Προς το περιεχόμενο

Free M3 Data Recovery

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
M3 Data Recovery is a professional data recovery program that helps you recover deleted files; recover data from formatted, deleted or lost partition; etc. It allows you to recover over 600 file types (including photos, videos, documents, emails, etc.); works with internal drives, USB drives, external hard drives, SD card, CF card, memory card, etc; and comes with an easy-to-use step-by-step wizard that guides you through the recovery process.

Δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων.

Δε το έχω δοκιμάσει αλλά δε θα ήταν κακό για δωρεάν χρήση σε σχέση με κάποιο freeware που θα είχε περιορισμένες δυνατότητες φαντάζομαι...

Πληροφορίες και λινκ εδώ:

http://sharewareonsale.com/s/m3-data-recovery-giveaway-coupon-sale

Ο σειριακός θα σταλεί μαζί με το λινκ για κατέβασμα του αρχείου σε email.

Καλοφάγωτο :)

• Like 1
Δημοσ.

έχω την εντύπωση ότι στέλνει σε όλους το ίδιο license key, το δοκίμασα με δύο διαφορετικά email και μου έστειλαν τον ίδιο κωδικό

Δημοσ.

Ούτε ένα review εκεί έξω...

Δε λέω, ένα ακόμα επιπλέον πρόγραμμα στη συγκεκριμένη φαρέτρα δεν είναι κακό, αλλά εκείνο το "over 600 file types" κάπως μου κάθεται.

Πάντως υπάρχουν αξιόλογα freeware, αρκετά ικανότερα από πολλά γνωστά paid που κυκλοφορούν.

Thanks anyway

Δημοσ.

έχω την εντύπωση ότι στέλνει σε όλους το ίδιο license key, το δοκίμασα με δύο διαφορετικά email και μου έστειλαν τον ίδιο κωδικό

Δεν έχει να κάνει. Το κλειδί θα δουλεύει κανονικά σε όλους

edit:

Αν είναι ποσταρετε το να μη χρειάζεται να κάνουν εγγραφές οι υπόλοιποι χρήστες σε αυτές τις sharewareonsale σελίδες που σπαμάρουν το mail ;)

Και μη ξεχάσετε να το εγκαταστήσετε πριν τελειώσει η προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαρίστως, :-D

080778DE0806785D080678C0C20F86DD

εγώ το δοκίμασα και δεν με εντυπωσίασε πάντως, όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά δε με έχουν σπαμμάρει με άσχετα emails.

Επιπλέον αν θεωρεί κάποιος πως υπάρχουν αντίστοιχα και καλύτερα freeware, έχει την καλοσύνη να τα ποστάρει για να βοηθήσει και τους υπόλοιπους (όπως και να γράχει 1-2 γραμμές στο γιατί και πού κρίνει οτι υπερτερούν)?

Just saying.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνετε και οι υπόλοιποι πως το παραπάνω key είναι κοινό, για να μην του το φάνε του SterThess που το πόσταρε στη περίπτωση που στέλνουν διαφορετικά;

@plpapadopoulos

Δεν ανέφερα άσχετα mails.

Κάνα δυο φορές που έχω κάνει τέτοια εγγραφή στέλνουν διαφημιστικά με σχετικά προϊόντα και προσφορές σε προγράμματα.

Λογικό δηλαδή. Αυτός είναι ο λόγος που δίνουν τη προσφορά και ζητούν εγγραφή.

Προσωπικά δε μου αρέσουν οι διαφημίσεις στα mail μου και ακόμα περισσότερο δε βλέπω με καλό μάτι να το έχουν στο database τους τέτοια διαφημιστικά sites ακόμα και αν κάνεις unsubscribe (αλλά εκτιμώ το γεγονός πως κάποιοι χρήστες επειδή λαμβάνουν αυτά τα mail τα μοιράζονται εδώ και έτσι μπορώ και εγώ να δω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που με ενδιαφέρει).

Όσον αφορά την ερώτηση σου, επειδή εδώ δεν είναι το κατάλληλο ποστ, ρίξε μια ματιά σε αυτό, θα βρεις πολλές προτάσεις (αν και σκόρπιες) ή άνοιξε ένα αντίστοιχο τόπικ για να πάρεις συγκεντρωμένες προτάσεις με τις λεπτομέρειες που θέλεις.

Θα χαρώ να προσθέσω τη δικιά μου γνώμη και εμπειρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...