Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αι βγαλε και το αβαταρ να πουμε βαλε ενα πλαηστασιον να καταλαβουμε τι γκεημερ εισαι.

Εγω ξερω τι gamer ειμαι και σε αυτο τουλαχιστον δεν μπορεις να μου την πεις καθολου. Για το συγκεκριμενο που ειναι στο αβαταρ το σεβομαι πολυ περισσοτερο απο οτι εχει κυκλοφορησει εκει εξω "να πουμε". 

• Like 2
Δημοσ.

Ακομα και η ms ρε φιλε εχει βγαλει τιτλους που εμειναν στην ιστορια η sony ποιο τιτλο εβγαλε που εμεινε στην ιστορια;

Μιλαμε για καμπαναριο...εχω δει παιχνιδι σε κονσολα της σονυ να κερδιζει το game of the year...η ms που ειναι;

Εσυ εδωσες επιχειρηματα; Αστο μην απαντησεις γιατι δεν βλεπω να απαντας με επιχειρηματα αρα παιδιαζουμε εδω μεσα.

Εδωσες εσυ δηλαδη;

Πες μου ποιον τιτλο παιζεις σε 1080p native.Απλο νομιζω.

Οχι απλα ετσι υπαρχει λογος η αληθεια  :)

Η αληθεια βρισκεται στους σεξ πιστολς,γκεγκε;

Δημοσ.

Μιλαμε για καμπαναριο...εχω δει παιχνιδι σε κονσολα της σονυ να κερδιζει το game of the year...η ms που ειναι;

Παιχνιδι σε κονσολα τις sony; εισαι εκτος τοπου και χρονου. Και εγω ειδα στο philips dvd να βγαινει το lord of the rings  movie of the year. Μπραβο philips!!!

Εδωσες εσυ δηλαδη;

Πες μου ποιον τιτλο παιζεις σε 1080p native.Απλο νομιζω.

Στο pc; στο xbox ; στο ps4; στο wii u ; Αντε και ας πουμε σε κανενα ή σε ολα που κολλαει η αναλυση με το σοβαρη κονσολα

Η αληθεια βρισκεται στους σεξ πιστολς,γκεγκε;

Και στο τρελαδικο επισης. Γκεγκε τωρα και ουγκα  ουγκα.

Δημοσ.

Όχι απλά καμπαναριό,χορωδία ολόκληρη..

Τι σχέση έχει η δυνατότητα απεικόνισης σε υψηλή ευκρίνεια ενός παιχνιδιού,σε μία παιχνιδοκονσόλα;

Καμμία,εγώ hd dvd θέλω να βλέπω,και να κουνάω σαν αυτιστικός τα χέρια μπροστά από το kinect,που από ότι φαίνεται δουλεύει μόνο για να με καταγράφει η ms.

Άμε να βρεις την αλήθεια σου,στο τρελάδικο.Έχουνε βέβαια κάτι πανάρχαιες οθόνες 1280*720 εκεί,αλλά για το xbox και πολύ είναι.

• Like 1
Δημοσ.

4k οθονη εχει το pc μου μαντεψε σε τη αναλυση και φπς παιζω τα παιχνιδια μου.
ps4 δεν το μπορω ειναι τοσο θολο στην 65αρα μου που πρεπει να παιξω σε 22 ιντσες οθονη.

http://static.gamespot.com/uploads/original/1525/15257558/2442839-5402833195-01_10.png

http://static.gamespot.com/uploads/original/1525/15257558/2442838-6666318266-01_90.png

βγαζει ματι η διαφορα γουαου 1280*720 ετρεχε το xbox 360/ps3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...