euxoulhs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 καλησπερα αγορασα αυτον εδω http://www.e-shop.gr/hdd-seagate-st1000dm003-1tb-barracuda-720014-sata3-p-PER.301911 ενω στα bios και οταν μπαινω στα windows στο device manager μου τον δειχνει..στον υπολογιστη μου δεν τον εμφανιζει :/ συνδεση εχω κανει κανονικα..πρεπει κατι να αλλαξω στις ρυθμισεις; :/
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 χμμ, δεν θυμάμαι αν ακόμα θέλουν format οι καινούργιοι δίσκοι γιατί είναι unallocated ο χώρος. control panel > administrative tools > disk managment κάπου εκεί θα τον βρεις να τον κάνεις format ή μπορεί να μην έχει πάρει drive letter. 1
euxoulhs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 παταω δεξι κλικ αλλα δν γραφει για φορματ
euxoulhs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 το εκανα και παλι δεν μου βγαζει για format :/ μηπως θελει και restart? εκανα και restart αλλα τπτ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 επελεξε new simple volume, στον οδηγο που θα ανοιξει πατα συνεχεια next... 1
stefant24 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 σε ευχαριστω μαλλον θα πιασει ! Καλησπέρα φίλε μου έχεις νέα? 1
euxoulhs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ακομα κανει φορματ δεν πατησα την επιλογη για γρηγορο φορματ...στο 74% ειναι του φορματ μολις ολοκληρωθηκε το φορματ ολα καλα
euxoulhs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ερωτηση..περασα windows σε αυτον κ εκανα φορματ στον αλλον π ειχα αλλα δν μπουταρει ο καινουργιος κ εκτος αυτου δεν μου τον εμφανιζει ως system...τι μπορω να κανω? Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αφού δεν κάνει boot που βλέπεις ότι δεν είναι system ; Μήπως έκανε system partition η εγκατάσταση των win στον άλλον που έκανες format. Στο bios έχεις επιλέξει boot device ε ;
euxoulhs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 πρωτα εβαλα τν νεο σκληρο εκανα φορμστ που ειπε ο φιλος κ στο καπακι τ περασα windows...ετσι και οι 2 σκληροι ειχαν windows οτν ομως εκανα φορματ τον αρχικο σκληρο αποκεινη τν ωρα δν μαφηνει να μποοταρω απτον νεο σκληρο... το εχω βαλει απτα bios να κανει βοοτ απτον καινουργιο :/ Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 αν μπεις να κανεις repair και εκτελεσεις fixboot-fixmbr? 1
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ναι δεν έπρεπε να το κάνεις έτσι... Τώρα πρέπει να περάσεις πάλι τα windows. Καλό είναι να αφήσεις στο σύστημα μόνο έναν δίσκο στον οποίο θέλεις να κάνεις install τα windows και μετά να βάλεις τον άλλον. Καμιά φορά το installation των win πάει και κάνει system partition σε άλλον δίσκο από αυτόν που έχεις επιλέξει. 1
euxoulhs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ωραια κτ αλλο γτ στον εναν σκληρο μεσα απτα bios τον εμφανιζει ως sata καο τν αλλον ως PO ? βσκ και οι 2 σκληροι σε sata ειναι συνδεδεμενοι Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα