Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 είχα πάρει αλλές 2-3 απαντήσεις πιο πριν βέβαια Ωωωω, 1000 συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα και που δεν τις ειδα. Άλλη φορα όταν βιαζεσαι ρωτα κατευθείαν στο skype γιατι με το φορουμ υπαρχει περιπτωση να μην δει καποιος πολλα πραγματα, ειδικα όταν πεφτουν βροχη οι σελιδες και τυχει να πας και για κατούρημα, για εμετο από τις υβρεις και τις αστειοτητες που διαβαζεις κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσιους Υπαλληλους. Έχεις δίκαιο, πρέπει να στηρίξουμε τον ιδιωτικό τομέα και την επιχειρηματικότητα.... Πουφ ... μόλις ανοίξαν άλλα 3 καφετυροπιτάδικα στην οδό Παπαρήθρας... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miike Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 όχι δε λέω οτι οποιος διαφωνεί με αυτό που υποστηρίζω είναι ντουβάρι, λέω ομως οτι πολλοι και δυστυχως μάλλον οι περισσότεροι δεν είχαν την πολυτέλεια στη ζωή της να ασχοληθούν με πολιτική,ιστορία, κοινωνιολογια... τετοιες αποφάσεις πρεπει να λαμβάνονται απο ειδικούς, αυτους υποτίθεται ότι ψηφίζουμε, τους ειδικούς δε θα βάλεις στη νάσα να εργαστεί ο άσχετος που δεν ξέρει ουτε καν πως λειτουργει το τηλέφωνό του. Και μην μπερδευεστε, όλοι θέλουμε το καλύτερο, και όχι δε θέλουμε να μας πηδάνε στα 4 όπως λέτε.. αλλά και άλλοι είχαν μπει στο μνημόνια και βγήκαν μετά απο λίγα χρονια βλ ιρλανδια, αν δεν κάνω λάθος, εμείς τι στο καλο κάνουμε λάθος τόσα χρόνια??? και ειλικρινά εσείς έχετε εμπιστοσύνη στους έλληνες και στον τρόπο που δουλευουν; δεν τους βλέπετε οταν πάτε σε κανα δημόσιο φορέα πως τα ξηνουν και αν τους ζητήσεις κάτι μονο που δε σε βριζουν; Εγώ δεν έχω καμία και αυτό με φοβίζει περισσότερο στην περίπτωση της δραχμής (αν και δεν διαφωνώ ιδιαίτερα), όχι ότι δεν θα χω να φάω άλλα ότι θα φάμε ο ένας τον άλλον. Και μπορεί να ακούγεται κάπως αυτό αλλά το χουμε ξανακάνει αρκετές φορές.Αν δεν έχουμε κάποιον κοινό "εχθρό" βρίσκουμε εχθρούς αναμεσά μας. Δεν είναι λάθος μια χρεωκοπία και υπάρχει ως αντιπαράδειγμα η Ισλανδία, αλλά απαιτεί και μια α παιδεία που εμείς σαν λαός συνηθισμένος στα εύκολα δεν την έχουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Καταλαβαίνω όταν/εάν κληθεί η Ελλάδα να χρηματοδοτήσει το 100% των εξοδων/έργων που τώρα συνχρηματοδοτούνται Η απάντηση μου παραμένει αυτή του post #190. Δεν θα μας αφήσουν να φύγουμε από την δύση (=ευρώ και ΕΕ και οι χρηματοδοτήσεις που λες) στην περίπτωση του όχι. Το μόνο που με τρομάζει είναι το ναι λόγω της τρομοκρατίας που θα ακολουθήσει για μια βδομάδα και που θα βάλει την χώρα στον παγο για δεκαετίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Εγώ φοβάμαι οτι με την προπαγάνδα που θα γίνει όλη την βδομάδα , θα πάνε κ θα ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.. Εγώ ρισκάρω να προβλέψω ότι το ΟΧΙ (εάν γίνει) θα είναι πάνω από 65% ... δεν είναι αυτό το θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μετά την πλυση εγκεφάλου των ΜΜΕ, ήδη πολλοι έχουν φαει τη πλύση εγκεφάλου των νεοκομμουνιστών.... Όχι δε φταίει ότι εμείς είμαστε ανίκανοι και 6 μήνες εξοργίζαμε την απέναντ πλευρά με δημιουργικές ασάφειες και ιδέες περί ανέμων και υδάτων και φόρους σε μελλοντικά δίκτυα 5G, για φοιτητές φοροκομμάντο στα νησιά και άλλες ανούσιες προτάσεις! Ποιες μεταρρυθμίσεις προτείναμε κύριοι;; Που είναι οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο δημόσιο; Ποιοί δανειστές μας κοροιδεύετε; Οι 47 σελίδες που πρότεινε η κυβέρνηση τις εγκρίνετε;; 93% φόρους και 7% μείωση δαπανών μεταρρυθμίσεις;; Εχετε φαει το παραμυθι με τους κακούς ξένους και τους ήρωες που αντιστέκονται, και τα μεγάλα και περήφανα ΟΧΙ.... Ακούγεται ότι δεν ήθελαν οι δανειστές μας μείωση εξόδων αλλά αύξηση φόρων καθώς αυτό πιστευαν ότι θα έχει μεγαλύτερα αποτελέσματα. Αν ισχύει, αν,δεν ήμουν μεσα στις διαπραγματεύσεις για να το ξέρω. Γραφουν ορισμένοι "αν ειναι να δυσκολευτούμε λιγο ακόμα δε πειράζει τουλάχιστον θα ειμαστε περηφανοι και αξιοπρεπεις"Γράφουν μερικοί ότι δε πάει άλλο, άδικο έχουν? Δε μπορούν να ζήσουν αλλο έτσι. Μιλάμε για σκεπτικό και λογική επιπέδου παιδιών δημοτικού! Δεν εχουμε λεφτά να πληρωθούν οι μισθοί και έκαναν αναγκαστικό δανεισμό, έχουμε μπει πάλι σε ύφεση, τόσο καιρό μέσω του ELA μένουμε ζωντανοί και δεν έχει καταρρεύσει το σύστημα και εσείς ονειρεύεστε ηρωικες εξόδου προς τα που;;; Προς τη αλβανοποίηση μας;; Εχετε ιδεα τι σημαινει εξοδο απο το ευρώ;; Πόσες επιχειρήσεις συνδιαλλέγονται με ευνοικούς όρους λόγω του ευρώ; Πόσα προγράμματα λειτουργούν λόγω του ευρώ;; Σε ποια οικογένεια θα ανήκουμε μετέπειτα αφού έχουμε κάνει εχθρούς όλη την υφήλιο;; Τον Μαδούρο της Βενεζουέλας και τη Κούβα; Αυτα ονειρεύεστε;; Μέχρι και οι Ρώσοι, το πρότυπο των αριστερών εδώ, είπαν "Βρείτατε με την Ευρώπη"... Δηλαδή να συνεχίσουμε τη διαπραγμάτευση στα 4 μόνο και μόνο για να μείνουμε στο ευρώ? Ναι με κάθε κόστος? Το επίπεδο του Έλληνα σήμερα... Go back miss Merkel, φέρε τα λεφτά σου να διορίσουμε τη κομματική μας πελατεία στην ΕΡΤ και στο δημόσιο... Δεν κάνω μεταρρυθμίσεις εγώ γιατί είμαι περήφανος Ελληνάρας και δε δέχομαι διαταγές... Το επίπεδο του έλληνα το θαυμάσαμε όλα αυτά τα χρόνια, ο καθένας άρπαζε από όπου μπορούσε και μια μέρα αποφάσισε ότι του φταίνε όλοι ο άλλοι εκτός απο τον ίδιο. Δυστυχώς δεν έχετε καταλάβει τις συνέπειες... Ήδη πολλοί τωρα θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν τι σημαινει έξοδο από το ευρώ.. Από μεθαύριο που θα είναι κλειστές οι τράπεζες να δούμε τις περήφανες καταστάσεις που έζησαν και στην Αργεντινή με άδεια σουπερ μαρκετ και δελτία τροφίμων... Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δεν έχει λεφτά στις τράπεζες. Πάρα πολλοί ζούνε κάτω από το επίπεδο της φτώχειας, κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει, αυτοκτονεί κόσμος γιατί δε πάει άλλο, αλλά τουλάχιστον έχουμε ευρώ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 στις 25 Ιανουαριου ο λαος ψηφισε τη νεα κυβερνηση με βαση την παραμονη στο ευρω αλλα με στοχο μια καλυτερη διαπραγματευση.... 1ον δεν έχει τελειώσει και 2ον, σε σχέση με τα μέτρα του mail Χαρδούβελη, έχουν πετύχει ήδη καλύτερο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχουν πιάσει τόσο πάτο που δεν εχουν τίποτα να χάσουν αλλά και γι'αυτούς θα ειναι τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Τουλάχιστον με τα λίγα λεφτα που καταφέρνουν να παρουν μερικοι, κινείται λίγο η αγορά, εργαστηκα για παράδειγμα ένα πενταμηνο με προγραμμα εσπα, πλήρωσα νοικι, βγηκα εξω, πήγα σουπερ μαρκετ, ψώνισα ρουχα Δεν θα είσαι μόνιμα σε αυτή την ηλικία για να ζεις με χαρτζιλίκια. Αν επιλέγεις το βιωτικό σου επίπεδο να είναι για πάντα έτσι και να ζεις με τα χατζιλίκια των Γερμανων τότε είναι δικαίωμά σου. Σε αυτή την περίπτωση εγώ σε μένω εδώ να είμαι υπό κατάθλιψη μέχρι να πεθάνω. Post #190 ή μετανάστευση είναι το πραγματικό δίλλημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αν ο λαός ψηφίσει ΝΑΙ πάμε σε εκλογές λέει ο Alexis Κανονικό κεφαλοκλεiδωμα στους "θεσμούς" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Έχεις δίκαιο, πρέπει να στηρίξουμε τον ιδιωτικό τομέα και την επιχειρηματικότητα.... Πουφ ... μόλις ανοίξαν άλλα 3 καφετυροπιτάδικα στην οδό Παπαρήθρας... Μην το ψάχνουμε και πολύ. Και ο ιδιωτικός τομέας (φοροδιαφυγή, έλλειψη καινοτόμων επιχειρήσεων) και ο δημόσιος (ξύσιμο, υπερβολικός αριθμός ΔΥ) είναι σκατά. Το θέμα είναι ότι τόσα χρόνια ψηφίζαμε τους άχρηστους επειδή είμαστε άχρηστοι σαν λαός και γουστάραμε ρουσφέτια και να περνάμε καλά στο τώρα. Το μέλλον το είχαμε γραμμένο κανονικότατα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
celt3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Απο ποσο iq και πανω πρεπει να εχω για να θεωρουμαι ειδικος για να παρω αποφαση γαι την ζωη μου?Τι πτυχιο πρεπει να εχω? Τι επιχειρηματα ειναι αυτα ρε παιδια για να μην γινει το δημοψηφισμα μην τυχον και ο λαουτζικος ψηφισει κατι που δεν βολευει? Και οι ειδικοι ταχα μου που ξερουν γιατι 5 χρονια δεν μειωσαν την ανεργια ή το χρεος? Stavi αν περιμενεις ως ανεργη τα ψιχουλα που σου δινουν να σε ζησουν τα επομενα χρονια και καθε φορα που δεν τους αρεσει κατι να κοβουν χρηματοδοτηση και να κατεβαζουν μισθους στο βωμο της ανταγωνιστικοτητας,στην ψαθα θα πεθανεις οπως και παρα πολλοι ακομα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 κανείς δεν αμφιβάλει οτι καποιο έλληνες οχι μόνο δουλεύουν πολύ, όλη μέρα μάλιστα, και δεν πληρώνονται καν. δουλεύουν όλη τους τη ζωή για πενταροδεκάρες και άλλοι τα ξύνουν όλοι μερα, παίρνουν παχουλούς μισθούς και το παίζουν και σπουδαίοι... αυτό ειναι που πρέπει να αλλάξει, δεν είναι οι ευρωπαίοι ο κακός, εμείς οι ιδιοι είμαστε Δεν θα είσαι μόνιμα σε αυτή την ηλικία για να ζεις με χαρτζιλίκια. Αν επιλέγεις το βιωτικό σου επίπεδο να είναι για πάντα έτσι και να ζεις με τα χατζιλίκια των Γερμανων τότε είναι δικαίωμά σου. Σε αυτή την περίπτωση εγώ σε μένω εδώ να είμαι υπό κατάθλιψη μέχρι να πεθάνω. Post #190 ή μετανάστευση είναι το πραγματικό δίλλημα. δεν ήταν χαρτζιλικι, ήταν κανονικος μισθός αυτό που επίσης δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται ολοι οι φίλοι μου οι κομμουνιστές, αυτοί που θέλου να βγούμε από την ΕΕ να βρίσκονται τωρα στη γερμανια και να δουλευουν Αυτό δε θα το καταλάβω ποτέ θα τον ρωτήσω μάλιστα τώρα τον έναν γιατι σπάστηκα δεν το έκανα ως τωρα για να μη διαφωνησουμε αλλά πραγματικά εχω απορια να δω τι θα μου πει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ωωωω, 1000 συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα και που δεν τις ειδα. συγχωρεμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αρχικά, για να μην παρεξηγηθώ, θεωρώ ανίκανη την κυβέρνηση αλλά για άλλους λόγους, όχι για την διαπραγμάτευση και το δημοψήφισμα. Αν ο λαός ψηφίσει ΝΑΙ πάμε σε εκλογές λέει ο Alexis Κανονικό κεφαλοκλεiδωμα στους "θεσμούς" Με ποιό σκεπτικό αυτό; «Εμείς δεν θέλουμε συμφωνία με τέτοιους όρους άρα βάλτε κάποιον άλλον να την υπογράψει»; Απο ποσο iq και πανω πρεπει να εχω για να θεωρουμαι ειδικος για να παρω αποφαση γαι την ζωη μου?Τι πτυχιο πρεπει να εχω?Τι επιχειρηματα ειναι αυτα ρε παιδια για να μην γινει το δημοψηφισμα μην τυχον και ο λαουτζικος ψηφισει κατι που δεν βολευει? Και οι ειδικοι ταχα μου που ξερουν γιατι 5 χρονια δεν μειωσαν την ανεργια ή το χρεος? Stavi αν περιμενεις ως ανεργη τα ψιχουλα που σου δινουν να σε ζησουν τα επομενα χρονια και καθε φορα που δεν τους αρεσει κατι να κοβουν χρηματοδοτηση και να κατεβαζουν μισθους στο βωμο της ανταγωνιστικοτητας,στην ψαθα θα πεθανεις οπως και παρα πολλοι ακομα. Αυτό που φαντάζομαι πως γράφει (δεν έχω πιεί και καφέ από χτες οπότε παίζει και να μην το κατάλαβα) είναι πως για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα ο λαός πρέπει να είναι σωστά και αντικειμενικά (read: OXI από τα κανάλια) ενημερωμένος για όλες τις πιθανές επιλογές. Κάτι που βέβαια δεν ισχύει. Αν και εγώ ανησυχώ για το πόσο μπορεί ο λαός να αποφασίσει ψύχραιμα και με συνείδηση (άμα τον αφήσουν τα κανάλια και τα λοιπά παπαγαλάκια) ας παραθέσω απλά την άποψη του Ζάβαλου: «Ο λαός στα δημοψηφίσματα ειναι "ανώριμος" και "δεν μπορει να αποφασίζει σε σύνθετα ερωτήματα" αλλα στις εκλογές ειναι "κυρίαρχος" και "εχουμε εμπιστοσύνη στην κριση του"». 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Απο ποσο iq και πανω πρεπει να εχω για να θεωρουμαι ειδικος για να παρω αποφαση γαι την ζωη μου?Τι πτυχιο πρεπει να εχω? Τι επιχειρηματα ειναι αυτα ρε παιδια για να μην γινει το δημοψηφισμα μην τυχον και ο λαουτζικος ψηφισει κατι που δεν βολευει? Και οι ειδικοι ταχα μου που ξερουν γιατι 5 χρονια δεν μειωσαν την ανεργια ή το χρεος? Stavi αν περιμενεις ως ανεργη τα ψιχουλα που σου δινουν να σε ζησουν τα επομενα χρονια και καθε φορα που δεν τους αρεσει κατι να κοβουν χρηματοδοτηση και να κατεβαζουν μισθους στο βωμο της ανταγωνιστικοτητας,στην ψαθα θα πεθανεις οπως και παρα πολλοι ακομα. καθόλου ψίχουλα με το ίδιο σκεπτικό πήγαινε να εργαστείς σε κανα μικροβιολογικο εργαστήριο μπας και βρεις κανα φάρμακα για τον καρκίνο, ,κι αυτο για τη ζώη μας πρόκειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις