Menelaos_Tryit Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Θα με ενδιέφερε να αγοράσω ένα smartwatch γύρω στα 150-220 ευρώ. Γενικά δεν ξέρω τι παίζει με τα SmartWatches και πιο έχει μεγαλύτερο value atm, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη
teo20net Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Για να μην ανοίγω νέο θέμα...ψάχνω smartwatch συμβατό με Windows Os (για Lumia 930 συγκεκριμένα). Γνωρίζετε κάποιο εκτός του Microsoft Band με διαθεσιμότητα στην Ελλάδα (λόγω capital controls). ?
2.1Ohm Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 pebble ειναι συμβατα αλλα δν αξιζει η τιμη που εχει στην Ελλαδα ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μεγαλητερες απο αυτες του εξωτερικου!το ms band ειναι η κλτρη επιλογη νμζω κ σκεφτομαι κ εγω να το παρω που εχω ανδροιδ
teo20net Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Σκεφτόμουν ίσως κάτι πιο οικονομικό αλλά κι εγώ δεν βρήκα κάτι...
2.1Ohm Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Η αλήθεια είναι πέτυχα ένα pebble σε αγγελία ψάξε λίγο! Κ κανε λίγο υπομονή κάποτε θα τελειώσουν τα cc και θα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα εύκολα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα