Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, υπάρχει ένα motorola moto g 2ης γενιάς στο οποίο δεν μπορούμε με τίποτα να έχουμε 3g internet με το συμβόλαιο της wind. 

Γενικά είχα παράπονο με wind εγώ προσωπικά αλλά αυτό είναι ενός φίλου και θέλω να δω τι φταίει. Το τηλέφωνο υποστηρίζει 3g, σε κατάστημα wind ο πωλητής στο δικό του είχε 3g κανονικά (wind εννοείται) εμείς δεν έχουμε δει παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις. 

τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Είναι το σήμα; είναι η συσκευή (αγορασμένη από skroutz άρα μπορεί και παραεισαγωγη) ; είναι κάποια ρύθμιση; 

Δεν μπορώ άλλο να ασχοληθώ με τους ερασιτέχνες που βάζουν στις τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις και στα καταστήματα και απλά παπαγαλίζουν, δεν μπορούν να μας βρουν λύση και έχει περάσει πάνω από μήνας 

Δημοσ.

Καλημέρα, υπάρχει ένα motorola moto g 2ης γενιάς στο οποίο δεν μπορούμε με τίποτα να έχουμε 3g internet με το συμβόλαιο της wind. 

Γενικά είχα παράπονο με wind εγώ προσωπικά αλλά αυτό είναι ενός φίλου και θέλω να δω τι φταίει. Το τηλέφωνο υποστηρίζει 3g, σε κατάστημα wind ο πωλητής στο δικό του είχε 3g κανονικά (wind εννοείται) εμείς δεν έχουμε δει παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις. 

τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Είναι το σήμα; είναι η συσκευή (αγορασμένη από skroutz άρα μπορεί και παραεισαγωγη) ; είναι κάποια ρύθμιση; 

Δεν μπορώ άλλο να ασχοληθώ με τους ερασιτέχνες που βάζουν στις τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις και στα καταστήματα και απλά παπαγαλίζουν, δεν μπορούν να μας βρουν λύση και έχει περάσει πάνω από μήνας 

Αν πιάνει έστω και μια φορά αποκλείει το θέμα ρυθμίσεων, το πιο πιθανό έχει να κάνει είτε με την sim είτε με την κάλυψη.

Δημοσ.

Επειδή δεν είμαι τελείως σίγουρος... αν δεν έχει πιάσει και πιάνει με το ζόρι h κτλ; 

Δημοσ.

Παρομοιο θεμα ειχα σε lenovo s860 φιλου με q telecom.

Του εστειλαν ρυθμισεις,το ειχαν δει και καμια 3-4 αλλοι φιλοι του και κανεις δεν μπορεσε να το συνδεσει με το 3g.

Το επιασα στα χερια μου και σε 15 λεπτα το συνεδεσα μια χαρα.Πρεπει να το κανεις force για να συνδεθει την πρωτη φορα με το 3g εαν παιζει το ιδιο θεμα.Ενα restart και μετα θα συνδεεται αυτοματο.Ειναι δικαρτο;

Θα μπεις στις ρυθμισεις εκει που λεει για τα Δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειων προσβασης(να εχετε σωστες ρυθμισεις) αν θυμαμαι καλα και μετα "φορεις παροχης υπηρεσιων δικτυων" και επιλεγεις στο "αυτοματη επιλογη" τον παροχο wind για να γινει εγγραφη στο δικτυο.

Διαφορετικα κατι τετοιο περιπου.

Εαν καποιος εχει 3g σε wind στην παρεα δεν βλεπω τον λογο να υπαρχει προβλημα στο δικτυο.

Aυτες ειναι οι ρυθμισεις ιντερνετ για wind ωστε να εισαι σιγουρος οτι ολα ειναι οκ.

http://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/devices/PDF/Android_OS_Tablets.pdf

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ voldemort. Θα το δοκιμάσω μόλις έρθει σήμερα/αύριο και θα απαντήσω εδώ 

Δημοσ.

Δοκίμασε από τον dialer τον κωδικό *#*#4636#*#* και αν σου βγάλειτο κρυφό μενού (δεν το βγάζει σε όλα), πήγαινε Phone Information και κάτω από τις πληροφορίες που εμφανίζονται έχει επιλογές για το προτιμώμενο δίκτυο. Διάλεξε WCDMA only και δες αν παίζει. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από reboot χάνεται αυτή η ρύθμιση αλλά θα διαπιστώσουμε αν φταίει η συσκευή. Φαντάζομαι σε άλλη συσκευή παίζει κανονικά το 3G με την κάρτα του.

Δημοσ.

Πηγαινε Ρυθμισεις --> Kαρτες sim --> Wind gr -->Δικτυα κινητης τηλεφωνιας --> Προτιμωμενος τυπος δικτυου --> 3g .

Δεν ξερω αν βοηθησα , αλλα παρομοιο θεμα ειχα κ εγω κ τελικα ηταν απλως θεμα ρυθμισεων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...