darksider13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 moto g αναμεσα στα δυο, αλλιως πανε για κανενα windows phone.
LG_3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 <p>moto g αναμεσα στα δυο, αλλιως πανε για κανενα windows phone.</p> Φίλε μόνο ανάμεσα στα δύο ρώτησα Το ένα είναι 4.5 και το άλλο 5.
GianniSM Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 βασικά το Ε, έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή, αλλά τελικά είναι θέμα οθόνης
LG_3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 <p>βασικά το Ε, έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή, αλλά τελικά είναι θέμα οθόνης</p> Επιμένω Φίλε μου ανάμεσα στα δύο
GianniSM Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Επιμένω Φίλε μου ανάμεσα στα δύο Εγώ θα έπαιρνα το G, λόγω μεγέθους οθόνης και καλύτερης κάμερας, αλλά αν θες μικρότερη οθόνη, μια χαρά επιλογή είναι και το Ε
LG_3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Επιμένω Φίλε μου ανάμεσα στα δύοΕγώ θα έπαιρνα το G, λόγω μεγέθους οθόνης και καλύτερης κάμερας, αλλά αν θες μικρότερη οθόνη, μια χαρά επιλογή είναι και το ΕΠαιδιά... Κάνετε λάθος Η σύγκριση είναι μεταξύ Sony E4 vs moto G 4gSony E4 είναι 5αρα οθόνη. Moto G 4g είναι 4.5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα