Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς και δουλεύεις μέσα σ'αυτό το χάος /? !

Home gaming Pc είναι... άλλα και στην δουλεια δεν πάω καλύτερα :D

Έχω σύστημα Ημερολογιακά lol

Δημοσ.

Εγώ που προτιμάω τα windows 98 είμαι παλιοομοδιτης?

αρχαιοκάπηλος είσαι......

αυτό το wallpaper μου θυμίζει λίγο x-files. 

NvuWY7z.png

εγώ έχω το καλύτερο  :P

windows 8 heavier edition,τα είχα στο laptop παλιά :P  το desktop μου πριν το φορμάτ ήταν κάπως έτσι και προβλέπεται να γίνει μέχρι τον σεπτέμβρη πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά το βρίσκω προσβλητικό. Δεν μιλάμε για οποιοδήποτε διαφημιστικό εταιρείας, αλλά για την εταιρεία που καθιέρωσε το personal computing.

Επίσης, το 3D rendering όταν γίνεται σωστά μόνο φθηνοδουλειά δεν είναι. Ο λόγος που δεν επιλέχθηκε ήταν γιατί τα 5χρονα της MS θέλαν να παίξουν με καπνό και laser.

xmmm... Και ο Νολαν πενταχρονο ειναι τοτε που δε γουσταρει τα cgi  ας πουμε...

• Like 1
Δημοσ.
xmmm... Και ο Νολαν πενταχρονο ειναι τοτε που δε γουσταρει τα cgi  ας πουμε...

ε, ολιγον στενομυαλος και οπισθοδρομικος ειναι.

το να απαξιωνει το digital film, το 3D και το CGI χωρις σοβαρα επιχειρηματα, μονο και μονο για να περασει την εικονα του old school filmmaker, λες και αυτο του δινει αυτοματως prestige, δεν τον τιμαει ακριβως.

Εγώ όταν έβλεπα το βίντεο νόμιζα ότι ήταν το making of avatar 2

εγω νομιζα ηταν το making του Thing title.

και στις δυο περιπτωσεις ειναι το ιδιο practical effect.

Δημοσ.

Ενώ μπορούσαν απλά και γρήγορα να γράψουν στο Google photos το παρακάτω και ας διάλεγαν ενα

https://www.google.gr/search?hl=el&site=webhp&tbm=isch&source=hp&ei=HeCNVaLuI9CR7AayuK2wBw&q=windows+10+wallpaper&oq=windows+10+&gs_l=mobile-gws-hp.1.0.0l5.3097.5335.0.7074.9.8.0.1.1.0.186.1220.0j8.8.5368....0...1c.1j5.64.mobile-gws-hp..1.8.1219.0.ETkQDdxk3-o

Πολύς κόπος απλά για να προβληθούν τα Windows 10 στην κεντρική σελίδα των forums παγκοσμίως. Αντε και στο επόμενο θέμα με όνομα "Ο νέος κερσορας των Windows 10" κλπ κλπ.

Προτιμάω αυτό βασικά

Windows-10-1.jpg

Δημοσ.

Ό,τι και αν λέτε τα windows 10 αποτελούν μία από τις σημαντικότερες στιγμές για την ιστορία της ms και αυτό φαίνεται και από το ζήλο της ίδιας της εταιρίας ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.. Η γεφύρωση του χάσματος που δημιουργήθηκε ανάμεσα στα 8 και στην προιστορία των windows (xp,7) γεφυρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο πλεον στα 10. Καλώς να έρθουν

Μες το ζήλο, τι να σου πω.

Δημοσ.

Μες το ζήλο, τι να σου πω.

Μπορεί να είσαι Linuxakias, αλλά πρέπει να παραδεχτείς την ιστορία της Microsoft. Κυρίαρχη εταιρεία χρόνια τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να είσαι Linuxakias, αλλά πρέπει να παραδεχτείς την ιστορία της Microsoft. Κυρίαρχη εταιρεία χρόνια τώρα.

Δουλεύω Windows 8.1 εδώ και αρκετό καιρό και είμαι και Windows Insider. Δοκιμάζω τα 10 από το Δεκέμβρη. Το μόνο ζήλο που είδα είναι να αφαιρούν και να αλλάζουν εικονίδια και menu. Κατά τα άλλα, τα Windows 10 έχουν UI bugs που υπάρχουν και στα 8.1.

Όσον αφορά την ιστορία της εταιρείας και τα Windows από τότε, έχω να πω ότι απλά συμφωνώ με αυτό το video

Δημοσ.

Μμμαλιστα... Γεμίσαμε και με ειδικούς στα effects...

Τρέξτε και να κράξετε και κανένα ζωγράφο που κάνει... "μογγολιες" (πόσο προσβλητικό για τα άτομα αυτά!) με πινελα και μπογιές, αντί να χρησιμοποιήσει υπολογιστή ή πείτε πενταχρονο κάποιον γλυπτη με καλεμι και σφυρί επειδή δεν έχει 3d printer...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...