Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τη μητρική Gigabyte G41M-COMBO όπου έχει 2 θέσεις για ddr2 και άλλες δύο για ddr3. Όμως όταν τοποθετώ τις ddr3 οι ddr2 δεν λειτουργούν.

Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να τις ρυθμίσω κι να δουλεύουν όλες μαζί ταυτόχρονα;

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται τέτοιο πράγμα... Δεν ξέρω αν γίνεται καν σε καμία μητρική αυτό...

Όπως και να έχει διαβάζεις τα χαρακτηριστικά της μητρικής σου και το γράφει:

(Note: Mixed mode, populating DDR2 and DDR3 memory modules simulta- neously is not supported. Go to GIGABYTE's website for the latest supported memory speeds and memory modules.)

Δημοσ.

Ποτέ δεν λειτουργούν διαφορετικές μνήμες μαζί σε combo μητρικές!

Όχι μόνο είναι αδύνατο, αλλά μπορεί και να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα...

Είσαι τύχερος που δεν έγινε κανένα παρατράγουδο...

Επειδή έχω την ίδια μητρική, αυτές είναι οι ιδανικές μνήμες σε ddr3:

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CCoQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F2891048%2FCrucial-Ballistix-8GB-DDR3-PC3-12800-2x4G-240-pin-DIMM.html&ei=zISNVfW2EoORsgH2hYuADQ&usg=AFQjCNFm0a6DmFCrTK4o2FRR4RsztONt9w&bvm=bv.96782255,d.bGg&cad=rja

Δημοσ.

Ε; Δεν σε πιάνω... Τα pins για το clear cmos είναι δίπλα στην μπαταρία, ακούμπα και τα 2 με κανένα κατσαβίδι όσο το pc είναι εκτός ρεύματος και θα κάνει ρεσέτ. Αλλιώς αν σε βολεύει βγάλε την μπαταρία την μικρή σπρώχνοντας το κλιψάκι που έχει και σε 5 δεύτερα γύρνα την στην θέση της (το pc εκτός πρίζας).

Τι εννοείς να πας απο το bios? Σου δείχνει εικόνα; Μπορείς να μπεις στο bios? Αν είναι έτσι δεν θες clear cmos, αλλου έχει θέμα... Για ανάλυσε πιο πολύ το που σου κολλάει.

Δημοσ.

Τοποθετώ τις κάρτες και απλός δεν εμφανιζεται τπτ....μια μαύρη οθόνη ούτε καν τα αρχικα που σου λέει τα keys για bios....recovery κλπ όπως f8 f10 κλπ απλός ανοίγει το pc για κάτι δεύτερα και κλείνει

Δημοσ.

Να βγάλω δλδ τη μπαταρία κανονικά για 5 δεύτερα και να το ξαναβαλω σε λειτουργια ; μαζί με τις καρτες ddr3 η τις ddr2 ?

Δημοσ.

Βγάλε το pc απο την πρίζα, βγάλε την μπαταρία (αυτήν την μικρή που είναι σαν ρολογιού) πιέζοντας το σιδεράκι που την απελευθερώνει, μετά πάτα το κουμπί που βάζει μπροστά το pc για 5 δεύτερα και μετά γύρνα την μπαταρία απάνω, βάλε ρεύμα και δοκίμασε.

Δημοσ.

Δεν γίνεται κάτι....έβγαλα τη μπαταρία και πατησα το start button για 5 δεύτερα χωρίς ρεύμα....γίνεται χωρίς να έχει ρεύμα να το έχω πατημένο 5 δεύτερα; για ποιο λογο αφού δεν έχει ρεύμα....επίσης να εχω βάλει τις ddr3 ?

Δημοσ.

Για να ξεφορτήσει το πατάς όταν είναι εκτός ρεύματος.

Ένα είδος μνήμης κάθε φορά δοκίμαζε, ddr2 η ddr3, όχι και τα 2 μαζί. Δοκίμασε με ένα module στην μια και μετά στην άλλη θέση. Αν δεν γίνει κάτι βάλε από το άλλο είδος μνήμης.

Δημοσ.

Γράψε το πλήρες σύστημα (τροφοδοτικό επεξεργαστή και κάρτα γραφικών κατα βάση).

Πριν αρχίσεις να δοκιμάζεις mixed μνήμες δούλευε το pc?

beeper έχει το PC? Κάνεις κανένα θόρυβο δηλαδή όταν δεν παίρνει μπρος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...