Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν το παιχνίδι Shenmue 3 ανακοινώθηκε στην έκθεση E3 κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Sony, και έγινε γνωστό πως η Ιαπωνική εταιρεία θα αναλάβει χρέη εκδότη, υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός από τους φανατικούς της δουλειάς του Yu Suzuki, του δημιουργού του Shenmue.

Αλλά από τότε, αρκετοί χρήστες άρχισαν να εκφράζουν επιφυλάξεις και να αναρωτιούνται αν πρόκειται η Sony να πάρει κάποιο μερίδιο από την χρηματοδότηση.

Ο Yu Suzuki, ξεκαθάρισε στην ιστοσελίδα του Kickstarter, ότι τα χρήματα από την καμπάνια, θα διοχετευτούν στην ανάπτυξη του τίτλου, και πως οι Sony και Shibuya Productions “δεν πρόκειται να δούνε ούτε ένα σεντ από τα δολάρια του Kickstarter” αφού θα χρηματοδοτήσουν οι ίδιες την όποια ανάμιξη τους στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Suzuki λέει πως οι Sony και Shibuya Productions είναι “εξαιρετικοί συνεργάτες” και θα βοηθήσουν στην παραγωγή, στην διαφημιστική προώθηση και στην έκδοση του Shenmue 3, αλλά ότι κάνουν, θα το κάνουν με δικά τους χρήματα.

Όσον αφορά στην καμπάνια, το Shenmue 3 έχει ήδη μαζέψει 3,5 εκατομμύρια δολάρια –ο στόχος ήταν 2 εκατομμύρια δολάρια- και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να μαζεύει χρήματα μέχρι τις 17 Ιουλίου. Σύμφωνα με τον Yu Suzuki, αν η χρηματοδότηση φτάσει τα $5 εκατομμύρια, τότε θα προστεθεί ένα “ολοκαίνουριο χαρακτηριστικό στο gameplay” ενώ αν φτάσει τα $10 εκατομμύρια τότε “ένας πολύ μεγαλύτερος, εντελώς ανοιχτός κόσμος θα είναι δικός σας για να εξερευνήσετε”.

Όσο αφορά στο Shenmue, να θυμίσουμε ότι το πρωτότυπο κυκλοφόρησε για την κονσόλα Sega Dreamcast το 1999, ενώ το sequel κυκλοφόρησε τόσο για το Dreamcast όσο και για το Xbox, αντιμετωπίζοντας όλα τα παράπονα που είχαν οι χρήστες από τον πρώτο τίτλο.

Link.png Site: DigitalTrends

Δημοσ.

Γνωριζει καποιος αν μπορουμε να λαβουμε μερος στο kickstarter και εμεις απο Ελλαδα?

Στα option για τις χωρες δεν περιεχει την Ελλαδα.

Αν υπαρχει στο forum αναλογο θεμα ή γνωριζει καποιος ας με ενημερωσει

Δημοσ.

Είχα παρατήσει τη σχολή μου για αυτό το παιχνίδι,τα καλύτερα χρόνια ρε φίλε παίζοντας το Shenmue 1&2.

• Like 2
Δημοσ.

Γνωριζει καποιος αν μπορουμε να λαβουμε μερος στο kickstarter και εμεις απο Ελλαδα?

Στα option για τις χωρες δεν περιεχει την Ελλαδα.

Αν υπαρχει στο forum αναλογο θεμα ή γνωριζει καποιος ας με ενημερωσει

τωρα ειναι που δεν θα εχει ποτε τετοια επιλογη,γτ δεν ξερουν αν θα πληρωνουμε σε ευρο η δραχμες :P

• Like 5
Δημοσ.

οριστε λοιπον μια θαυμασια εφαρμογη των κρυπτονομισματων, να μη χρειαζεσαι τραπεζα να στειλεις δωρεα ή κατι τετοιο, οπουδηποτε.

βεβαια το Kickstarter δεν υποστηριζει ακομα κρυπτονομισματα αν δεν κανω λαθος :)

Δημοσ.

Με λιγα λογια μας λεει οτι θα τα τσιμπησει και η βρομοsony;
Δηλαδη δωσανε τα χρηματα τους οι fans του τιτλου για ποιο λογο;Για να κανει κουκου στη sony να τι; Οι φανς δωσανε τα χρηματα τους για να δουν το τιτλο οχι για να τα παρει η sony ή μη. Δηλαδη η sony ειχε πει ηδη το ok απλα ζητησε εκ του ασφαλους χρηματα και δοξα ή εγω πχ τοσα δινω παρε τα υπολοιπα απο τους φανς σου;
Αχαχα βρομοsony old time classic :)
Παντως αν και φανατατικος shenmueκακιας εχω να πω πως μυριζει καπως το ψαρι.... για το τι τελικα θα δουμε.. Μη ξεχναμε το shenmue το 1ο ποσα χρονια τους πηρε να το φτιαξουν... Απο εποχη saturn... και αυτη τη sony δεν την παω με τιποτα εχει χαλασει ολα τα games να πουμε, ελπιζω να μην εχει καμια επιρροη πανω στο τιτλο ή ακομα και για το ποτε θα βγει..
Παντως το pc ειναι μονοδρομος για τους fan και συλλεκτες..

