιουσαν τα πανεπιστημια και οχι μόνο ελευθερο λογισμικό.

http://imgur.com/QNGz0ZP

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου 9/10 ατομα που γνωριζω δεν ξερουν πως θα κατεβασουν και θα εγκαταστησουν drivers για την καρτα γραφικων τους! Οποτε το να κατεβασουν το σωστο iso και να το κανουν bootable ειναι επιστημονικη φαντασια για αυτους. Μην κρινετε που εδω μεσα οι περισσοτεροι το κατεχετε το αθλημα.

εε τότε δεν θα ξέρουν ούτε να ορίσουν το usb να κάνει boot απ'το bios,οπότε δεν έχει νόημα hahaha

• Like 1
Δημοσ.

Στην εικόνα βλέπουμε στο DVD τα HOME και στο USB τα PROFESSIONAL. Τι φαγωθηκατε όλοι για την διαφορά στην τιμή; Την αλλαγή της έκδοσης κοστολογει, όχι το μέσο αποθήκευσης

Δημοσ.

"Ευτυχως που ο έλληνας φορολογούμενος σας τα παρέχει δωρεάν".  Και για να σας προλάβω καλά κάνει και τα παρέχει για την παιδεία, συμφωνώ απολύτως.  Με αυτο που δεν συμφωνώ ειναι τα εκκατομυρια που θα γλυτώναμε αν χρησιμοποιουσαν τα πανεπιστημια και οχι μόνο ελευθερο λογισμικό.

http://imgur.com/QNGz0ZP

η ms τα παρεχει δωρεαν...

Επίσης,όσα πανεπιστήμια θετικών επιστημών γνωρίζω και έχω επισκεφθεί,λινουξ χρησιμοποιούσαν.

Δημοσ.

Καλά σιγά να μην διαθέσω παραπάνω χρήματα για να πάρω τα windows σε usb stick 

Αντί να χαμηλώσουν το κόστος αγοράς  προσπαθούν να το αυξήσουν με κάθε τρόπο. 

Δημοσ.

Καλά σιγά να μην διαθέσω παραπάνω χρήματα για να πάρω τα windows σε usb stick 

Αντί να χαμηλώσουν το κόστος αγοράς  προσπαθούν να το αυξήσουν με κάθε τρόπο. 

Από την στιγμή που δίνεται σαν επιλογή και όχι υποχρεωτικά είναι τελείως άκυρο αυτό που λες....

Δημοσ.

Εγώ θα πάρω το DVD και μετά θα το βάλω σε ένα usb που θα πάρω με 3 euro η 1022.25 δρχ (για να αρχίσουμε να δουλεύουμε λίγο την αλλαγή)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα πάρω το DVD και μετά θα το βάλω σε ένα usb που θα πάρω με 3 euro η 1022.25 δρχ (για να αρχίσουμε να δουλεύουμε λίγο την αλλαγή)

Η ισοτιμία σου είναι λίγο λάθος... πιθανότερο είναι ότι θα έχει 3000 δρχ λόγω υποτίμησης....

• Like 1
Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να είμαι χαζός και ψόφιος παρά έξυπνος και θύμα! ;)

θυμα εισαι εσυ που λες αξιζει να δωσεις 20-25 ευρω παραπανω. Σαν να αγοραζεις μηχανακι και να σου κανει "εκτπτωση" σε κρανος στα 300 ευρω που αλλου το πουλανε 100 ευρω.. Εξυπνος και θυμα δεν γινεται :) τι αλλο θα διαβασουμε;

Η ισοτιμία σου είναι λίγο λάθος... πιθανότερο είναι ότι θα έχει 3000 δρχ λόγω υποτίμησης....

Το μεροκαματο ποσο θα ειναι;

Δημοσ.

θυμα εισαι εσυ που λες αξιζει να δωσεις 20-25 ευρω παραπανω. Σαν να αγοραζεις μηχανακι και να σου κανει "εκτπτωση" σε κρανος στα 300 ευρω που αλλου το πουλανε 100 ευρω.. Εξυπνος και θυμα δεν γινεται :) τι αλλο θα διαβασουμε;

Το μεροκαματο ποσο θα ειναι;

Το ίδιο με τώρα αν κάνεις την αλλαγή σε δρχ. Απλά οι δρχ θα γίνουν το 30-50% της αρχικής αξίας που θα υπολογιστεί ο μισθός σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...