dimi.dimi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, εφυγα απο forthnet σημερα και πηγα στη wind με triple play και αλλαξα στο σπιτι το ιντερνετ σε vdsl. Το πρωι λοιπον περασα τους κωδικους στο μοντεμ (ZTE H168N), αλλαξα το ασυρματο ονομα / κωδικο του μοντεμ επισης αλλαξα το καναλι σε 1 (απο AUTO) και το band width: 40MHz. (οι ρυθμ. που εκανα ειναι μονο αυτες) Δοκιμασα να κατεβασω κατι το απογευμα και το κατεβαζε με 1MBs δηλαδη οσο ειχα και στη forthnet με απλη γραμμη dsl. Ανοιξα το speedtest για να κανω το τεστ και κλειδωνει download speed: 11 με 14 mbps ,upload speed κοντα στο 3.00 mbps. Μεσα στο 192.168.1.254 το Actual Rate ειναι 6973/37727 kbps. Καποιος μια βοηθεια ρε παιδια? με αυτους στη wind δν βγαζω ακρη... ps το macbook δεν παιρνει lan καλωδιο (προς αποφυγη στην ερωτηση αν δοκιμασα με το καλωδιο)
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Η wind δίνει sdsl και στα βουνά, πριν υπογράψεις έλεγξες την διαθεσιμότητα σου σε vdsl στο σιτε του οτε?
dimi.dimi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ναι υπηρχε, μαλιστα ελεγε οτι αν δν κλειδωνει σε συγκεκριμενη ταχυτητα παει αυτοματως σε ADSL βρισκομαι στο κεντρο, στη θεσσαλονικη
Allokotos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εφόσον πέρνεις από το αστικό τους κέντρο σίγουρα θα έχεις και απώλειες. Τώρα επειδή και εγώ έχω το ίδιο modem το wifi του είναι για κλάματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις καλή ταχύτητα με wifi. Ενώ με καλώδιο τερματίζω το download, με wifi ακόμα και δίπλα να είμαι χάνει αρκετά.
dimi.dimi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 οποτε παω αυτοματως σε αγορα μοντεμ, εχετε να προτεινετε κατι καλο και σχετικα οικονομικο? ευχαριστω πολυ
mitsus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δοκιμασε πρωτα να κατεβασεις συνδεμενος με καλωδιο. Δοκιμασε και αλλα καναλια στο wi-fi(1-11). Οχι στο auto.
dimi.dimi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 στο 13 το εχω στο 1 με κανει κολληματα... καλωδιο δν μπορω να χρησιμοποιησω δν εχει θυρα το macbook. καποιο καλο μοντεμ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα