Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα
Θελω να αγορασω ενα σκληρο δισκο (ΝAS,My Clound) που θα ειναι συνδεδεμένος στο οικιακό μου δικτυο θα μπορω να αποθηκεύω τα παντα εκει (ταινιες και τραγουδια κτλ)
Να ειναι ορατος απ ολες τις συσκευες του δικτύου .Πολυ βασικο επισης να μπορει να κανει backup ολα τα αρχεια για να μην εχω το φοβο να χαθουν.
Επισης σε δευτερο χρονο θα αγορασω και καμερα ip (foscam) an  μπορει να κανει καταγραφη βιντεο στο δισκο θα ηταν υπεροχο...!!!

κοιταζοντας τα μοντελα στο ιντενρνετ ειδα οτι υπαρχουν παρα πολλα και εχω μπερδευτει.. 
ο My clound πχ εχει ενσωματομενο 4Τ σκληρο δεχεται

και εχτρα σκληρο απο usb στα 215 ευρω Mετα ειδα υπαρχουν οι My Cloud EX2 και  ο Synology που δεχονται  μεχρι 2 δισκους μεσα στα 160 ευρω με τους δισκους παει 350+

(ποια η διαφορα  my clound απο το NAS)

Και  τι ακριβως χρειαζομαι να κανω τη δουλεια μου σωστα και χωρις να χρειαζονται γνωσεις χακερ και σε τιμη οσο γινετε λογικη??!!

Δημοσ.

Είμαι ακριβώς στη ίδια θέση με εσένα και ψάχνω όλη μέρα για να καταλήξω σε κάποιο Nas και είμαι έτοιμος να αγοράσω το Synology ds214se στα 140 ευρώ με δυο δίσκους 1 Tb western digital red η green. Καταρχήν είναι ανάλογα γιατί ακριβώς το θες το Nas. Για παράδειγμα κανένα φθηνό μοντέλο δεν μπορεί να παίξει με plex video σε υψηλή ποιότητα. Επίσης τα φθηνά μοντέλα δεν μπορούν να κάνουν πολλα πράγματα ταυτόχρονα. Τέλος διαβάζω ότι τα WD my cloud και ex έχουν θέματα με apple υπολογιστές (όχι κινητά μόνο υπολογιστές). Εγώ προσωπικά κατέληξα στο Synology γιατί διαβάζω ότι έχει φοβερές δυνατότητες λόγω καλού λογισμικού και γενικά ένος παρά πολύ καλό προγράμματος διαχείρισης που κάνεις παρά πολλα !!! Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Δεν έχω τόση εμπειρία με Nas.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...