giorgos1966 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια.Εχω ενος φιλου εναν πυργο.Αυτος ειχε προβλημα με τον σκληρο του που του διαγραφηκαν τα παντα.Του εβαλα εναν δικο μου Αλλα απο κει ξεκινησανε τα προβληματα.Δηλαδη οταν του περασα παλι τα windows κτλ.ποτε ανοιγε ,ποτα εκλεινε και σερνοτανε...Καποια στιγμη και εκτοτε δεν ξανα ανοιξε ο υπολογιστης.Πιστευα οτι εγταιγε το τροφοδοτικο γιατι οταν το ανοιξα το παλιο ειχε φουσκωσει το πυκνοτακι.Του αγορασα καινουργιο εναν TS ΧFX 450w.Το εβαλα πανω αλλα και παλι ενω δουλεουνε ολα δεν κανει το μπιπ να μπει στο bios κτλ.Λετε να εχει καει η μητρικη τελικα;Εβαλα εβγαλα ram τιποτα.Εβγαλα την μπαταρια τιποτα τα ιδια.... 1
stefant24 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 <p>Καλησπερα παιδια.Εχω ενος φιλου εναν πυργο.Αυτος ειχε προβλημα με τον σκληρο του που του διαγραφηκαν τα παντα.Του εβαλα εναν δικο μου Αλλα απο κει ξεκινησανε τα προβληματα.Δηλαδη οταν του περασα παλι τα windows κτλ.ποτε ανοιγε ,ποτα εκλεινε και σερνοτανε...Καποια στιγμη και εκτοτε δεν ξανα ανοιξε ο υπολογιστης.Πιστευα οτι εγταιγε το τροφοδοτικο γιατι οταν το ανοιξα το παλιο ειχε φουσκωσει το πυκνοτακι.Του αγορασα καινουργιο εναν TS ΧFX 450w.Το εβαλα πανω αλλα και παλι ενω δουλεουνε ολα δεν κανει το μπιπ να μπει στο bios κτλ.Λετε να εχει καει η μητρικη τελικα;Εβαλα εβγαλα ram τιποτα.Εβγαλα την μπαταρια τιποτα τα ιδια....</p> Φίλε μου καλησπέρα τι άλλο δοκίμασες??
giorgos1966 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Φίλε μου καλησπέρα τι άλλο δοκίμασες?? Ολα τα παντα...εχω μπλοκαρει απο το πρωι.Μεχρι και την μητρικη εβγαλα στο αερα μπας και ειχε τιποτα απο κατω.Επεξεργαστη εβγαλα να δω...Τι αλλο να κανω δε ξερω...Εχεις καμια ιδεα αλλη; Ολα τα παντα...εχω μπλοκαρει απο το πρωι.Μεχρι και την μητρικη εβγαλα στο αερα μπας και ειχε τιποτα απο κατω.Επεξεργαστη εβγαλα να δω...Τι αλλο να κανω δε ξερω....H μητρικη ειναι η GA-8S61FXM-775.Εχεις καμια ιδεα αλλη;
stefant24 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Φίλε μου καλησπέρα τι άλλο δοκίμασες??Ολα τα παντα...εχω μπλοκαρει απο το πρωι.Μεχρι και την μητρικη εβγαλα στο αερα μπας και ειχε τιποτα απο κατω.Επεξεργαστη εβγαλα να δω...Τι αλλο να κανω δε ξερω...Εχεις καμια ιδεα αλλη;Όταν λες ότι έβγαλες την μητρική στον αέρα κάτω της τι είχες τοποθετησει
giorgos1966 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Όταν λες ότι έβγαλες την μητρική στον αέρα κάτω της τι είχες τοποθετησει Την κραταγα στον αερα...και εβαλα μπροστα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Τι εννοείς έβαλες-έβγαλες RAM?Δοκίμασες να το ανοίξεις μόνο με το ένα στικάκι πάνω (εναλλάξ)?
AETOLOFITIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 εβαλες ξανα τον παλιο σκληρο? σε ενα λαπτοπ μου ειχε τυχει να μην ανοιγει καθολου και τελικα ηταν ο σκληρος. ουτε που μου ειχε περασει απο το μυαλο.
giorgos1966 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Παιδια τελικα ηταν η μητρικη.Οποτε ηταν κ πολυ παλια και πηρε αλλον μετ/νο πυργο να κανει την δουλεια του.Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα