Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επεξεργαστής qore quad intel στα 2.50 Ghz

Τροφοδοτικό το εργοστασιακό του στα 250w μια βλακεία κινεζική και κάρτα γραφικών ATI radeon hd 4350

Και απο τοτε που μου το έφτιαξε ένας το pc δεν κανει μπιπ

Δημοσ.

Για να μην κανει ήχο μάλλον όχι....αλλά έχω την εντύπωση οτι είναι συνδεδεμένο

Μήπως χρειάζονται παραπάνω ρεύμα οι Ραμ ddr3 και δεν αρχίζει η δεν παιζει αυτό το ενδεχόμενο ;

Δημοσ.

Δεν είναι οι μνήμες που θέλουν ρεύμα, ο επεξεργαστής θέλει περι τα 100w και μετά η κάρτα γραφικών κανένα 50ρι, τώρα αν το τροφοδοτικό σου είναι τελείως κινέζικο και έχει φάει τα ψωμιά του δεν φτάνει το ρεύμα.... Αν φτάνει και πάλι δεν παίρνει κάτι δεν πάει καλά και κανονικά έπρεπε να κάνει κάποιο beep (αν έχεις beeper βέβαια). Χωρίς beeper όμως και άλλο τροφοδοτικό για δοκιμή το μόνο που μένει να δεις είναι να έχουν κάτσει καλά τα καλώδια, οι κάρτες και ο επεξεργαστής...

Δημοσ.

Όταν κάνω τις αλλαγές ανοίγει κανονικά στις ddr2 βγάζοντας μπαταρία κλπ...όμως με ddr3 ανοίγει για λίγο δεν εμφανίζει τπτ στην οθόνη και ξανά κλείνει...και ανοίγει μονο του μετα απο κάποια δεύτερα παλι και κανει αυτη τη δουλειά συνέχεια

Είχα δοκιμάσει καποιες ddr3 πριν κάτι μήνες και δεν χρειάστηκε να κάνω αυτές τις διαδικασίες...με την τρίτη πήραν μπρος

Δημοσ.

Α, οκ τότε, λογικά θα αντέχει το psu, τι μνήμες είναι αυτές που δοκιμάζεις (οι DDR3) και δεν παίρνει; Είναι δοκιμασμένες και παίζουν σε άλλο PC?

Δημοσ.

Kingston Kth-pl313/2g και λέει η κάθε μια 1.5 V ....μου τις έδωσαν σήμερα και μου είπαν είναι απο μηχάνημα καινούργιες .... Μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν 1-2 φορες μονο

Δημοσ.

Έχει 9 απο τη μια και 10 απο την αλλη...δεν ξέρω τώρα

Ωραία....μάλλον αυτό θα είναι....ευχαριστώ πολύ πάντως για τον χρόνο σου

• Like 1
Δημοσ.

Άτομο από εδώ είπε ότι έχει δοκιμάσει κάποιες τις corsair 4gb και δούλευαν μια χαρά στη συγκεκριμένη μητρική.

Θα το ψάξω πάντως...ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...