Pap_Lam Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω τον iMac να μην ζευγοποιείται αυτόματα με το ηχοσύστημά μου ;*Δεν θέλω να το αφαιρέσω από τις συσκευές μου στην λίστα Bluetooth απλά να δουλέψει σωστά και να συνδέεται μόλις εγώ το θέλω και όχι κάθε φορά μετά από "ξύπνημα" ή κατά την εκκίνηση. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω τον iMac να μην ζευγοποιείται αυτόματα με το ηχοσύστημά μου ; *Δεν θέλω να το αφαιρέσω από τις συσκευές μου στην λίστα Bluetooth απλά να δουλέψει σωστά και να συνδέεται μόλις εγώ το θέλω και όχι κάθε φορά μετά από "ξύπνημα" ή κατά την εκκίνηση. Ευχαριστώ Γιατί δεν το κλείνεις απλά το bluetooth (είδα ότι δεν έχει κάποια τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις)? Εγώ το έχω κλειστό και το ανοίγω όταν μου χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pap_Lam Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, αν εννοείς την απενεργοποίηση Bluetooth, δεν μπορώ διότι έχω το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Τελικά βρήκα την λύση, κλείνω και ανοίγω το Bluetooth από το ηχοσύστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 <p>Κι αυτο </p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα