Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσαν απλά να κάνουν ένα 3D render από το να κάνουν μογγολιές με φωτα σε studio, λες και είμαστε στο 1970.

Εγώ δεν ξέρω απ' αυτά τα πράματα, αλλά σκέφτηκα το ίδιο πράγμα.

Μετά όμως σκέφτηκα ότι και ο δίσκος έχει καλύτερη ποιότητα ήχου από το CD, οπότε παίζει για παρεμφερή λόγο να έκαναν τις μογγολιές

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

χρειάζεται? υπάρχει κανείς που να λέει ότι το CD έχει καλύτερη ποιότητα ήχου από το βινύλιο?

Δημοσ.

Το βινύλιο δεν χάνει ποτέ την γοητεία του... Το ίδιο ισχύει και για τα practical effects (αντί για CGI)

• Like 2
Δημοσ.

χρειάζεται? υπάρχει κανείς που να λέει ότι το CD έχει καλύτερη ποιότητα ήχου από το βινύλιο?

Εντάξει τώρα.

Μιλάμε για μια βελόνα που ακολουθεί ρυάκια βινυλίου,και μια ακτίνα φωτός που διαβάζει δυαδικά δεδομένα.

Αν προτιμάς να ακούς τον Bane ή τον Darth Vader να τραγουδάει κάθε κομμάτι,η επιλογή είναι προφανής.

Δημοσ.

Αντε και κρυσταλλικη μεθαμφεταμινη την επομενη φορα στο studio για πιο σουρεαλ διμιουργιες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

το κανω στο ΑΕ σε λεπτα (Υ) ποσο μαρκετινγκ πια ελεος...

Δημοσ.

Δηλαδή κάποιοι χαλαστήκατε πραγματικά επειδή η MS ήθελε να προβληθεί, εταιρεία είναι, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα!

Επίσης η MS προσπαθεί (όπως το βλέπω εγώ) να ξεφύγει από την "σοβαροφανή" πλευρά της και θέλει να δείξει έναν πιο Casual / Aristic χαρακτήρα (όπως η Apple) για να πιάσει και το "trendy" κοινό (for lack of a better word).

Προφανώς, όπως είπα στο 1ο μου ποστ, η είδηση αποτελεί κυρίως καλλιτεχνική και όχι τεχνολογική...
Ουτε καν το θέμα wallpaper δεν θεωρείται από μόνο του τεχνολογικό θέμα. Ακόμη και αν γινόταν με CGI.

Πάντως προσωπικά μου αρέσει αυτή η αλλαγή στην διάθεση της MS.
Μου αρέσει ο πολύχρωμος χαρακτήρας των Lumia και τον Windows 10 για κινητά, όπως επίσης μου άρεσαν τα πολύχρωμα modern UI από τα Windows 8 + 8.1.

Σαν λειτουργικό σύστημα, από τα Win7 και μετά (για να μην βάλω και την πραγματικά υπέροχη εμπειρία που είχα από τα Vista και με πείτε και τρελό) είναι σταθερότατο και λειτουργικότατο!
Αυτοί που ακόμη κατηγορούν ακόμη την MS για stability issues έχουν μείνει σε εποχές Millenium & XP!
Έχω να δω BSOD από τα XP, με Vista - 7 - 8 + 8.1 δεν έχω δει εδώ και τόσα χρόνια!

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης η MS προσπαθεί (όπως το βλέπω εγώ) να ξεφύγει από την "σοβαροφανή" πλευρά της και θέλει να δείξει έναν πιο Casual / Aristic χαρακτήρα (όπως η Apple) για να πιάσει και το "trendy" κοινό (for lack of a better word).

χίπστερς :Ρ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...