Δημοσ.

πως κάνει έτσι ο βλάκας στο 0:17 ...

ναι δεν λεώ, παιχνιδάρα. και εγώ είχα κολλήσει τοτε. 

αλλά πάνε και 14 χρόνια ρε φίλε! η καλύτερη γκόμενα του πλανήτη να σε είχε χωρίσει, τώρα θα την είχες ξεχάσει.

• Like 3
Δημοσ.

Με λιγα λογια μας λεει οτι θα τα τσιμπησει και η βρομοsony;

Δηλαδη δωσανε τα χρηματα τους οι fans του τιτλου για ποιο λογο;Για να κανει κουκου στη sony να τι; Οι φανς δωσανε τα χρηματα τους για να δουν το τιτλο οχι για να τα παρει η sony ή μη. Δηλαδη η sony ειχε πει ηδη το ok απλα ζητησε εκ του ασφαλους χρηματα και δοξα ή εγω πχ τοσα δινω παρε τα υπολοιπα απο τους φανς σου;

Αχαχα βρομοsony old time classic :)

Παντως αν και φανατατικος shenmueκακιας εχω να πω πως μυριζει καπως το ψαρι.... για το τι τελικα θα δουμε.. Μη ξεχναμε το shenmue το 1ο ποσα χρονια τους πηρε να το φτιαξουν... Απο εποχη saturn... και αυτη τη sony δεν την παω με τιποτα εχει χαλασει ολα τα games να πουμε, ελπιζω να μην εχει καμια επιρροη πανω στο τιτλο ή ακομα και για το ποτε θα βγει..

Παντως το pc ειναι μονοδρομος για τους fan και συλλεκτες..

12 year old detected 

• Like 7
Δημοσ.

Πως αλλαξαν ετσι τα προσωπα τους? Ελεος! Σαν 15χρονα δειχνουν! Ξερω οτι ειναι απλα ενα demo αλλα ακομα και οι NPC στο πιο αθλιο rpg εχουν καλυτερο animation και lip sync! Αντε να δουμε το τελικο προιον σε κανα 2 χρονια!

Δημοσ.

πάνε χρόνια από τότε που είδα αυτό το βίντεο αλλά ήταν ευκαιρία να το ξαναδώ:

και για τους γνωστες...

ΥΓ) 

Μη ξεχναμε το shenmue το 1ο ποσα χρονια τους πηρε να το φτιαξουν... Απο εποχη saturn... 

ναι, το παιχνιδι ηταν κυριολεκτικα να κυκλοφορησει για το Sega Saturn αρχικά. υπηρχε μαλιστα μια beta εκδοση την οποια ειχε αποκτησει κάποιος και η rom του ειχε ανεβει πριν 6-7 χρόνια σε underground site για συλλέκτες.

Δημοσ.

εγώ πάντως το ξεκίνησα στον emulator ξανά, ακόμη και τώρα 15 χρόνια μετά αν το δείς κατεβάζει σαγόνια!

• Like 1
Δημοσ.

Εκει που νόμιζα οτι δε θα μάθουμε ποτε πως θα τελειώσει το shenmue να μια καλη είδηση,και εγω που πίστευα οτι θα μείνει για πάντα μεσα στην σπηλιά ο Ryo :D

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Οτι θα φτασω να δω το Shenmue σε Sony κονσολα, ουτε που το φανταζομουν. Στροφη στην ποιοτητα για τη "βρωμοSony" του φιλου.

Δε τον παρεξηγω ομως. Κι εγω ετσι ημουν πριν 16 χρονια.Εχει ο καιρος γυρισματα.

Οσο για το παιχνιδι τωρα, εχω ορκιστει να μην ξαναπαιξω το Shenmue. Οταν εμαθα, τοτε, οτι δε θα βγει το 3 κι οτι θα μεινει μιση η ιστορια. Δεν εχω παιξει ουτε το 2ο, για να μη στεναχωρηθω ακομα περισσοτερο.

Δεν ειναι τριλογια τυπου Mass Effect, που το καθε επισοδειο ειναι σχεδον αυτοτελες και υπαρχει καθαρση μεσα σου.

Εδω μιλαμε σ' αφηνει στα κρυα του λουτρου το Shenmue. Μενεις με το ωδικο πουλι στο χερι. Πως να το θεσω αλλιως?

Μου εχει μεινει ψυχολογικο απο τοτε, με τον αλητη το Suzuki. Που να του καει ο θερμοσιφωνας.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...