blizl0x Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εφόσον κομεντάρεις αβέρτα στο insomnia, έχεις πρόσβαση σε αυτό. Εφόσον έχεις πρόσβαση σε αυτό, έχεις και στο διαδίκτυο. Εφόσον έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο, πιστεύεις στα αλήθεια ότι δεν σε έχουν στο χέρι; Όχι ότι σημαινει κάτι αυτό βέβαια, ποιος χέστηκε τι ξέρει για μενα ή για σενα, το φασεμπουκ και το καθε φασεμπουκ Παμε παρακάτω παιδια... αυτα εχουν ειπωθεί 100 φορες τουλάχιστον,μαζί με ολα τα σενάρια για το αν μας κυβερνούν reptilians, αν θα γίνει τελικα skynet η ολη φάση, αν τά λεμε ο γέροντας, αν τα γεμιστά πρέπει να ειναι με κιμά ή χωρις... Ουσιαστικά ακόμη και αν δέν θέλεις να σε "φακελώνουν" επειδή "δεν εχεις να κρύψεις τιποτα" δεν σημαίνει οτι ειναι συνετό να τους δίνεις απευθείας ολα τα στοιχεία σου στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Παμε παρακάτω παιδια... αυτα εχουν ειπωθεί 100 φορες τουλάχιστον,μαζί με ολα τα σενάρια για το αν μας κυβερνούν reptilians, αν θα γίνει τελικα skynet η ολη φάση, αν τά λεμε ο γέροντας, αν τα γεμιστά πρέπει να ειναι με κιμά ή χωρις... Ουσιαστικά ακόμη και αν δέν θέλεις να σε "φακελώνουν" επειδή "δεν εχεις να κρύψεις τιποτα" δεν σημαίνει οτι ειναι συνετό να τους δίνεις απευθείας ολα τα στοιχεία σου στο χέρι. Ε, τότε μη χρησιμοποιείς καθόλου ίντερνετ για να είσαι απόλυτα ασφαλής με αυτή τη λογική. Μη χρησιμοποιείς και emails. Μη σου πω μη χρησιμοποιείς και τηλέφωνα κινητά και σταθερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Παμε παρακάτω παιδια... αυτα εχουν ειπωθεί 100 φορες τουλάχιστον,μαζί με ολα τα σενάρια για το αν μας κυβερνούν reptilians, αν θα γίνει τελικα skynet η ολη φάση, αν τά λεμε ο γέροντας, αν τα γεμιστά πρέπει να ειναι με κιμά ή χωρις... Ουσιαστικά ακόμη και αν δέν θέλεις να σε "φακελώνουν" επειδή "δεν εχεις να κρύψεις τιποτα" δεν σημαίνει οτι ειναι συνετό να τους δίνεις απευθείας ολα τα στοιχεία σου στο χέρι. Δεν σημαίνει αυτό όντως, αλλά μην ζούμε και με τον φόβο να γίνουμε έρμαια των Μασόνων, πιόνια των Νεφελιμ, και να καθρεπτιζόμαστε στα μάτια του Big Brother. Ειναι απλό, εάν δεν σε ενδιαφέρει το φακέλωμα, δε δίνεις στοιχεία-ούτε προσπαθείς να κρύψεις, απλά αδιαφορείς εφόσον δεν έχεις να κρύψεις τίποτα. Ε, τότε μη χρησιμοποιείς καθόλου ίντερνετ για να είσαι απόλυτα ασφαλής με αυτή τη λογική. Μη χρησιμοποιείς και emails. Μη σου πω μη χρησιμοποιείς και τηλέφωνα κινητά και σταθερά. Μείνε σε μια σπηλιά μακριά απτον έξω κόσμο και το μίασμα της κακιάς, ψυχοφθόρας και πανούργας τεχνολογίας που υφίσταται για να κάνει τους ανθρώπους πρόβατα και δούλους των μεγάλων κεφαλιών (και λοιπα χαρδαβέλικα κι έτσι) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εγω στο αρχικο μου post κρινω την εφαρμογη ως εφαρμογη. Ουτε με νοιαζει τι κανει και ποιος την χρησιποποιει. Αυτο που εχω δει εγω στα service που κανω ειναι οτι μαμαει τους πορους του συστηματος και αρκετες φορες δημιουργει και προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShevaGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Επιτέλους! I want it! Για μας τους "χωρίς facebook" είναι ότι πρέπει. Έλα πες την αλήθεια μπήκες για να πεις ότι δεν έχεις facebook. Γιατί υπηρεσίες παρόμοιες υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν ήρθε το facebook messenger να αλλάξει τα δεδομένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeoReggae Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Από μεριάς μου το βρίσκω πολύ βολικό. Έχω σβήσει το facebook εδώ και αρκετούς μήνες.Όποιος πάλι έχει, δε σημαίνει ότι είναι και τέρας τεχνολογίας.Έχω αρκετούς φίλους χωρίς smartphones, οπότε viber, whatsapp κτλ τα ξεχνάμε και σαν φοιτητής που είμαι κάρτα στο κινητό βάζω ανά τρίμηνο.Όπως καταλαβαίνετε μου λύνει τα χέρια. Όσο για το φακέλωμα, νομίζω ένας αριθμός τηλεφώνου στο facebook messenger δεν διαφέρει από έναν αριθμό τηλεφώνου στις παραπάνω εφαρμογές(whatsapp klt). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ρε φιλε πως γίνεται ένα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ site να έχει τόσους πολλους ΤΕΧΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ χρήστες;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 viber style εφαρμογή,μια χαρά αλλά άμα δεν έχεις fb θα έχεις viber και αν έχεις fb άχρηση η υπηρεσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ρε φιλε πως γίνεται ένα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ site να έχει τόσους πολλους ΤΕΧΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ χρήστες;; Μάλλον φταίει που δεν ξέρεις τι πάει να πει τεχνοφοβικός. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystallization Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Το Facebook Messenger εξελίσσεται σωστά!Τελευταία το προτιμώ για κλήσεις και video κλήσεις από το Viber. Ή ποιότητα και η σταθερότητα του δεν συγκρίνεται είτε από WiFi είτε από 3G/4G. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αφου ειδανε οτι υπαρχουν πολλες διαγραφες.σου λενε τι να κανουμε τι να κανουμε και οριστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ρε φιλε πως γίνεται ένα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ site να έχει τόσους πολλους ΤΕΧΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ χρήστες;; Είναι ιός.Οταν ποστάρει κάποιος τεχνοφοβικός,"κολλάνε" τον ιό όσοι διαβάσουν το post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ο εξαναγκασμός όμως να χρησιμοποιείς messenger αν έχεις fb, μια χαρά πραγματοποιήθηκε. Πάντως, για να λέμε την αλήθεια, το messenger του fb, μολονότι βαρύ, είναι πολύ καλό και για ομιλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα