celt3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλα στο πρωτο θεμα το τερματισαν.Βγαλανε και ανακοινωση οποιος δεν θελει ευρω να φυγει εξω.Θα τον γονατισουν τον λαο απο τον τρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Οτι θα αναφερθεί ο Παντελίδης σε αυτό το τόπικ δεν το περίμενε ούτε ο πιο τρελαμένος νους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Οτι θα αναφερθεί ο Παντελίδης σε αυτό το τόπικ δεν το περίμενε ούτε ο πιο τρελαμένος νους win-win καταστασεις…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Εγώ ελπίζω να υπάρχει ένα σχέδιο της κυβέρνησης Το είδαμε πέντε μήνες τι σχέδιο είχαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δεν καταννοω αυτους που λενε οτι εριξαν το μπαλακι σε εμας. Πολυ καλα επραξαν! Αυτο σημαινει δημοκρατια! Βγηκε μια κυβερνηση (ασχετα με την πλευρα) που ζηταει τον λογο του λαου. Δεν βγηκε μεσσιας αλλα πρωθυπουργος. Ας αναλαβουμε ολοι τις ευθυνες μας με την ψηφο που μας δινεται επιτελους η δυνατοτητα να εχουμε. Ας γυρισουμε στον πρωτογενη τομεα και ας δουλεψουμε ολοι. Αυτο ισως χαλαει τους τεμπεληδες και οσους ειχαν βολευτει καποτε και εβγαζαν χρημα ενω τα εξυναν. Ε πλεον πρεπει να δουλεψουμε ολοι για να ζησουμε και οχι οι λιγοι για να ζουν οι πολλοι. Προσωπικα χαιρομαι που μπορω να εκφρασω την αποψη μου για την απελπιστικη κατασταση που μας εχουν φερει και να πω "ΟΧΙ" στη συνεχιση του ιδιου μοτιβου της απελπισιας χωρις μελλον και χωρις εξελιξη. Δουλευω 12-14 ωρες την ημερα για 498€ καθαρα. Προτιμω να εργαστω τις ιδιες ωρες για 100.000δρχ και να ξερω οτι δεν θα μου τα φανε οι δηθεν φοροι για πραγματα που ηδη εχω πληρωσει και αγορασει με τον κοπο μου. Ολοι εχουμε ευθυνη. Η κυβερνηση ειναι απλα ενα εργαλειο του λαου. το ότι δε θα σου τα φάνε οι φόρει δεν μπορω να καταλάβω που το συμπερένετε ρε παιδιά εξηγήστε μας κι εμάς μπορει να κανουμε λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 μαι γκαντ.Τι θα κάνω?Θέλω να πάρω φέτα το επόμενο ΣΚ.Εχω να φάω καιρό ρε σεις.Θα βρω στα ελληνικά σουπερμαρκετ ή θα πρέπει να τρέχω Βουλγαρία? Αφού δεν μένεις Ελλάδα, τι σε νοιάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miike Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ολεθρος….. #epic #alien_invasion #the_sky_falls_in_our_heads Ουρές εκατοντάδων μέτρων στα ΑΤΜ - Αδειάζουν τα ράφια στα σούπερ μάρκετ - Αναχωρούν οι τουρίστες http://www.protothema.gr/greece/article/488197/agonia-stous-polites-oures-xana-apo-to-proi-sta-atm-/ ΧΑΧΑΧΑ κλασικό Ο λιπόθυμος παππούς/γιαγιά είναι must. Στο supermarket εν τω ματαξύ δεν δείχνει κάτι το διαφορετικό από κάθε άλλο σάββατο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
celt3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Είσαι σίγουρος ότι εφαρμόστηκαν αυτές οι προτάσεις κατά γράμμα; Μην βλέπεις μόνο τους φόρους που επιβλήθηκαν.... Οχι βεβαια,για παραδειγμα στο μνημονιο μεσα ηταν και οι τηλεοπτικες αδειες.Ως εκ του θαυματος αυτη η λεπτομερεια προσπεραστηκε και οι θεσμοι δεν ειπαν τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλα στο πρωτο θεμα το τερματισαν.Βγαλανε και ανακοινωση οποιος δεν θελει ευρω να φυγει εξω.Θα τον γονατισουν τον λαο απο τον τρομο. Εγώ φίλος οτι πει το Πρώτο Θέμα.Ειχα διαβάσει άρθρο πως η φέτα που φέρνουν UK δεν είναι η ορίτζιναλ.Καταλαβαίνεις πλέον το άγχος μου για το αν θα βρω το επόμενο ΣΚ στα Ελλαδιστάν σουπερ.Έχω τρομοκρατηθεί κ δικαίως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ολεθρος….. #epic #alien_invasion #the_sky_falls_in_our_heads Ουρές εκατοντάδων μέτρων στα ΑΤΜ - Αδειάζουν τα ράφια στα σούπερ μάρκετ - Αναχωρούν οι τουρίστες http://www.protothema.gr/greece/article/488197/agonia-stous-polites-oures-xana-apo-to-proi-sta-atm-/ Εδώ βλέπουμε μέλη της 5ης φάλαγγας των γερακιών που τρώνε τις σαρκες των λαών. Προκειται εκδειλα για έχοντες, για πρωβοκάτορες του νεοφιλελευθερισμού και των μονοπωλιών που προσπαθούν να σπείρουν τον πανικό ή να γλιτώσουν τα "κλεμμένα" του ιδρώτα των λαών .... ιδιαίτερα η κυριούλα με τα μαυρα που αποφευγει τη κάμερα κάτι κρύβει προφανώς ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Η υποτίμηση νομίσματος είναι τρόπος να βρει μια χώρα χρήμα. Όταν δεν μπορεί να υποτιμήσει, αναγκάζεται στην υπερφορολόγηση. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι χειρότερο να υπερφορολογείσαι από το να έχεις υποτίμηση των χρημάτων σου εν μέσω μιας νυχτός του ποσοστού πχ τον 15%; Και κυρίως τι σε κάνει να πιστεύεις ότι με μια υποτίμηση νομίσματος δεν πρόκειται να υπάρξει και ταυτόχρονη νέα φορολόγηση (και υπερτιμημένη μάλιστα λόγω υποτίμησης); ναι αυτό, μετά δε θα έχουμε φόρους δηλαδή; τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ορίστε η πρόταση πάνω στην οποία θα γίνει το δημοψήφισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το είδαμε πέντε μήνες τι σχέδιο είχαν που ακριβώς το είδες αφού δεν πρόλαβαν να κάνουν τπτ δλδ οι άλλοι τι σχέδιο είχαν ναι σε όλα .....παρε μια φορά την ευθύνη στα χέρια σου και μην σου φταίνε οι άλλοι δεν ξέρεις τα μέτρα ψάξε και βρες δεν ζούμε στο 1900 που το 80% δεν ξέρει να διαβάζει δςς τι θέλουν 23% στα νησιά δλδ πάνε να καταστρέψουν τα 2/3 του ΑΕΠ της χώρας τον τουρισμό , δεν θέλουν να φορολογίσεις με 12% όσους βγάζουν 500Κ κέρδος τον χρόνο , δεν θέλουν να πληρώνουν άδειες εταιρίες στοιχηματισμού (ιντερνετ, φρουτάκια) , οι εταιρίες κινητής για το 3G-4G σήμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Προτιμω να εργαστω τις ιδιες ωρες για 100.000δρχ και να ξερω οτι δεν θα μου τα φανε οι δηθεν φοροι για πραγματα που ηδη εχω πληρωσει και αγορασει με τον κοπο μου. Ποιος ακριβώς σε πληροφόρησε ότι γυρνάμε στη δραχμή και καταργούνται/μειώνονται οι φόροι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ενημερώστε με κ μένα τον άσχετο ,τι τρεντάρει για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος?Δεν θέλω να είμαι στη μειοψηφία με την ψήφο μου,είναι πολύ μπασκλας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις