Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι απο το newsletter του you.gr ο ανταγωνισμός είναι αρκετά παραπανω απο οτι είδα στα γρήγορα. Νομιζω καλη προσφορά για οποίον το ψάχνει τώρα. Αδυνατω το λινκ. +6ατοκες δοσεις

Δημοσ.

Θεωρητικα ειναι προσφορα με σημερινες τιμες, αλλα πρακτικα δεν ειναι, γιατι με το που βγει το 1tb ps4 θα παει ανωτατη τιμη 349ε το 500gb, και το dualshock κανει 50ε σκετο, και το pro evo ειναι 20ε. Αρα κερδιζεις ψιχουλα, που θα εξαφανιστουν αν τα 3 αυτα δε τα παρεις μεμονομενα και τα παρεις σαν τμηματα bundle τοτε...

Δημοσ.

Θεωρητικα ειναι προσφορα με σημερινες τιμες, αλλα πρακτικα δεν ειναι, γιατι με το που βγει το 1tb ps4 θα παει ανωτατη τιμη 349ε το 500gb, και το dualshock κανει 50ε σκετο, και το pro evo ειναι 20ε. Αρα κερδιζεις ψιχουλα, που θα εξαφανιστουν αν τα 3 αυτα δε τα παρεις μεμονομενα και τα παρεις σαν τμηματα bundle τοτε...

Καλά αν έρθει το 1ΤΒ και το κοπανίσουν τίποτα 440 ή 450 τα ελληνικά καταστήματα θα σου πω εγώ :P

Δημοσ.

Καλά αν έρθει το 1ΤΒ και το κοπανίσουν τίποτα 440 ή 450 τα ελληνικά καταστήματα θα σου πω εγώ :P

αν δεν κανω λαθος, εχει διαφορετικη MSRP για ευρωπη σε Ευρω, και παλι διαφορετικη σε Αγγλια για λιρες, αρα δε μπορουν να βαλουν οτι τιμη ναναι λογω ισοτιμιων νομισματων....

Απο την αλλη, αν μου ελεγες οτι οταν ερθει το 1tb μπορει να κανει Χ δραχμες, και οι Υ δραχμες στις οποιες θα "πεσει" το 500αρι θα ειναι σε ισοτιμια σαν 500ε τωρα, εκει εχεις ενα point οτι μπορει και να πρεπει να παρει τωρα οποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφερεται :P

Δημοσ.

Αυτό που είπα το βασίζω στο ότι και το One θα έρθει με ένα καπέλο των 40 περίπου ευρώ από δελτίο που είχε δώσει η MS. Τώρα τι θα δούμε τελικά θα δείξει. Το συγκεκριμένο deal αξίζει πάντως για το 2ο ds4 και για όποιον ψάχνεται αυτή τη περίοδο να τσιμπήσει ps4.

Δημοσ.

ηδη με την τιμη του e-shop στο crazysundays για σκετη την κονσολα (332ε) αυτη η προσφορα δεν εχει νοημα....

Μηπως ειναι το ιδιο.. αν οχι μερικα λιγα ευρα φθηνοτερο ? Απο μαθηματικης πλευρας αν τα θες ολα, εε παρτα ολα μαζι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...