Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Μόλις ανοίγω το λάπτοπ μετά το "Welcome" η οθόνη γίνεται μαύρη για περίπου 5 λεπτά και μετά μπαίνει στα Windows. Γενικά η ανταπόκριση του έχει μειωθεί αισθητά αφού αρκετές φορές ακόμα και μέσα στα Windows μπορεί να "παγώσει" και μόνο που κάνω δεξί κλικ. Έκανα scan με MalwareBytes, AdwCleaner και Avast αλλά δεν βρήκαν κάτι. Επίσης καθαρισμό με CCleaner και τσέκαρα και την υγεία του δίσκου (HDSentinel) και είναι κομπλέ. Τέλος και από θερμοκρασίες είμαι μια χαρά, οπότε το τελευταίο που έμεινε ήταν η RAM. Ανοίγοντας Task Manager βλέπω το παρακάτω:

post-273860-0-19167000-1435395204_thumb.jpg

Έχει τύχει η cached να ναι ακόμα περισσότερη και η free το πολυ 80 με 100.

Πως αντιμετωπίζεται αυτό?

Με συγχωρείτε για το μακροσκελές κείμενο, ήθελα να περιγράψω όσο καλύτερα μπορούσα το πρόβλημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Να πώ οτι δεν ξέρω τη έχεις αλλά δεν νομίζω να είναι η ram. το chached μόνο το google που ανοίγεις και βλέπεις youtube γεμίζει και το free και εμένα πάει στο 80 και 100 με total 6. Εγώ πρόβλημα που είχα με τη ram είναι οταν το ανοιγα εφτανε 2.5gb με 3.5gb και στης διεργασίες ο svchost.exe το έπαιρνε όλο και έφταιγε το windows update, το απενεργοποίησα και comple. και πάλη όπως λες αν είναι θέμα ραμ τότε κατι άλλο θα κάνει τη δουλεία. Με format διορθώνετε σίγουρα  :P

Δημοσ.

Το φορματ ειναι το 1ο που σκεφτηκα και το τελευταιο που θα κανω :P (δεν εχω εξωτερικο να παρω backup).

Γενικα υπαρχει τροπος να καθαριζει η cached?

και εμένα πάει στο 80 και 100 με total 6.

Α δλδ ειναι νορμαλ να συμβαινει?

Δημοσ.

Το φορματ ειναι το 1ο που σκεφτηκα και το τελευταιο που θα κανω :P (δεν εχω εξωτερικο να παρω backup).

Γενικα υπαρχει τροπος να καθαριζει η cached?

Α δλδ ειναι νορμαλ να συμβαινει?

Μόλις τώρα έιχα free 2080 και έβαλα ένα video στο youtube στα 1080 και έπεσε στα 1920. δεν έιμαι και κανένας γνώστης του θέματος αλλά φαντάζομαι πως ναι γεμίζει το free όσα πραγματα κάνεις σιγα σιγα αποθηκεύονται στη ραμ και με ενα restart το pc φεύγουν όλα. μήπως εγκατεστησες τίποτα τώρα τελευταία. εμένα έτσι μου φαίνεται οτι η πρόγραμμα οι προγράμματα το ζορίζουν η θα έχεις γεμάτο το σκληρό σου δίσκο (εμένα όταν ήταν γεμάτος και τον ελάφρυνα λίγο άνοιγε πιο γρήγορα το pc)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...