Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μμμαλιστα... Γεμίσαμε και με ειδικούς στα effects...

Τρέξτε και να κράξετε και κανένα ζωγράφο που κάνει... "μογγολιες" (πόσο προσβλητικό για τα άτομα αυτά!) με πινελα και μπογιές, αντί να χρησιμοποιήσει υπολογιστή ή πείτε πενταχρονο κάποιον γλυπτη με καλεμι και σφυρί επειδή δεν έχει 3d printer...

έτσι είναι αμα όπως στις ταινίες αμα θες να κάνεις σωστή δουλειά πας σε εξωτερικά γυρίσματα και mega-τουρες-μινιατουρες το cgi ειναι άσχημο... και ψεύτικο

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαρκετινγκ για χαζο κοσμο , και ειναι πολυς!!!

Τα windows 10 ειναι τα 8 χωρις το metro ,δηλαδη σαν τα 7. Κοινως δεν εχουν τιποτα μα τιποτε νεο περα απο το keylogger Που στελνει οτι πληκτρολογεις στην microsoft. 

Οποτε γιατι να τα παρει καποιος ? Μα γιατι εχουν το νεο wallpaper που 1000 ανθρωποι δουλευαν για 10 χρονια για να το βγαλουν!! 

Χαζο κ ομως δουλευει

Δημοσ.

Προσωπικά αυτά τα wallpaper με βρίσκουν αδιαφορο. Παρόλα αυτά θα ήθελα ενα καλυτερο boot screen από των 8. Με προαιρετικό animation πχ

Δημοσ.

Τα windows 10 ειναι τα 8 χωρις το metro ,δηλαδη σαν τα 7. Κοινως δεν εχουν τιποτα μα τιποτε νεο περα απο το keylogger Που στελνει οτι πληκτρολογεις στην microsoft. 

Οποτε γιατι να τα παρει καποιος ? Μα γιατι εχουν το νεο wallpaper που 1000 ανθρωποι δουλευαν για 10 χρονια για να το βγαλουν!! 

Χαζο κ ομως δουλευει

1ον, το keylogger το έχουν όλα τα Windows, τουλάχιστον οι δοκιμαστικές εκδόσεις και υπάρχει τρόπος να το κλείσεις. 2ον, τα Windows 10 έχουν περισσότερο metro από τα 8, απλά τώρα τρέχει και σε παράθυρο. 3ον, γιατί να τα πάρει κάποιος; DirectX 12.

• Like 2
Δημοσ.

Χαζο κ ομως δουλευει

Ας πούμε ότι δεν χρειάζεται να πάρεις τον καινούργιο browser που, τουλάχιστον σε beta μορφή, είναι ότι πιο γρήγορο και λειτουργικό κυκλοφορεί εκεί έξω. Και σου λέω ένα πράγμα για να σου δείξω ότι δεν κάνει καλό η ημιμάθεια.

• Like 2
Δημοσ.

Ας πούμε ότι δεν χρειάζεται να πάρεις τον καινούργιο browser που, τουλάχιστον σε beta μορφή, είναι ότι πιο γρήγορο και λειτουργικό κυκλοφορεί εκεί έξω.

γτπ

Δημοσ.

Ειδηση για ενα wallpaper...

...στο οποίο ούτε καν αχνοφαίνονται, ούτε καν στο βάάάάάθος κάποια καλά boobs, όπως σωστά ανέφερε και ο Καρχαρίαςςς...

NvuWY7z.png

εγώ έχω το καλύτερο :P

Ιδανικό! Δε χρειάζεται να σπας το κεφάλι σου για το ποια εικόνα θα διαλέξεις για φόντο. Όποια και να 'ναι, την καλύπτουν τα εικονίδια...

Δημοσ.

Ας πούμε ότι δεν χρειάζεται να πάρεις τον καινούργιο browser που, τουλάχιστον σε beta μορφή, είναι ότι πιο γρήγορο και λειτουργικό κυκλοφορεί εκεί έξω. Και σου λέω ένα πράγμα για να σου δείξω ότι δεν κάνει καλό η ημιμάθεια.

Πρόσεχε τι λες για την ημιμάθεια.

Δημοσ.

γτπ

γτπ :D

εμένα μου φαίνεται πολύ σταθερός και δεν τρώει πολλούς πόρους. Τον προτιμώ σε σύγκριση με chrome. Αν στα νούμερα είναι καλύτερος ποσώς με ενδιαφέρει. Δεν κρίνονται όλα με βάση τα νούμερα. Η ημιμάθεια πήγαινε αλλού παρεπιπτόντως. ;) Επίσης είναι σε beta. Επίσης είσαι insider όπως και εγώ και ξέρουμε τα θετικά και τα αρνητικά που υπερτερούν και που όχι, σχετικά με άλλα λειτουργικά.

• Like 1
Δημοσ.

Τελίως ανοησία για να μην πω τίποτε άλλο τόσα λεφτά έπεσαν και άλλα τόσα θα φάνε δεν μπορούσαν να βάλουν κάτι καλύτερο

• Like 1
Δημοσ.

εμένα μου φαίνεται πολύ σταθερός και δεν τρώει πολλούς πόρους. Τον προτιμώ σε σύγκριση με chrome. Αν στα νούμερα είναι καλύτερος ποσώς με ενδιαφέρει.

Ακόμα και ο καινούργιος Opera(που στην ουσία είναι Chrome) τρώει λιγότερους πόρους από τον Chrome. Ο Edge χρησιμοποιεί και αυτός 1 process για κάθε tab, όποτε και πάλι βαρύς θα είναι. Επίσης είναι metro app. Πιο ελαφρύς από τον Firefox πάντως δεν είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...