stavi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 <p>Το οτι μεσα εδω υπαρχουν ακομα ατομα που πιστευουν οτι εαν ψηφισουμε Οχι θα γυρισουμε στην δραχμη και μας προιδεαζουν κιολας οτι δεν θα μπορουμε το ενα και δεν θα μπορουμε το αλλο με κανει και ανησυζω πολυυυ περισσοτερο για την νεολαια που ανηκω.Οι παππουδες δικαιολογουνται απο την μια,οι νεοι ΟΧΙ.</p> τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 μιλάει ο βενιζέλος τώρα, μεγάλη μορφή. Αφού είναι ακόμη ελεύθερος κουνάει και το δάχτυλο... Καλά ότι είναι απατεώνας (χάρισμα χρεών σε ομάδες Θεσσαλονίκης, Χαράτσι στη ΔΕΗ, Νόμος για την ευθύνη υπουργών, ανατροπή εκλεγμένου Πρωθυπουργού) το ξέρουμε αλλά αυτά που λέει τώρα στη βουλή είναι σωστά επί της ουσίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 χρειάζεται να έχεις γνώσεις για να πάρεις τέτοιες αποφάσεις, αν δε βγαίνει στην καθημερινότητα του τώρα τί σημαίνει ότι μετα θα είναι καλύτερα; μπορεί να είναι και χειρότερα, αυτο λέμε και καποιοι πιστευουμε ότι θα είμαστε πολυυ χειρότερα Τι να χάσεις όμως σε μια 5αετια άλλο ένα 30% της αγοραστικης σου δύναμης ενώ ήδη έχεις χάσει ένα 25% και χωρίς να βλέπεις φως στο τούνελ δεν έχει βόμβα νόημα. Προσωπικά μιας και έχω μια σχετικά μεγάλη ακίνητη περιουσία θεωρώ ότι δεν με συμφέρει η παραμονή στο ευρώ γιατί δεν ξέρω αν θα μπορώ να συντηρήσω αυτή τη περιουσία σε βάθος δεκαετίας με τα μέτρα που έρχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Όχι στη συγκεκριμένη πρόταση δεν συνεπάγεται αναγκαστικά με επιστροφή στη δραχμή. Απλά είτε θα παραμείνουν τα ισχύοντα μέτρα που ήδη ζούμε για λίγο καιρό ακόμα, είτε θα γίνει άλλη πιο βιώσιμη πρόταση. Σίγουρα, όμως, δεν σημαίνει πως αναγκαστικά αλλάζουμε νόμισμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Εγω απορω, τοση αγνοια κινδυνου υπαρχει; Εχθες το βραδυ που ειδα οτι θα γινει δημοψηφισμα, καποια δακρυα τα εριξα για αυτα που θα ερθουν... Ο πιτσαδόρος απέναντι ετοιμάζεται για εκλογές και θέλει μια μικρή εξαγωγή κρίσης για να του βγούνε τα κουκιά για σουλτανοποίηση.Δε θα έρθει από δω μια επίσκεψη κάποια στιγμή; Ο αιώνιος φοιτητής Τσίπρας ελληνοποιεί ότι εξάγουν οι Τούρκοι από Πακιστάν μέχρι Συρία, πάμε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 <p>Το οτι μεσα εδω υπαρχουν ακομα ατομα που πιστευουν οτι εαν ψηφισουμε Οχι θα γυρισουμε στην δραχμη και μας προιδεαζουν κιολας οτι δεν θα μπορουμε το ενα και δεν θα μπορουμε το αλλο με κανει και ανησυζω πολυυυ περισσοτερο για την νεολαια που ανηκω.Οι παππουδες δικαιολογουνται απο την μια,οι νεοι ΟΧΙ.</p> Αν πούμε οχι δηλαδή δεν θα πάρουμε μέτρα δεν θα πληρώσουμε τους δανειστές / τοκογλύφους αλλα θα μας αφήσουν και στο euro ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 <p> Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Το οτι μεσα εδω υπαρχουν ακομα ατομα που πιστευουν οτι εαν ψηφισουμε Οχι θα γυρισουμε στην δραχμη και μας προιδεαζουν κιολας οτι δεν θα μπορουμε το ενα και δεν θα μπορουμε το αλλο με κανει και ανησυζω πολυυυ περισσοτερο για την νεολαια που ανηκω.Οι παππουδες δικαιολογουνται απο την μια,οι νεοι ΟΧΙ.<br /> <br /> Για διαφώτισε μας και εμάς που δεν ξέρουμε. Τι θα γίνει άμα πούμε ΟΧΙ;<br /> <br />Αμε.Εχεις την εντυπωση οτι ειναι δυνατον να γυρισεις παλι σε ενα νομισμα που ειχες πριν απο 15 χρονια;;<br /> Δεν υπαρχεικαν αυτο τωρα.<br /> Στην χειροτερη περιπτωση της εξοδου απο το ευρω θα παμε απλα σε ενα καινουριο νομισμα πιο υποτιμημενο...<br /> Η δραχμη ηταν 340 προς 1 οταν ακομα και η ουκρανια εχει νομισμα 10-11 προς 1...<br /> Οποτε αυτα περι δραχμης ειναι για να τα λετε σε τιποτα mega, alpha κτλ</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
celt3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δεν σου λέω για μνημόνια. Άμα διάβαζες τα προηγούμενα post μου, θα έβλεπες ότι τα μνημόνια έγιναν γιατί δεν έπαιρναν γενναίες αποφάσεις. Άμα γινόταν το ξεκαθάρισμα που έπρεπε, δεν θα χρειαζόταν να ανέβουν τόσο ψηλά οι φόροι και ο ΦΠΑ, ο μισθός θα ήταν κοντά σε αυτό που χρειάζεται κάποιος για να ζήσει αξιοπρεπώς, όχι όπως είναι τώρα. Εχω αμφιβολιες περι αυτου γιατι οι δανειστες εβαλαν χερι σε ολους τους τομεις εδω και το φθηνο εργατικο δυναμικο επιβαλλεται.Εξαλλου το δηλωσαν πως οι μισθοι πρεπει να εναρμονιστουν με αυτους των βαλκανιων.Αν θελουμε να ζησουμε αξιοπρεπως πρεπει να αρχισουμε να παραγουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλά ότι είναι απατεώνας (χάρισμα χρεών σε ομάδες Θεσσαλονίκης, Χαράτσι στη ΔΕΗ, Νόμος για την ευθύνη υπουργών, ανατροπή εκλεγμένου Πρωθυπουργού) το ξέρουμε αλλά αυτά που λέει τώρα στη βουλή είναι σωστά επί της ουσίας. λυπάμαι αλλά δυσκολέυομαι να ακούσω σοβαρά τον βενιζέλο. Στην ουσία δεν είπε τίποτα, προπαγάνδα μόνο. Το ότι φτάσαμε ως εδώ και εξαιτιας του ξέχασε φυσικά να πει. Δε γίνεται τύποι σαν τον βενιζέλο να κουνάνε το δάχτυλο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 <p> Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Το οτι μεσα εδω υπαρχουν ακομα ατομα που πιστευουν οτι εαν ψηφισουμε Οχι θα γυρισουμε στην δραχμη και μας προιδεαζουν κιολας οτι δεν θα μπορουμε το ενα και δεν θα μπορουμε το αλλο με κανει και ανησυζω πολυυυ περισσοτερο για την νεολαια που ανηκω.Οι παππουδες δικαιολογουνται απο την μια,οι νεοι ΟΧΙ.<br /> <br /> Αν πούμε οχι δηλαδή δεν θα πάρουμε μέτρα δεν θα πληρώσουμε τους δανειστές / τοκογλύφους αλλα θα μας αφήσουν και στο euro ?<br /> <br />Το ευρω ειναι ιδιοκτησια καποιου;;<br /> Ρωταω απλα</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Τα εσπρωξε all in ο τσιπρας, μετα απο raise των ευρωπαιων.... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Τι να χάσεις όμως σε μια 5αετια άλλο ένα 30% της αγοραστικης σου δύναμης ενώ ήδη έχεις χάσει ένα 25% και χωρίς να βλέπεις φως στο τούνελ δεν έχει βόμβα νόημα. Προσωπικά μιας και έχω μια σχετικά μεγάλη ακίνητη περιουσία θεωρώ ότι δεν με συμφέρει η παραμονή στο ευρώ γιατί δεν ξέρω αν θα μπορώ να συντηρήσω αυτή τη περιουσία σε βάθος δεκαετίας με τα μέτρα που έρχονται. αν γυρίσουμε στη δραχμή τι στο καλο θα γίνει; γιατί εσύ θα μπορεις να συντηρήσεις τότε; γιατι κάποιος απο αυτους τους μαλάκες δε βγαινει να πει τι σκατα θα γίνει στη μια ή στην αλλη περιπτωση αν γυρίσουμε στη δραχμη δε θα υπάρξουν μέτρα; τι θα υπάρξει; πως θα τα βγάλουμε πέρα αφου τα ταμεία είναι μειον; πως θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις; αφού δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα, που θα τα βρούμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
celt3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καλά ότι είναι απατεώνας (χάρισμα χρεών σε ομάδες Θεσσαλονίκης, Χαράτσι στη ΔΕΗ, Νόμος για την ευθύνη υπουργών, ανατροπή εκλεγμένου Πρωθυπουργού) το ξέρουμε αλλά αυτά που λέει τώρα στη βουλή είναι σωστά επί της ουσίας. Αληθεια?Βγηκαν τοσοι συνταγματολογοι και ειπαν πως δεν υπαρχει κωλυμα.Σιγα μην πιστεψω την αυθεντια του στριβειν δια νομου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι παίζει και να μην γίνει το δημοψήφισμα... Ο χρόνος είναι πολύ λίγος για να οργανωθεί, το κόστος είναι πολύ μεγάλο (110 εκ περίπου) για μια χώρα με άδεια τα ταμεία. Ενδεχομένως είναι μια ακόμα τακτική για να του προτείνουν μια λίγο καλύτερη συμφωνία να την δεχτούν και να το πάρουν πίσω. Οντως δεν θα γινει.... Για το 2ο σκελος εχω αλλη αποψη... Ακου εναν φανταστικο διαλογο με τον "πονηρο" που παντα εχω στο πισω μερος του μυαλου μου... Θα παρεις 8 δις μετρα. Παιδια ειναι πολλα,θα με φανε μολις το πω... Οκ,εμεις θα πουμε για 12 δις ,εσυ θα επιμενεις στα 8 και εμεις στα 12. Τοτε θα μας απειλησεις ταχα με δημοψηφισμα και εμεις θα συμφωνησουμε στα 8. Και η δουλεια μας θα γινει, και εσυ θα φανεις για αδιαλλακτος ηγετης στον λαο(προβατα) που κυβερνας(εξουσιαζεις).... Για να μην παρεξηγηθω,επαναλαμβανω οτι η συζητηση εγινε με τον "δαιμων" μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ο Σάκης Ρουβάς έκανε πολιτική ανάρτηση - διάγγελμα όπου λίγο πολύ αποκαλεί ανόητους όσους ψηφίσουν "όχι" στο δημοψήφισμα. Είδες τι κάνει το "Άξιον Εστί"; Είδες τι σε μαθαίνει το "μη λησμονάτε τη χώρα μου"; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις