mskgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σας ανοίγω ξαφνικα το PC και μου κολαει στο welcome πριν βάλω τον κωδικό! Πάω να βαλω τα windows 7 με CD και κολλάει στο starting windows χωρίς να κάνω install τα 7
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Σε πρώτη φάση δες την υγεία του σκληρού δίσκου με bootable hd sentinel αν δεν μπαίνει στα windows. Με safe mode δοκίμασες άμα ανοίγει?
mskgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Safe mode δεν μπενω δεν ξέρω γιατί windows 8 παταω shift f8 τιποτα Πως να το ελεξω δεν κατάλαβα διότι δεν μπενω καν στα windows
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αν είναι εύκολο από άλλο pc κατέβασε Site: αυτό , γράψτο σε ένα στικάκι να μπούταρε από εκεί να δεις σε τι κατάσταση είναι ο σκληρός.
mskgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλά είναι ο δισκος Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2015 από mskgr
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αν ανοίξεις το pc χωρίς δίσκο πως συμπεριφέρεται? Άμα θες γράψε απο τι αποτελείται ο υπολογοστής και το σημαντικότερο έχεις αντίγραφα των αρχείων?
mskgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Λοιπον δεν έχω αντίγραφα!όταν το βγάζω μου λέει οτι δεν έχει λογισμικό μια μαυρηλα όταν το βαζω το ίδιο τι να κανω
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Έχει 100% υγεία ο δίσκος? Μπες στο bios, στην καρτέλα boot δες αν βρίσκεται στην πρώτη θέση εκκίνησης. Διαφορετικά κατέβαασε ubuntu live cd ή hire'ns boot cd δοκίμασε τα και αν βλέπουν τον δίσκο τουλάχιστον να πάρεις τα αρχεία σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Όλα καλά λοιπόν Μια καλή λύση θα ήταν η αγορά ενός εξωτερικού δίσκου για back up και εγώ την έπαθα από χαλασμένο δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα