kontrakultura Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Στο ένα αυτοκίνητό μου είχα φτιάξει κάποτε που ασχολιόμουν ένα ηχοσύστημα με 4κάναλο ενισχυτή, subwoofer 10", και διαιρούμενα ηχεία μπροστά. Καλής ποιότητας, όχι καγκουριές. Για CD Player είχα το Pioneer DEH-P88RS-2, χάι-εντ κτλ. με ένα σωρό πολύπλοκες ρυθμίσεις. Το οποίο και χάλασε. Επειδή βαριέμαι να ξηλώσω όλο το ηχοσύστημα για να βάλω τα εργοστασιακά, σκέφτομαι απλά να βάλω ένα καινούριο cd-player. Θα ήθελα όμως να κοστίζει γύρω στα 100€ και να μην έχει όλες αυτές τις πολύπλοκες ρυθμίσεις, να είναι φιλικό στη χρήση, γιατί πλέον δεν ασχολούμαι να κάτσω να ρυθμίζω και το αυτοκίνητο το χρησιμοποιούν και άλλοι που δεν σκαμπάζουν από αυτά. Απλά να συνδεθεί ο ενισχυτής με τα ηχεία επάνω και να έχει τις βασικές ρυθμίσεις και να παίζει με ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα κι ας μην είναι στο 100% των δυνατοτήτων του το ηχοσύστημα. Δεν με ενδιαφέρει να έχει Βluetooth,i-pod και λοιπά τέτοια φρουφρού. Α, και να ΜΗΝ είναι Pioneer γιατί δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής. Έχει κάποιος καμιά πρόταση;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Από 104 Ε Site: KENWOOD Στα 109Ε Site: Alpine Στα 95Ε Site: clarion Στα 110Ε Site: sony Όρεξη να έχεις, να βρεις το κατάλληλο για εσένα. Πλέον τα περισσότερα έχουν bluetooth και i-pod input. Πάντως τα pioneer θεωρούνται καλά ηχοσυστήματα μπορεί να έτυχες στη περίπτωση.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μάλλον σου έτυχε. Έχω ένα Pioneer (από τα πρώτα που διάβαζαν mp3 και wma από το δισκάκι), από το 2004. Έχει αλλάξει 2 αυτοκίνητα και ακόμα λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα. 1
Narayan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 >2015 >CD Player Γιατί δεν παίρνεις ένα απλό με USB και card reader; Κι εγώ CD/mp3 έχω αλλά έχω να βάλω CD από το 2013. 1
kontrakultura Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Το 2008 το είχα βάλει. Nαι ήταν μειονέκτημά του οτι δεν διέθετε usb, όμως τότε για εμένα προτεραιότητα ήταν το high-end, ο εξοπλισμός DSP, ο ήχος από cd και η πληθώρα ρυθμίσεων και όχι το usb. Κάπου 600 ευρώ κόστιζε και ήταν νομίζω το νο.2 στην γκάμα της Pioneer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα