vlasis73 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 για σας εχω παρει ενα sony z 2 και πηστευα οτι θα ηταν αχτηπητο αλλα εκανα φενετε λαθος . θα ηθελα ομος και την γνομη σας , του εχω κατευασει τα εξης παιγνηδια Jetpack Joyrideneed for speed most wanted Stormblades shadow my boy και καπιες εφαρμογες 7 στον αρηθμο ,, μηπος το ζορησα ? γιατι οταν το χηρηζομε κανει σαν βλεφαρησματα ή οταν βαζω καπια εφαρμογη δεν την ανηγει με την προτη και μου λεει οτι δεν αποκρηνετε
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Κλεισε καμια εφαρμογη στο παρασκηνιο... Μαλλον του εχεις ξεσκισει την ραμ... 1
kataramenos32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Συσκευή με 3GB RAM και UI ελαφρύ όπως της Sony δεν νοείται να κάνει τέτοια σκηνικά και φυσικά δεν το έχεις και φορτωμένο. Πάρε back up και κάνε ένα factory reset
voldemort Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 για σας εχω παρει ενα sony z 2 και πηστευα οτι θα ηταν αχτηπητο αλλα εκανα φενετε λαθος . θα ηθελα ομος και την γνομη σας , του εχω κατευασει τα εξης παιγνηδια Jetpack Joyrideneed for speed most wanted Stormblades shadow my boy και καπιες εφαρμογες 7 στον αρηθμο ,, μηπος το ζορησα ? γιατι οταν το χηρηζομε κανει σαν βλεφαρησματα ή οταν βαζω καπια εφαρμογη δεν την ανηγει με την προτη και μου λεει οτι δεν αποκρηνετε Kατα παραδοξο τροπο ενω προσπαθησες να χρησιμοποιησεις ελληνικους χαρακτηρες και γλωσσα δυσκολευτηκα να σε διαβασω. Επι του θεματος.Το κινητο ειναι rooted; Οταν τρεχεις ολη την ημερα εφαρμογες και games ανοιγεις τον διαχειριστη μνημης να κλεισεις τις ανοιχτες εφαρμογες ή τρεχουν διαρκως στα στο παρασκηνιο;
vlasis73 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Kατα παραδοξο τροπο ενω προσπαθησες να χρησιμοποιησεις ελληνικους χαρακτηρες και γλωσσα δυσκολευτηκα να σε διαβασω. Επι του θεματος.Το κινητο ειναι rooted; Οταν τρεχεις ολη την ημερα εφαρμογες και games ανοιγεις τον διαχειριστη μνημης να κλεισεις τις ανοιχτες εφαρμογες ή τρεχουν διαρκως στα στο παρασκηνιο; οσες φορες και να κλησω της εφαρμογες που τρεχουν απο πησω αυτες ξαναανηγουν αλλα δεν νομηζω οτι με αυτα ειναι (φορτομενο) rooted ενοεις ξεκληδοτο ? να μπορω να ανεβασω την σηχνοτητα της cpu ? οχι δεν ειναι ξεκληδοτο ειναι εργοστασιακο οσο για την γραφη προτημο να γραφω ελληνικα αν και ανορθογραφα , αλλα παντα ελληνικα
voldemort Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 οσες φορες και να κλησω της εφαρμογες που τρεχουν απο πησω αυτες ξαναανηγουν αλλα δεν νομηζω οτι με αυτα ειναι (φορτομενο) rooted ενοεις ξεκληδοτο ? να μπορω να ανεβασω την σηχνοτητα της cpu ? οχι δεν ειναι ξεκληδοτο ειναι εργοστασιακο οσο για την γραφη προτημο να γραφω ελληνικα αν και ανορθογραφα , αλλα παντα ελληνικα Εχεις δικιο για τα ελληνικα απλα πιστεψε με ποναει η ψυχη μου να τα βλεπω ετσι και το λεω με καλη την καρδιαν. Μπορεις να χρησιμοποιεις αυτοματο διορθωτη και να μαθαινεις παραλληλα.Η Ελληνικη γλωσσα ειναι κοσμημα και απιστευτης ομορφιας. Επι του θεματος,εκανες καποιο σκαναρισμα με antivirus; Εκανες wipe cache partition ποτε; Οταν λες οτι ξανανοιγουν,ποια ανοιγουν;διεργασιες του android ή εφαρμογες;
vlasis73 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εχεις δικιο για τα ελληνικα απλα πιστεψε με ποναει η ψυχη μου να τα βλεπω ετσι και το λεω με καλη την καρδιαν. Μπορεις να χρησιμοποιεις αυτοματο διορθωτη και να μαθαινεις παραλληλα.Η Ελληνικη γλωσσα ειναι κοσμημα και απιστευτης ομορφιας. Επι του θεματος,εκανες καποιο σκαναρισμα με antivirus; Εκανες wipe cache partition ποτε; Οταν λες οτι ξανανοιγουν,ποια ανοιγουν;διεργασιες του android ή εφαρμογε σκαναρησματα εχω κανει πολες φορες αλλα τιποτα , και να σου πω οτι απο οταν διεγραψα το ανιβαιρους κολαει ληγοτερο και τρεχει πιο γρηγορα , τωρα για να πω και την αμαρτια μου ο κατοχος ειναι ο γιος μου και του εκανα δωρο τα χρηστουγενα . τωρα απλος ειναι μακρια μας που κανει την πρακτηκη του και οσο νανε θελουμε και εμεις αρεα και που να τον βλεπουμε στο skype γιαυτο και του καναμε τοσο ακρηβο δωρο , στο θεμα μας τωρα , αυτα που γραφω ειναι αυτα που σηζηταμε και προσπαθω και εγω να βοηθησω οσο μπορω , την αφερεση του αντηβαιρους εγω την εκανα προτος στο δηκο μου και στην κιριολεξια πεταει σε σχεση με πρην wipe cache partition δεν ξερω τι ειναι επαναφορα εργοστασιακων ρηθμησεων εχει κανει αλλα τιποτα , και μαλον διεργασιες θα ειναι αυτα που τρεχουν πησω οσο για την παρατηρηση την προτη θα σημφονησω απλος οταν βιαζομε δεν σκευτομε να κανω διορθοσεις
voldemort Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δεν ειπα να βαλεις το antivirus μονιμως στο κινητο.Το βαζεις,σκαναρεις ΚΑΙ ΣΒΗΣΙΜΟ.Ποτε συνεχεια επανω στο κινητο. Wipe cache partition...ειναι αυτο. Καντο και πες μου. Ποια ειναι αυτα που ανοιγουν ξανα οπως ανεφερες;
saruman123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Διαβασε και αυτο το post: http://www.doctorandroid.gr/2014/10/how-to-make-your-device-fresh.html?m=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα